Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 03 30, 13:18)
Labu.
Senai tokį ramų grafiką bebuvau turėjusi smile.gif
user posted image

gal ir rezultatai bus dziuginantys
Atsakyti
mazai tikriausiai kas mane sioje temukeje bepamena, bet dar kol nesubyrejau, ateinu paskleisti jums pavasariniu virusiuku, tad APCYYY
gal kuriai nors prikibs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2011 03 30, 13:34)
mazai tikriausiai kas mane sioje temukeje bepamena, bet dar kol nesubyrejau, ateinu paskleisti jums pavasariniu virusiuku, tad APCYYY
gal kuriai nors prikibs  mirksiukas.gif

kokie jus jau diduciai,lengvo ir grazaus jums pasimatymo. o as ciumpu virusiuka
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 03 30, 12:18)
Labu.
Senai tokį ramų grafiką bebuvau turėjusi smile.gif

tai balandžio 1 -2 dienomis nusimato NT bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2011 03 30, 08:34)

Gaudau toki dideli virusiuka! bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif Jums paciu lengviausiu paskutiniu dieneliu ir lengvo atejimo. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 30 kovo 2011 - 13:16
QUOTE(Belissima @ 2011 03 30, 12:34)

Labai aciu,imu virusiuka,linkiu lengvo ir grazaus susimatymo su pilvinuku wub.gif
Atsakyti
Belissima už virusėlį dėkui,mergyt... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif kokie jau dideli,ohoho... wub.gif
Atsakyti
labas rytas,pas mane be pasikeitimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 03 31, 07:51)
labas rytas,pas mane be pasikeitimu smile.gif

labas rytas,laikykis aukstumose 4u.gif 4u.gif

pas mane dar nieko idomaus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Griebiu virusiuka,

Mano BT keistoka, bet neverta kreipt demesio, nes pusvalandziu veliau pamatavau, vakar biski sidriuko ikaliau, dar sloguoju ir gerkle skauda, bet kas keisciausia, kad matavausi iskart pazasty tai tik 36,7 g.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 31, 09:28)
labas rytas,laikykis aukstumose  4u.gif  4u.gif

pas mane dar nieko idomaus  ax.gif

n matysim kiek cia mes busim tose aukstumose,nieko nesitikiu,nes nezinau net ar pataikem,nes abu sirgom. o ir vaistu visokiu gerem.taigi manau mazai vilties. tik keista kad jokiu pms nejauciu,pasigedau didesniu ir jautriu (.) (.) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 03 31, 09:30)
Labas rytas,
Griebiu virusiuka,

Mano BT keistoka, bet neverta kreipt demesio, nes pusvalandziu veliau pamatavau, vakar biski sidriuko ikaliau, dar sloguoju ir gerkle skauda, bet kas keisciausia, kad matavausi iskart pazasty tai tik 36,7 g.gif

bigsmile.gif o kaip grazu,tai jei pazasty tik tokia tempa,tai ir bt gal tiksli.laikykis ir nesileisk
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 03 31, 08:36)

Papildyta:

bigsmile.gif o kaip grazu,tai jei pazasty tik tokia tempa,tai ir bt gal tiksli.laikykis ir nesileisk

tai, kad zinok nesitiki, PRGpas mane zemas buvo mirksiukas.gif matyt seip uzkilimas,laukiu mm mirksiukas.gif
Atsakyti