Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 04:36)
Sveikos merginos 4u.gif  vasingų naujų namučių, džiaugiuosi už jau  nestuke.gif  wub.gif

Psirodau po savaitgalio  http://www.fertility...com/home/34185e

11 DPO dariausi testą iš ebay, tai nieko neparodė verysad.gif  na galvoju jau šiandien prasidės mm, bet atsikeliu ryte, BT laikosi, mm nei kvapo ir taaaaip supykino, kad nežinojau kur dėtis. pykina dar iki šiol. Bet gal čia dėl to, kad valanda ankščiau keltis reikėjo..  g.gif  Tas jausmas, kad tuoj pramuš irgi dingo prieš 2 dienas..

QUOTE(Aliosha @ 2011 03 28, 05:24)
Labas rytas visoms... niu ka pradėjau kilti į viršų, o tai jau maniau, kad gal termometras grybauja  g.gif

Grazus grafikeliai, sekmes, laukiame II. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, na o as siandien BT nematavau, nes labai prastai miegojau, o ir ryte pazastyje buvo 37.6. Pasigavau kazkokia bacila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 28, 10:31)
Labas rytas, na o as siandien BT nematavau, nes labai prastai miegojau, o ir ryte pazastyje buvo 37.6. Pasigavau kazkokia bacila doh.gif

sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 08:36)
Tas jausmas, kad tuoj pramuš irgi dingo prieš 2 dienas..

linkiu nesulaukti mm, nes grafikiukas wub.gif
QUOTE(Aliosha @ 2011 03 28, 09:24)
Labas rytas visoms... niu ka pradėjau kilti į viršų,

oba, koks šuolis bigsmile.gif

pradėjusioms naujus matavimus sėkmės šiame cikle 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, planiukės 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lostrise @ 2011 03 28, 07:35)
Labas rytas mergaites,
Na va penktadieni vakare atejo mano dienos. Ir nuo siandien kimbam i nauja BT matavima  smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 07:36)
Psirodau po savaitgalio 

QUOTE(Aliosha @ 2011 03 28, 08:24)
Labas rytas visoms... niu ka pradėjau kilti į viršų, o tai jau maniau, kad gal termometras grybauja  g.gif

Pavydėtinos aukštumos BT thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 03 28, 13:13)
Sveikos, planiukės  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Sėkmės  4u.gif
Papildyta:
Pavydėtinos aukštumos BT  thumbup.gif  thumbup.gif

Grazus kylimas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes buvau snd ekoskopija darytis gydytoje pasake tik tiek gimda pabrinus nesimato kad dar man mm ateitu...jai ir nestumas tai lb mazas lyg gleivine tokia ytartina pastebejo bet neaisku tai jai po savaites nesusirgsiu tai keliausiu vel pas gine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 28, 19:05)
sveikutes buvau snd ekoskopija darytis gydytoje pasake tik tiek gimda pabrinus nesimato kad dar man mm  ateitu...jai ir nestumas tai lb mazas lyg gleivine tokia ytartina pastebejo bet neaisku tai jai po savaites nesusirgsiu tai keliausiu vel pas gine  doh.gif

bet pala , tavo nd buvo 12 dienu iki ovuliacijos g.gif kaip gali but nestumas , nesuvokiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas ,
Leoparduteeee, jei tikrai ND buvo taipkaip pazymeta, tai tebklas butu jei pastotum. Seip idealiu atveju spermiukai isgyvena iki 7dienu, buna atveju kai ilgiau, bet cia jau vienetiniai. O kodeljus tap tinginiaujat su ND?ir dar tik ciklo pradzioj g.gif

namanografikelisniekonaujo, seip taijau laukiu mm, nes gavau PRG atsakymairjis labai mazas, tai jokiu vilciu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,syryt issitraukiau gyvsidabrini termometra sakau draugausim ax.gif ,pasimatuoju 37 g.gif unsure.gif ,paimu savo elektronini mylimiausia 36,6 doh.gif ,tij susipykau su gyvsidabriniu ir padejau i sali irnesakyk.gif .
Atsakyti
Sveikutės, Jei pasimatuoji temperatūrą +/- pusvalandžio skirtumu, FF pažymi baltu burbuliuku. Bet juk pusvalandžio ribose nukrypimas yra galimas, taip rašoma literatūroje.
Atsakyti
Labas rytas, mano pabaiga aiški verysad.gif http://www.fertility...com/home/34185e pykinimas ir pakilusi temp buvo eiliniai PMS požymiai..
Atsakyti