Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 31, 10:58)
*DJD* , koks Grozis!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Acu uz toki virusiuka...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif Jums lengvu likusiu savaiteliu ir susitikimo.  wub.gif  4u.gif

aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
DJD, aciu uz virusiuko, o pas jus ziuriu simtadienis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 31, 11:21)
DJD, aciu uz virusiuko, o pas jus ziuriu simtadienis  thumbup.gif

agam ax.gif liko simtas dieneliu, bet man laikas atrodo sustojo doh.gif nes jau taip norisi ta leliuka savo paimti ant ranku , kad net gimdyt nustojau bijot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2011 03 31, 12:54)
sveikutes
senbuves gal kai kurios pamena dar mane  ax.gif  atnesu ir as savo issiziojuse virusiuke  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

koks nuostabus stebukliukas,aciu uz virusiuka 4u.gif aukite sveikutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal gali mane kas paprotinti, kaip FF programoj pazymeti O diena (ji nustatyta per echo)? Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
pakilusioms - prasom nesileisti 4u.gif
laukiancioms O - vaisingu ND mirksiukas.gif

O as dar neturiu ka parodyti, neidomu, kai O dar taaaaip tooooli doh.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 03 31, 08:57)
mergaites,o kazin kodel as nejauciu jokiu pms? man visai neskauda krutines,o siaip visada buna labai skausminga ir padidejusi g.gif  gal irgi koki hormonai sutrike?

As tikiuosi, kad ne del hormonu sutrikimo neskauda tu papu, nes man jau taip nuo persileidimo, bet kol supermamoje neprisiskaiciau, tai kazkaip nesirupinau tuo doh.gif Guodzia, kad praeita cikla truputi truputi padidejo, bet vistiek nejautrios buvo doh.gif

Ir vakar man dar tepliojo, neatsimenu ar yra taip buve. Ir dar taip negraziai rudai rudai tepliojo ir kazkokie kaip "siulai" kazkas ant kelnaiciu pasilikdavo g.gif

Kokiu graziu virusiuku uznese cia wub.gif Gaudom ir dekojam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the best: 31 kovo 2011 - 16:52
Sveikos,
ar gali tureti BT itakos mazesnis nei 6val miegas ir lytiniai santykiai pries miega? Jei gali, tai kokios? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tingeti @ 2011 03 31, 22:02)
Sveikos,
ar gali tureti BT itakos mazesnis nei 6val miegas ir lytiniai santykiai pries miega? Jei gali, tai kokios? Aciu  4u.gif

gali, bet cia jau reikia stebeti, nes vienom itakoja kitom ne mirksiukas.gif daugiau procenteliu duociau BT pakilimui .
Atsakyti
niu ka, siandien sugrizo mmm... po savaites bandysim vel mirksiukas.gif
Atsakyti
DJD wub.gif kokia grazuolyte bigsmile.gif wub.gif kaip greit jus augate.... imu virusiuka ,gal kada prikibs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 03 31, 22:12)
niu ka, siandien sugrizo mmm... po savaites bandysim vel  mirksiukas.gif

priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tegul sis ciklas bus sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 03 31, 23:12)
niu ka, siandien sugrizo mmm... po savaites bandysim vel  mirksiukas.gif

tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti