Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas, tai kurgi visos laukiancios O dingo? Kiek atsimenu musu buvo net 5 pradedancios panasiai ax.gif

QUOTE(neirida @ 2011 04 05, 17:47)
triu pareiga prisiduoti, pradejo tepti, tai jau nakti bus linksma. Darysiu atostogas nuo matavymu, bet uzleksiu karts nuo karto pas jus  mirksiukas.gif

Lauksim griztant su gerom naujienom mirksiukas.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 04 06, 06:19)
Labas rytas,neirida  4u.gif  sekmes naujame cikle  mirksiukas.gif
Pasirodau as http://www.babyplan.ru/profile/102249 siandien einu pas giniu,pradesiu tyrimu maratona.sekmes visoms  4u.gif

Kaip visad graziai uzkilusi 4u.gif Pranesk butinai, kaip ten eisis pas gydytoja ax.gif

QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 06:27)
Labas rytas,

Aš kažko šį ciklą labai šokinėju, norspraeiti būdavo ramuma tyluma
pasirodau Grafikiukas BB

Nepasakyciau, kad labai sokineji ax.gif As tai sokineju, bet as skirtingu laiku matuoju kiekviena savaite, tai gal del to tas grafikas toks g.gif Na ziuresiu kaip eisi toliau, gal reiks visgi prideti po 0.1 g.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ziuriu dauguma tik pradeda cikla smile.gif lauksime geru naujienu ax.gif O as kazkaip krentu krentu.. g.gif

http://www.fertility...com/home/34185e
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 06, 09:26)
Sveikos  4u.gif  Ziuriu dauguma tik pradeda cikla smile.gif lauksime geru naujienu ax.gif  O as kazkaip krentu krentu..  g.gif

Manau, kad taip ir turi buti mirksiukas.gif Grazus laipteliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 06:45)
dulsyte jei turėsi noro, labai lauksiu informacijos pasidalinimo kokius tyrimus ir ką dar nurodė spec. ir kas be ko DIDŽIAUSIOS sekmės user posted image
Kad pas mane visus ciklus I fazė 36.6-36.7 viduriukas, bet visada tokia daugiau tiesioji būdavo ... šiandien visą naktį ND sapnavau tai gal pavargus užtat ir BT aukštesnė  lotuliukas.gif
o nuo ko tau pasikeitė taip?

lotuliukas.gif sapnuoja ji matai... tu geriau daryk... lotuliukas.gif
Kazkada, pries simta metu, geriau homeopatinius, nezinau ar jie padejo, dar simtas metu praejo, ilga laika BT nematavau, o dabar visai nieko tos mano BT, tik tiek, kad NIEKO irgi nesigauna. doh.gif lotuliukas.gif Bet pas mane matyt kitos problemytes. ax.gif

Dulsyte, lauksime. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 06, 07:26)
Sveikos  4u.gif  Ziuriu dauguma tik pradeda cikla smile.gif lauksime geru naujienu ax.gif  O as kazkaip krentu krentu..  g.gif

Labai viskas gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 06, 12:46)
Manau, kad taip ir turi buti mirksiukas.gif Grazus laipteliai ax.gif

the best matau nakvišas geri smile.gif Papasakok jei bus kokie pojūčiai ant O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 06, 11:24)
Labas rytas, tai kurgi visos laukiancios O dingo? Kiek atsimenu musu buvo net 5 pradedancios panasiai ax.gif
...
Nepasakyciau, kad labai sokineji ax.gif As tai sokineju, bet as skirtingu laiku matuoju kiekviena savaite, tai gal del to tas grafikas toks g.gif Na ziuresiu kaip eisi toliau, gal reiks visgi prideti po 0.1 g.gif

visos laukiam O biggrin.gif ... kol jokių naujienų iki finalo tai ir tyluma smile.gif
...
bet aš pažiūrėjau, kad pas Tave ir tokiu ir kitu laiku matuojant pasitaiko tokia pat BT, tai gal neturi labai reikšmės g.gif ... kada pradėsi daryti OT ? aš jau penktadienį galvoju pradėti smile.gif

QUOTE(lassie172 @ 2011 04 06, 11:26)
O as kazkaip krentu krentu..  g.gif

laipteliais gražiai žemyn žemyn thumbup.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 06, 11:48)
lotuliukas.gif sapnuoja ji matai... tu geriau daryk...  lotuliukas.gif
Kazkada, pries simta metu, geriau homeopatinius, nezinau ar jie padejo, dar simtas metu praejo, ilga laika BT nematavau, o dabar visai nieko tos mano BT, tik tiek, kad NIEKO irgi nesigauna.  doh.gif  lotuliukas.gif Bet pas mane matyt kitos problemytes.  ax.gif

tongue.gif ax.gif taupom, dar ne laikas, dar tik OT pradėsiu gadinti ketv.-penktadienį, man O per 3 ciklus buvo 16 CD , o šiandien dar tik 13 CD
o heomopatinius dėl ko, dėl ciklo sureguliavimo? GAUSIS būtinai gausis, prašom nesiųsti į pasamonę tokių minčių friends.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 06, 11:40)
the best matau nakvišas geri smile.gif Papasakok jei bus kokie pojūčiai ant O ax.gif

O pojuciais as ir taip nesiskundziau, labiau tikiuosi, kad poveiki pajusiu antra ciklo faze. Man kyla itarimu, kad progesteronas pas mane nelabai geras unsure.gif tai jeigu ir nesulauksiu II, tai bent tikiuosi, kad krutine taps padidejusi ir jautri kaip anksciau smile.gif Gali buti, kad nakvisu aliejus atitolins mano O. Ir anotacijoje taip rasoma, kad galimas toks poveikis smile.gif Darau OT, tai tik vos vos matomas vaiduokliukas yra, visad 3 dienos iki O pradedavo rysketi, o dabar nieko. Tai ziuresim kaip cia bus ax.gif

