sveikutes,nepatinka man mano bt ir grafikas
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Sveikos
Sveika prisijungusi. Jeigu ciklas visada reguliarus, tai gal vertetu pasidaryti nestumo testa?
Pagal grafika man atrodo, kad ovuliacija ivyko butent tada, kai pradejai matuoti 
Papildyta:
Man mano irgi nepatinka
Taviskis tikrai keistas, visad toks grazus budavo, bet gal dar anksti kazka spresti, net komentuoti nieko neimanoma
Papildyta:
Ech, gaudyk
Bet visgi, kol nera mm...

QUOTE(Tespa @ 2011 04 17, 12:25)
manyčiau neinformatyvus, bet aš dar tik mokausi
, jaučiu pats grafikas nesupranta kaip man braižyti
, nes matuota ne nuo ciklo pradžios ,
ačiū, kad priimat
na aš tik pradėjau matuoti nuo 13 ciklo dienos, na taip man šovė į galvą
, o ciklas mano 28-30 dienų
, o programa man nubrėžė tą liniją praktiškai ant menamos mm dienos, na nieko kitą ciklą pradėsiu nuo pradžių matuoti, nes čia tiek vingrybių 

ačiū, kad priimat

na aš tik pradėjau matuoti nuo 13 ciklo dienos, na taip man šovė į galvą

Sveika prisijungusi. Jeigu ciklas visada reguliarus, tai gal vertetu pasidaryti nestumo testa?

Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 16:49)
Man mano irgi nepatinka

Taviskis tikrai keistas, visad toks grazus budavo, bet gal dar anksti kazka spresti, net komentuoti nieko neimanoma

Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 17, 09:32)
labutis visoms,gero ir silto sekmadienio
aciu mergaites,laikau kojeles suspaudus,bet kazkaip papulius atleido nebetokie ispampe
manau kad ryt mm pareis nors nieko nejauciu
http://www.babyplan.ru/profile/102249

aciu mergaites,laikau kojeles suspaudus,bet kazkaip papulius atleido nebetokie ispampe

http://www.babyplan.ru/profile/102249
Ech, gaudyk

nu tikrai visada budavo labai aisku ,o dabar ....ov testas viena rodo,bt visai nesamones pagal ji rodo iskyros irgi atitinkamai kitom dienom,nu kazkoks balaganas
o tavo grafikiukas visai nieko toks

o tavo grafikiukas visai nieko toks
QUOTE(Tespa @ 2011 04 17, 11:57)
pati radau
, buvau paveiksliukus išjungus , tik ar niekas nežinojo mano bėdos, ar nelabai noriai naujokes priimat
ačiū

ačiū

sveika prisijungusi

QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 18:49)
o gal bus kaip tik si kart labai gerai, kad toks nevykes tas grafikelis!

QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 17:46)
sveika prisijungusi
grafikelis butu puikus, bet ND atlikti nelabai laiku, tai si cikla tikrai mmm laukiam...
ciupk, kad labai neliudetumei 

Tai kad ND atlikta laiku, jeigu teisingai suprantu - rutuliuku pazymeta?

QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 20:46)
sveika prisijungusi
grafikelis butu puikus, bet ND atlikti nelabai laiku, tai si cikla tikrai mmm laukiam...
ciupk, kad labai neliudetumei 

imu balioneli, gal netaip nervai ims ,taik kad kazin ar verta ko gero laikti,jei bp brezia teisingai,tai nd nalabai laiku
Sveikutes, kaip sekasi BT matuotojom? as kolkas ramiai padejus termometra ir nematuoju
gal turim nauju
visom sulaukusioms ar greit sulauksianciom mm daug vilties
laukiancioms O, linkiu , kad ji nepasiklystu ir ateitu laiku, o kylancionms nebesileisti

gal turim nauju

laukiancioms O, linkiu , kad ji nepasiklystu ir ateitu laiku, o kylancionms nebesileisti

QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 21:27)
imu balioneli, gal netaip nervai ims ,taik kad kazin ar verta ko gero laikti,jei bp brezia teisingai,tai nd nalabai laiku
nu nu, tik nereikia nuvertinti taip..... ziurek bac ir bus si karta

QUOTE(angel08 @ 2011 04 17, 19:27)
As nesutinku su BP

QUOTE(the best @ 2011 04 17, 21:50)
As nesutinku su BP
Kadangi naudoji OT, tai reiktu juos derinti kartu su grafikeliu. Neskubek ir nedarykim dar isvadu, dar palaukim ir paziurekim kaip kilsi 

pritariu tau

QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 17, 19:41)
As visai noreciau, bet kolkas tai galiu duoti 100proc, kad nieko nera

P.S. As taip noriu alaus, bet negaliu - ryt BT matuoti. Greit tapsiu abstinente per tuos matavimus

Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2011 04 17, 19:40)
Sveikutes, kaip sekasi BT matuotojom? as kolkas ramiai padejus termometra ir nematuoju
gal turim nauju

gal turim nauju

Sveika, gal kokiu naujienu is jusu yra? Pas mus turbut dar neatsirado nestukiu, bet neabejoju, kad greit pasipils

QUOTE(the best @ 2011 04 17, 21:58)
As visai noreciau, bet kolkas tai galiu duoti 100proc, kad nieko nera
jeigu per kitas kelias dienas neprisikabins... Norejau Kaledas svesti keturiese, kaip ir turejo buti... tai sis ciklas paskutinis, kad dar vos ne vos tilpciau i savo metu planus
P.S. As taip noriu alaus, bet negaliu - ryt BT matuoti. Greit tapsiu abstinente per tuos matavimus

o as tai nekreipiu demesio i tai, taure vyno ar kelis gurksniukus alaus isgeriu jei noriu