Įkraunama...
Įkraunama...

Kur vyksta Jūsų slapti pasimatymai?

QUOTE(Lexy @ 2006 07 03, 15:01)
o as tai nukreipciau i vyra- mano nuomone visus situs reikalus reikia aiskintis su antraja puse nuo pradziu g.gif
ir jei zinute tokia rasciau savo vyro telefone, tfu tfu tfu, tai tikrai su juo aiskinciausi- juk cia jis man isipareigojes g.gif

Tai aišku su vyru aiškinčiaus, bet man būtų įdomi ir ta rašytoja lotuliukas.gif O su vyru tai ką čia beprisiaiškinsi. Ims teisintis ir tiek žinių. Pirma reikia pačiai situaciją prašukuoti. Pasirodo neblogai veikia paskaičius kai kurių postus g.gif
Atsakyti
Su vyru būtų be šansų kažką aiškintis, vis teik nieko neprisipažintų ir nieko tu neįrodytum, nebent su video ar foto medžiaga būtum.
O su mergužėlę- matyt irgi žiūrint su kokia..Viena gal pradėtų ką mykčiot, kita nieko nesakytu. Taip kad manau visiškai bergzdžias tai dalykas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Agu @ 2006 07 03, 16:53)
Su vyru būtų be šansų kažką aiškintis, vis teik nieko neprisipažintų ir nieko tu neįrodytum, nebent su video ar foto medžiaga būtum.
O su mergužėlę- matyt irgi žiūrint su kokia..Viena gal pradėtų ką mykčiot, kita nieko nesakytu. Taip kad manau visiškai bergzdžias tai dalykas būtų.

Jo........... parodyk tu man vyrą, kuris ir "pagautas" rašęs žinutes savo meilei prisipažintų savo oficialiąjai gyvenimo draugei ar žmonikei, kad neištikimavo , na tik išvers akis ir aiškins , kaip tu išvis drįsti knaisiotis po mano daiktus , o ir kas įrodys , kad cia meilužė-ča tik "bendradarbė", su kuria mes karts nuo karto susirašom-pabajeruojam .............realybe deja tokia. Ir liksi dar kalta..........
O pagauti "nusikaltimo vietoje"(lovoje ar kur kitur) -kaip sakė vienas vyras- turi iš paskutiniųjų gintis , na mol čia žmonike tau miražai- pasivaideno, gal perkaitai saulėje. Vyru devizas -ginkis iš paskutiniųjų .......... Gyvena jie ir tobuleja, na o ka mes moteriškės irgi neatsiliekam. blush2.gif
O ką ir pramogai draugę turi ir namai sutvarkyti, jam gi patogu.

Atsakyti
rolleyes.gif Mūsų slapti pasimatymai vykdavo pačiuose atviriausiose vietose... rolleyes.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]KOLKASNIEKAS, o tu su tuo vyru vis dar gyveni?
Atsakyti
Aš šiandien prie ežero mačiau 2 įsimylėjėlius, beje turinčius antras puses ir vaikų(tikri faktai).
Dar tokio viešo švelnumo ir meilinimosi nebuvau mačiusi blink.gif Arba jie ten jau serga iš meilės arba nežinau...nes žmonių buvo tikrai minia. Ir tikimybė, kad pamatys jo žmona ar jos vyras -šimtaprocentinė.Jokiu būdu nesu prieš meiles , meilužius ir gyvenimo išdaigas, bet vistik tai buvo pernelyg atvira.Dėl vaikų.Juk visada gali pamatyti kokio vaiko darželio ar klasės draugo mama, o tuomet nuo skanių paskalų apsaugoti savo vaikus būtų sunku.Visiškai suprantu , kad žmonės pameta galvas , kad pridaro nesuprantamų poelgių , bet apsaugoti savo vaikus nuo tokių dalykų tikrai reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 07 09, 00:24)
Aš šiandien prie ežero mačiau 2 įsimylėjėlius, beje turinčius antras puses  ir  vaikų(tikri faktai).
Dar tokio viešo švelnumo ir meilinimosi nebuvau mačiusi blink.gif Arba jie ten jau serga iš meilės arba nežinau...nes žmonių buvo tikrai minia. Ir tikimybė, kad pamatys jo žmona ar jos vyras -šimtaprocentinė.Jokiu būdu nesu prieš meiles , meilužius ir gyvenimo išdaigas, bet vistik tai buvo pernelyg atvira.Dėl vaikų.Juk visada gali pamatyti kokio vaiko darželio ar klasės draugo mama, o tuomet nuo skanių paskalų apsaugoti savo vaikus būtų sunku.Visiškai suprantu , kad žmonės pameta galvas , kad pridaro nesuprantamų poelgių , bet apsaugoti savo vaikus nuo tokių dalykų tikrai reikėtų...

