O aš bijau jau kažka i žeme kišti nes tokie kurmiu raštai šiemet išvingiavo.Sako kurmiai margučiu kvapo bijo,pas mane ir tas ,gyvatės, suėde

QUOTE(jediara @ 2011 03 27, 21:06)
Mane tos snaigės forume erzina

Jediara, o gal siemet turesit dar simtaziede, labai noreciau...
QUOTE(daivasen @ 2011 03 27, 22:28)
Jediara, o gal siemet turesit dar simtaziede, labai noreciau...
Rudenį svogūnėlių prisodinau - žiūrėsime ar iki rudens užaugs

QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 27, 21:08)
O aš bijau jau kažka i žeme kišti nes tokie kurmiu raštai šiemet išvingiavo.Sako kurmiai margučiu kvapo bijo,pas mane ir tas ,gyvatės, suėde 

gal ne vien kurmiai ,o kokie pelėnai pravarė ,nes pas mane irgi tarp lelijų žemės paviršius išvagotas ir ne tik tarp jų ,visur .... dar eleboro pumpurus nuvarė ,bet viliuosi, jog lelijų neužkabino praeidami...o margučių smarvės tai tikrai kurmiai nebijo ,nes rudenį didžiausias kurmiarausis buvo

Nieko tie kurmiai nebijo
Jau kiek chemijos aš jiems privariau
Ir nieko. Pernai taip gėlyną išrausė, kad buvo katakombos, tikra ta žodžio prame. Žinokit, tik dideliu kiekiu vandens išploviau į "gilesnius vandenis" Bet nerealiai dideliu kiekiu. Paskui kiek žemės reikėjo, kad jų landas užpilt
Šiemet iš kaimyno matau atėjo. bet už ūkinio, tai gal po gėlynus nebus spėję prasinešt. Arba bent jau iš paviršiaus kol kas nesimato.

Šiemet iš kaimyno matau atėjo. bet už ūkinio, tai gal po gėlynus nebus spėję prasinešt. Arba bent jau iš paviršiaus kol kas nesimato.

Su kurmiais daug kur yra problemos ir dabar jie tokie drąsuoliai yra pasidarę, kad nieko nebijo. Išvaro urvą per pačias gražiausias gėles ir nieko tu jiems negali padaryti. Priemonės, kurios anksčiau padėdavo , dabar nebepadeda. Seniau sakydavo, kad reikia pasodinti pupų, tai kurmiai ir nelenda. Bet pupų prisisodinau preitą vasarą, o kurmiai drąsiausiai arė man dirvą.

sveikos, leliju myletojos. uzsipirkau leliju svoguneliu, ant pakuotes rasoma, kad sodinti galima kova, balandi, geguze kazkaip nelabai isivaizduoju dar sodinima. kada jus pavasari sodinate? ir gal kazkaip pagerinate salygas joms. radau info, kad patariama jog svogunas butu smelyje, kad dregme nesikauptu. gal dar kazkas. pirkau azijines ir aisku per klaida pateko rytiniu pakuote, bet katik paskaiciau ir supratau, kad situ tikrai neissaugosiu, nebent i siltnami pasodinti.

QUOTE(ausra.ryte @ 2011 03 29, 10:03)
sveikos, leliju myletojos. uzsipirkau leliju svoguneliu, ant pakuotes rasoma, kad sodinti galima kova, balandi, geguze kazkaip nelabai isivaizduoju dar sodinima. kada jus pavasari sodinate?
Kai tik nebus įšalo ir sodink

su kokiom gėlytėm jūs komponuojat lelijas? Man pačios gražiausios gėlės,bet nepatinka jų stgarai nužydėjus.Tai galvoju,kad gal galima tarp kokių gėlių jas pasodint,tuos stagarus paslėpti
Gal turit kokių nuotraukyčių,ar nuorodų?

QUOTE(NIDA @ 2011 03 29, 14:02)
su kokiom gėlytėm jūs komponuojat lelijas? Man pačios gražiausios gėlės,bet nepatinka jų stgarai nužydėjus.Tai galvoju,kad gal galima tarp kokių gėlių jas pasodint,tuos stagarus paslėpti
Gal turit kokių nuotraukyčių,ar nuorodų?

Su serenčiais, žilėmis ar žydrūnais