QUOTE(zi-zi @ 2006 06 19, 03:54)
Mamytės padėkit,
mano mažajam leliukui tik 6 dienos, o krūtys nors tu vilku stauk: kietos kietos, nerealiai skauda, ir tuoj į spec. liemenuką netilps. Stoviu (na, kolkas sėdėt negaliu) su ledo kompresu prie krūties ir iš skausmo rašau jums, KĄ MAN DARYT ? Per dieną stengiuos neišgert nė 1 litro skysčių, nors už lango taip

, ledo kompresas padeda tik 1 val., per dieną bent du kartus pamatuoju temp. (po liežuviu) ar kartais ji nekyla, apie tai, kad pienas teka upeliais, net neverta ir rašyt, naudoju dėkliukus, stengiuos iš paskutiniųjų pieno nenutraukynėt, bet visa tai nepadeda!!!!!!!
Labai bijau kokių rimtų problemų, o gal jos jau yra?! Sakykit, dėl krūtinės reikia kreiptis pas ginekologą, ar kokį kitą gydytoją?
Turėtų viskas susitvarkyti, čia dar "pienas nesusireguliavęs", man iš pradžių irgi taip buvo... Geriausiai pieną "ištraukia" leliukas, maitink, kada tik jis nori. (Nors man, atsimenu, iki kraujo buvo nugraužti speneliai.) Gal pienas sunkiai bėga, todėl leliukui sunku jį ištraukti (nors kiek ten jam pirmomis dienomis reikia...). Žinau, tikrai nelengva, bet turėtų viskas susitvarkyti. Jei pienas sunkiai bėga, prieš maitinimą pastovėk ir krūtis palaikyk po šiltu dušu, pamasažuok- lengviau pienas bėga, vaikutis daugiau suvalgys ir tau palengvės.
O dėl gydytojų- klausk pediatro, kuris ateina pas leliuką, jie konsultuoja ir gydo leliukus ir jų mamas.