Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikutes,nepatinka man mano bt ir grafikas
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Tespa @ 2011 04 17, 12:25)
manyčiau neinformatyvus, bet aš dar tik mokausi  blush2.gif , jaučiu pats grafikas nesupranta kaip man braižyti  g.gif , nes matuota ne nuo ciklo pradžios ,  verysad.gif
ačiū, kad priimat  4u.gif

na aš tik pradėjau matuoti nuo 13 ciklo dienos, na taip man šovė į galvą  biggrin.gif , o ciklas mano 28-30 dienų  ax.gif , o programa man nubrėžė tą liniją praktiškai ant menamos mm dienos, na nieko kitą ciklą pradėsiu nuo pradžių matuoti, nes čia tiek vingrybių  blush2.gif

Sveika prisijungusi. Jeigu ciklas visada reguliarus, tai gal vertetu pasidaryti nestumo testa? g.gif Pagal grafika man atrodo, kad ovuliacija ivyko butent tada, kai pradejai matuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 16:49)

Man mano irgi nepatinka smile.gif
Taviskis tikrai keistas, visad toks grazus budavo, bet gal dar anksti kazka spresti, net komentuoti nieko neimanoma g.gif
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 17, 09:32)
labutis visoms,gero ir silto sekmadienio  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aciu mergaites,laikau kojeles suspaudus,bet kazkaip papulius atleido nebetokie ispampe  ax.gif manau kad ryt mm pareis nors nieko nejauciu
http://www.babyplan.ru/profile/102249

Ech, gaudyk 4u.gif Bet visgi, kol nera mm... 4u.gif
Atsakyti
nu tikrai visada budavo labai aisku ,o dabar ....ov testas viena rodo,bt visai nesamones pagal ji rodo iskyros irgi atitinkamai kitom dienom,nu kazkoks balaganas doh.gif
o tavo grafikiukas visai nieko toks
Atsakyti
QUOTE(Tespa @ 2011 04 17, 11:57)
pati radau  ax.gif , buvau paveiksliukus išjungus , tik ar niekas nežinojo mano bėdos, ar nelabai noriai naujokes priimat  blush2.gif
ačiū  ax.gif 

sveika prisijungusi 4u.gif grafikelis butu puikus, bet ND atlikti nelabai laiku, tai si cikla tikrai mmm laukiam... blush2.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 18:49)

o gal bus kaip tik si kart labai gerai, kad toks nevykes tas grafikelis! mirksiukas.gif ciupk, kad labai neliudetumei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 17:46)
sveika prisijungusi  4u.gif grafikelis butu puikus, bet ND atlikti nelabai laiku, tai si cikla tikrai mmm laukiam...  blush2.gif
o gal bus kaip tik si kart labai gerai, kad toks nevykes tas grafikelis!  mirksiukas.gif ciupk, kad labai neliudetumei  4u.gif

Tai kad ND atlikta laiku, jeigu teisingai suprantu - rutuliuku pazymeta? g.gif Man atrodo, kad jai ovuliacija buvo 13 CD, kai dar nematavo BT, nes toks suolis paskui iskart buvo bigsmile.gif as tai patarciau NT daryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the best: 17 balandžio 2011 - 18:57
QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 20:46)
sveika prisijungusi  4u.gif grafikelis butu puikus, bet ND atlikti nelabai laiku, tai si cikla tikrai mmm laukiam...  blush2.gif
o gal bus kaip tik si kart labai gerai, kad toks nevykes tas grafikelis!  mirksiukas.gif ciupk, kad labai neliudetumei  4u.gif

imu balioneli, gal netaip nervai ims ,taik kad kazin ar verta ko gero laikti,jei bp brezia teisingai,tai nd nalabai laiku
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi BT matuotojom? as kolkas ramiai padejus termometra ir nematuoju ax.gif
gal turim nauju nestuke.gif

visom sulaukusioms ar greit sulauksianciom mm daug vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laukiancioms O, linkiu , kad ji nepasiklystu ir ateitu laiku, o kylancionms nebesileisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 21:27)
imu balioneli, gal netaip nervai ims ,taik kad kazin ar verta ko gero laikti,jei bp brezia teisingai,tai nd nalabai laiku

nu nu, tik nereikia nuvertinti taip..... ziurek bac ir bus si karta mirksiukas.gif jokiu neigiamu emociju, sypsenele plati ir kylam su BT aukstyn.... thumbup.gif nebandom leistis, kas su manim pas nestukes keliaus? mmm? rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 19:27)

As nesutinku su BP schmoll.gif Kadangi naudoji OT, tai reiktu juos derinti kartu su grafikeliu. Neskubek ir nedarykim dar isvadu, dar palaukim ir paziurekim kaip kilsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 17, 21:50)
As nesutinku su BP schmoll.gif Kadangi naudoji OT, tai reiktu juos derinti kartu su grafikeliu. Neskubek ir nedarykim dar isvadu, dar palaukim ir paziurekim kaip kilsi 4u.gif

pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 19:41)
kas su manim pas nestukes keliaus? mmm?  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

As visai noreciau, bet kolkas tai galiu duoti 100proc, kad nieko nera schmoll.gif jeigu per kitas kelias dienas neprisikabins... Norejau Kaledas svesti keturiese, kaip ir turejo buti... tai sis ciklas paskutinis, kad dar vos ne vos tilpciau i savo metu planus smile.gif

P.S. As taip noriu alaus, bet negaliu - ryt BT matuoti. Greit tapsiu abstinente per tuos matavimus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 04 17, 19:40)
Sveikutes, kaip sekasi BT matuotojom? as kolkas ramiai padejus termometra ir nematuoju  ax.gif 
gal turim nauju  nestuke.gif

visom sulaukusioms ar greit sulauksianciom mm daug vilties  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
laukiancioms O, linkiu , kad ji nepasiklystu ir ateitu laiku, o kylancionms nebesileisti  mirksiukas.gif

Sveika, gal kokiu naujienu is jusu yra? Pas mus turbut dar neatsirado nestukiu, bet neabejoju, kad greit pasipils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 17, 21:58)
As visai noreciau, bet kolkas tai galiu duoti 100proc, kad nieko nera schmoll.gif jeigu per kitas kelias dienas neprisikabins... Norejau Kaledas svesti keturiese, kaip ir turejo buti... tai sis ciklas paskutinis, kad dar vos ne vos tilpciau i savo metu planus smile.gif
P.S. As taip noriu alaus, bet negaliu - ryt BT matuoti. Greit tapsiu abstinente per tuos matavimus lotuliukas.gif

o as tai nekreipiu demesio i tai, taure vyno ar kelis gurksniukus alaus isgeriu jei noriu blush2.gif vakar ir dilaito ikaliau vakarop, nes MB ejo i parde ir klause ka parnest.... tai ir uzsiprasiau blush2.gif lotuliukas.gif pacioj pradzioj labai ziurejau, bet paskui per tuos saugojimusis tai irzli ir pikta darausi nei biskutuka paskanauju mirksiukas.gif si menesi su v labai atsipute ir su ND (kuriuos kazkaip LABAI netycia uztaikem net negalvodami apie O) ir siaip, nes pusmety jautesi labai itampa ir jam ir man, nes kai tik O arteja taip ir lauzdavau.... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 17 balandžio 2011 - 21:04