Va šitokių poelgių tai aš nesuprantu. Jei jau turi kažką, tai bent nesirodyk viešai, nors tiek dar gerbk savo sutuoktinį, arba skirkis ir tada plėšk meilę betkur. Bet kaip turi jaustis sutuoktinis girdėmas už nugaros kikenimus ir replikas apie ragus doh.gif fu, negerbiu tokių žmonių
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 07 10, 18:03)
kaip turi jaustis sutuoktinis girdėmas už nugaros kikenimus ir replikas apie ragus  doh.gif  fu, negerbiu tokių žmonių

Va būtent.Tik sutuoktinis galbūt pats panašiai gali pasielgti , o vaikai?Žodžiu, jei jau pasimatymai tai turi būti nevieši ir nedemonstratyvūs blink.gif
Atsakyti
Kažin,kas geriau, kad nematytų niekas ir nežinotų, ar kad iš vis tokių pasimatymų nebūtų. Tokių iš vis turėtų nebūti. Man atrodo, jeigu gyveni su žmogumi, tai būk sąžiningas su juo. Lazda turi du galus, jei įskaudinsi tu, tai po kiek laiko įskaudins tave. Uždraustas vaisius saldus, bet ar neįgaus jis po kiek laiko kartumo skonio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 07 10, 22:07)
Kažin,kas geriau:geda2:

Ne apie tai tema, ne apie tai diskusija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 10 liepos 2006 - 22:14
QUOTE(Molė @ 2006 07 10, 21:07)
Kažin,kas geriau, kad nematytų niekas ir nežinotų, ar kad iš vis tokių pasimatymų nebūtų. Tokių iš vis turėtų nebūti.  Man atrodo, jeigu gyveni su žmogumi, tai būk sąžiningas su juo. Lazda turi du galus, jei įskaudinsi tu, tai po kiek laiko įskaudins tave. Uždraustas vaisius saldus, bet ar neįgaus jis po kiek laiko kartumo skonio? blush2.gif

tokiu pasimatymu negali nebuti,jie buvo ir manau visada bus...nustojo vyras gastrolioti,brt ar ilgam?karta pabandes butinai pakartos,zinau is patirties...rasai buk saziningas su zmogum su kuriuo gyveni???o jei jis su tavim nesaziningas???manau kad santykiu kokie buvo niekada nesugrazinsi po to...niekada negalvojau jam atkersyt to paciu,bet jei sutikciau zmogu kuris mane myletu gerbtu ir dievintu tikrai palikciau ji...
Atsakyti
susitinkam prie juros,dazniausiai vakarejant jau...taciau ne su meiluziais ax.gif tai tik vyrai-draugai kas labai netiketina...na malonus bendravimas,pokalbiai..kur nuves nezinau,bet kol kas lovos reikalai su kitais man tabu schmoll.gif o slaptstytis biski vistiek reikia,nes vyrui zodis draugas tas pats kaip meiluzis doh.gif matyt pagal savo kartele vertina biggrin.gif o vat mieste vistiek atsiranda sesku kurie vos tik pamate lipant ne i vyro masina iskart skambina vyrui mad.gif fool.gif nesvarbu kad ta masina gali buti brolio lotuliukas.gif ......
Atsakyti