Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos IV tema

neprisimenu kokio aukščio jos turi būti. Tikrai ne aukštos, nes pirkau, kad galėtų augti vazone. Pasodintos tik pavasarį - pirkau Maxėj, kai jau akcijos buvo. Vėliausiai už visas sodinau. O pražydo pirmos. Ir jaučiu - gražiausios. Kitos tokios pašiurpusios stovi, visai smulkios. blush2.gif
[/quote]
As ir pavasari pirkau maksej bet dar nezydi, tik pumpurai sukrauti , laukiu prazystant bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 19, 00:02)
Jūs gal šiltuos kraštuos gyvenant, kad tiek rūšių lelijų žydi? biggrin.gif pas mane tik Lollypop nedrąsiai bando žydėti ir Vyšniauskienės "Pirmasis bučinys" vis daugiau žiedų skleidžia wub.gif

Pas mus, kitoje pusėje Nemuno, šilčiau biggrin.gif mirksiukas.gif Truputį kantrybės ir pas Tave žydės rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ritaava @ 2011 06 19, 10:21)
As net neisivaizduoju kokie ten plotai pas jus, kad telpa tiek grozybiu ir visos tikriausiai  zydi wub.gif

Kai žydi - nedaug, o kai reikia ravėti - plotai "padidėja" biggrin.gif doh.gif Tačiau dar labai mažai šiuo metu žydi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2011 06 19, 11:24)
Geras lietus - mas mane tokiom grožybėm palytų  doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
labai gražios lelijos. Ir kiek žiedų  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Šios oranžinės pačios paprasčiausios senovinės, bet kai pradeda žydėti anksčiausiai ir būna daug žiedų - "užima garbingą vietą" biggrin.gif
Atsakyti
Jediara, pradedat džiuginti lelijų žiedais 4u.gif . Paūmės mano liga - kasdien į lelijų temą pasidžiaugti žiedeliais biggrin.gif
Maniškės irgi auga, žiedai sukrauti, nekantriai laukiu.
Atsakyti
user posted image
mano nulaužtoji vargšiukė
Atsakyti
Kiek daug grožybių wub.gif O aš dar tebelaukiu prasiskleidžiančių žiedų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 06 19, 15:14)
Jediara, pradedat džiuginti lelijų žiedais 4u.gif . Paūmės mano liga - kasdien į lelijų temą pasidžiaugti žiedeliais biggrin.gif
Maniškės irgi auga, žiedai sukrauti, nekantriai laukiu.

Lauksime žiedų foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 19, 15:30)

Lollypop - graži thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 19 birželio 2011 - 20:58
QUOTE(jediara @ 2011 06 19, 22:57)
Lollypop - graži  thumbup.gif

O pavadinimas koks mandras rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 19, 23:03)
O pavadinimas koks mandras rolleyes.gif  thumbup.gif

Tikras saldainiukas biggrin.gif
Atsakyti
V.Vyšniauskienės "Laukinukė":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 21, 07:38)

wub.gif wub.gif wub.gif
Prašom parodyti, kai daugiau pumpurų išsiskleis. man atrodo, kad čia laukia nerealus grožis - ties pumpurėlių matosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 19, 14:30)

Dar viena gražuolė wub.gif
Net per ekraną jaučiu jos kvapą ax.gif nežinau ar tikrai kvepia lotuliukas.gif bet man visos tokios spalvos lelijos turi kvepėti - nusistatymas toks blush2.gif Turiu panašią - tai kvapas nerealus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 21, 06:38)

user posted image

kokia fainuole smile.gif
Atsakyti
prašau, pasakykit ar reikia dabar tręšti lelijas, buvo pavasarį barstyta pelenų, ir kompleksinių trąšų.Dabar visos lelijos sukrovę žiedus ,bet nežydi ,gal joms maisto mažai, žemė prastoka
Atsakyti