Man dukryte irgi buvo nugriauzus spenelius , kai grizau is ligonines (po 5 paru) ir vakare daviau kruti pasipyle kraujai , nebezinojau ka daryti tada vyras isvaziavo i vaistine ir parveze antspenius, Garmastano ir pientrauki . Zaizda uzsigydziau per nepilnai 2 savaites ir daugiau ju nebuvo , nes maitinau per antspenius... Niekada nenusitraukinedavau pieno, nes man tai visiska nesamone visose knygose raso, kad nusitraukti pienelio iki galo iki to riebaus pienuko neimanoma, istraukiam tik ta vadinama vandenuka, o nuo jo vaikiukas tikrai nepasisotina uztai nepraejus nei valandai vel rekia, nes yra alkanas... Pazinojau viena mama, kuri nusitraukinedavo pienuka ir duodavo vaikui, nu ir kam vargo ne tas zodis, bet kam taip daryti iki siol nesuprantu ? Gaila ir tu mamyciu, kurios budamos naujai iskeptos per nezinojima prisidaro tokiu nesamoniu del , kuriu po to pacios kencia ( atsiprasau jei ka izeidziau ) ........
As niekada neturejau jokiu mastitu , bet saugojaus salcio tikrai kitos juokdavosi is manes, bet taip reikejo ... Gal del to dukryte dar dabar viena karta i diena paskanauja mano pieniuku ... Turiu ir tokiu pazistamu, kurios mane laiko visiska kvaile, kad iki siol dukryte maitinu , bet jus man pasakykit kas cia blogo ?
Linkiu mamytems kantrybes visais atzvilgiais