Mane kankina negeri sapnai pastaruoju metu, nors dar net O nesulaukiau, bet jau sapnuoju, kad nescia ir pradeda teplioti arba pusliukas pasisalina unsure.gif Si cikla as kazkokia atsipalaidavusi jauciausi, netgi ND taip uoliai neatlikinejam, bet va po tu sapnu pradejo kankinti truputi kazkas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 11:56)
visos laukiam O  biggrin.gif  ... kol jokių naujienų iki finalo tai ir tyluma smile.gif
...
bet aš pažiūrėjau, kad pas Tave ir tokiu ir kitu laiku matuojant pasitaiko tokia pat BT, tai gal neturi labai reikšmės  g.gif  ... kada pradėsi daryti OT ? aš jau penktadienį galvoju pradėti  smile.gif

As jau 3-4 dienos kaip gadinu OT biggrin.gif Si cikla maziau jautrius isigijau, tai stebiu dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 09:56)
tongue.gif  ax.gif  taupom, dar ne laikas, dar tik OT pradėsiu gadinti ketv.-penktadienį, man O per 3 ciklus buvo 16 CD , o šiandien dar tik 13 CD

o heomopatinius dėl ko, dėl ciklo sureguliavimo? GAUSIS būtinai gausis, prašom nesiųsti į pasamonę tokių minčių  friends.gif

Pas mus ciklu ilgiai panasus, tai tas tiesa, vyksta apie 16 CD. drinks_cheers.gif Taupyk, taupyk. biggrin.gif 4u.gif

Buvo zemas PRL. 4u.gif
Gerai, gerai, viskas man gausis. didis.gif assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 06, 14:05)
O pojuciais as ir taip nesiskundziau,...
...
Mane kankina negeri sapnai pastaruoju metu ...
...
As jau 3-4 dienos kaip gadinu OT biggrin.gif Si cikla maziau jautrius isigijau, tai stebiu dabar ax.gif

o nesidarei pastaruoju metu PRG tyrimo?
...
oi kokių sapnų aš tik nesapnavau kai laukiausi, pas mane žemės drebėjimai, pasaulio pabaigos doh.gif
...
oho kokia ji greita, hmmm gal ir man tada jau ryt pradėti laikyti Tau kompaniją bigsmile.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 06, 14:07)
Gerai, gerai, viskas man gausis.  didis.gif  assa.gif  biggrin.gif

sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 06, 14:07)
Buvo zemas PRL.  4u.gif

Dėl prolaktino - o blogai žemas, juk kai aukštas blogai, tada slopinama ovuliacija g.gif
.. šio tyrimo aš dar nesidariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 12:39)
o nesidarei pastaruoju metu PRG tyrimo?
...
oi kokių sapnų aš tik nesapnavau kai laukiausi, pas mane žemės drebėjimai, pasaulio pabaigos  doh.gif 
...
oho kokia ji greita, hmmm gal ir man tada jau ryt pradėti laikyti Tau kompaniją  bigsmile.gif
sokiai.gif

Nesidariau, sunki misija cia UK doh.gif Bet teks keliauti pas seimos gydytoja ir sugalvoti geras priezastis, kodel man reikia to tyrimo biggrin.gif O privaciai, tai kainos nezmoniskos. HCG tyrimas kainuoja grubiai apie 400 litu blink.gif tai manau tiek pat ir progesterono tyrimas kainuotu doh.gif

Oi, cia su tais sapnais... kolkas man nestumo metu viskas issipilde unsure.gif viska ka sapnavau, taip ir nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 06, 10:39)
Dėl prolaktino - o blogai žemas, juk kai aukštas blogai, tada slopinama ovuliacija  g.gif 
.. šio tyrimo aš dar nesidariau  g.gif

Dabar nebepamenu ka tuomet sake, israse ir viskas, man daugiau buvo panasu, kad nezino kas yra, o kur dariausi tyrimus, sesele pasake, kad prasti popieriai pas mane. Dabar buvau vel dariusi, tai labai lyg ir uzkiles PRL, tai specas siunte pakartoti, kita savaite paaiskes. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 06, 14:56)
Nesidariau, sunki misija cia UK doh.gif Bet teks keliauti pas seimos gydytoja ir sugalvoti geras priezastis, kodel man reikia to tyrimo biggrin.gif O privaciai, tai kainos nezmoniskos. HCG tyrimas kainuoja grubiai apie 400 litu blink.gif tai manau tiek pat ir progesterono tyrimas kainuotu doh.gif

Oi, cia su tais sapnais... kolkas man nestumo metu viskas issipilde unsure.gif viska ka sapnavau, taip ir nutiko unsure.gif

nu ir kainos blink.gif
...
mažiau galvok, stenkis pozityviai save nuteikinėti ... tikiu kuriamąja vizualizacija ir jei dažnai galvoji apie blogą tai ir nutinka ir atv.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 06, 15:03)
Dabar nebepamenu ka tuomet sake, israse ir viskas, man daugiau buvo panasu, kad nezino kas yra, o kur dariausi tyrimus, sesele pasake, kad prasti popieriai pas mane. Dabar buvau vel dariusi, tai labai lyg ir uzkiles PRL, tai specas siunte pakartoti, kita savaite paaiskes.  mirksiukas.gif  4u.gif

nes padidėjęs PRL vienas iš nevaisingumo priežasčių kaip suprantu g.gif ... nu labai įdomu ką pasaky, būtinai parašyk wink.gif
Atsakyti