Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

OI NE MAMYT,NUSITRAUKINEK,NES PIRMAS PUIENUKAS PATR RIEBIAUSIAS,O LELIUKAS MAZAI VALGO,GALI BUT BLOGAI g.gif .AS MAITINU JAU 5.5MEN.ZUIKIS MANO TIK MANO PIENUKA VALGO,PIENUKO UZTENKA,BET BUNA DIENU,KAI JO PRITRUKSTA,TAI DUOGU VAISINIU TYRIU,AR SULCIU,ARBATA,DET VISA VAI TIK NESENIAI VALGIT PRADEJO,O NUTRAUKINEJAU,IR SALDZIAU,NORS NESENIAI ISTRAUKIAU VIENA INDELI,BET MAZIUS NEVALGE,O PAREIKALAVO SVIEZOU IS PAPUKO g.gif ,GAL KOSYTEM PANAUDOSIU LIKUSI.BET BUTINAI NUTRAUKINEK,TAIP KRUTIMS SVEIKIAU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2009 02 15, 12:03)
sveikos, mamkos  4u.gif  oi mes irgi vargstam su krutimis  doh.gif  tik mazoji viena kruti istustina, ji tuoj pat vel prisipildo  doh.gif  neleidzia mamai nei atsikvept  unsure.gif  ypac nakti sunku, kai vos paeini nuo krutu svorio  blink.gif nusitraukinet nesinori, nes manau, kad tada jo dar daugiau gaminsis  g.gif  idomu pasidare tik ar cia visalaik taip bus?  blink.gif

Tikrai ne visą laiką mirksiukas.gif
http://www.sveikapra...?text.id.sub.24
Nuo 2-5 dienos iki 10 dienos gaminsis pereinamasis pienas, turtingas riebiosiomis rūgštimis, ypač svarbiomis nervų sistemos vystymuisi. Brandus pienas atsiranda nuo 10 paros ir tokios sudėties išlieka visą žindymo laikotarpį.

Dar labai naudinga pasiskaityt: http://www.sveikapra...?text.id.sub.60
http://www.sveikapra...?text.id.sub.24

http://www.sveikata....utimi-taisykles
Kodėl nereikia nutraukinėti - numelžti pieno
Kuo daugiau jūsų kūdikis čiulps krūtį, tuo greičiau krūtys pradės gaminti tokį pieno kiekį, kokio reikia kūdikiui. Jeigu jūs maitinate visada kai tik kūdikis paprašo, nenutraukinėjate pieno ir leidžiate žįsti tiek, kiek nori vaikelis, tada tarp jūsų išsivysto motinos - vaiko sistema. Tai reiškia, kad motinos krūtys gamina tiek pieno, kiek suvalgo jos kūdikis.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2009 02 15, 23:29)
OI NE MAMYT,NUSITRAUKINEK,NES PIRMAS PUIENUKAS PATR RIEBIAUSIAS,O LELIUKAS MAZAI VALGO,GALI BUT BLOGAI g.gif .AS MAITINU JAU 5.5MEN.ZUIKIS MANO TIK MANO PIENUKA VALGO,PIENUKO UZTENKA,BET BUNA DIENU,KAI JO PRITRUKSTA,TAI  DUOGU VAISINIU TYRIU,AR SULCIU,ARBATA,DET VISA VAI TIK NESENIAI VALGIT PRADEJO,O NUTRAUKINEJAU,IR SALDZIAU,NORS NESENIAI ISTRAUKIAU VIENA INDELI,BET MAZIUS NEVALGE,O PAREIKALAVO SVIEZOU IS PAPUKO g.gif ,GAL KOSYTEM PANAUDOSIU LIKUSI.BET BUTINAI NUTRAUKINEK,TAIP KRUTIMS SVEIKIAU thumbup.gif

Klaidinga informacija ir pavyzdys.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 16 vasario 2009 - 00:43
CIA NEKLAIDINGA INFORMACIJA,O PATIRTIS!NES IRGI PATARYMO PAKLAUSIAU NENUTRAUKINET,O PASKUJ SU ASAROM TEKO MASAZUS DARYTI blink.gif .JEJ PIENO DAUG ,O VAIKELIS NESUVALGO VISKO DALI BUTINAI REIKIA NUTRAUKT,DAR KARTA SAKAU,NEVISADA,BET KAI PRADES TVARKINGIAU VALGIT,NES AS PAZIURESIU,KAIP PASKUJ KRUTIS SKAUDET MAMYTEI PRADES g.gif .PIENO TOM NEREIKIA NUTRAUKINET KAS JO TURI SAIKINGAI,KAS NEJAUCIA DISKOMFORTO,AS APIE SAVAITE NUTRAUKINEJAU,O PASKUJ SUSITVARKE,NES IS VIENOS MAITINU,IS KITOS PIENUKAS TEKA,O PIRMOM DIENOM TO NEBUVO,JIS UZSILAIKYDAVO,IR LABAI SKAUDEDAVO. verysad.gif
Papildyta:
Kodėl nereikia nutraukinėti - numelžti pieno
Kuo daugiau jūsų kūdikis čiulps krūtį, tuo greičiau krūtys pradės gaminti tokį pieno kiekį, kokio reikia kūdikiui. Jeigu jūs maitinate visada kai tik kūdikis paprašo, nenutraukinėjate pieno ir leidžiate žįsti tiek, kiek nori vaikelis, tada tarp jūsų išsivysto motinos - vaiko sistema. Tai reiškia, kad motinos krūtys gamina tiek pieno, kiek suvalgo jos kūdikis.
VAT BUTENT KO DAUGIAU VALGIS ,TO DAUGIAU NAUDINGESNIO PIENO GAMINSIS,TAI KOKS SKIRTUMAS,AR MAMA PAIMS IR DALI ISTRAUKS,KAD DAUGIAU NAUDINGESNIO PIENUKO GANINTUSI,NES KAIP PATI CITAVOT PIRMAS PIENUKAS 10DIENU BUNA PATS SOCIAUSIAS TADF KODEL NENUTRAUKT,VISTIEK GANINSISIR KRUTIMS SVEIKIAU JUK TEMELE ,KAIP MAMYTEMS PADIET ISVENGT PROBLEMELIU ax.gif ,IR NUTRAUKIANT VEL GAMINSIS TIEK PIENO KIEK REIKIA ,JUSU STRAIPSNIU CITATOS,TAI IR NESUPRANTU KO MANO PATARIMAS NEITIKO g.gif .,AS SAVO PATIRTIM DALINUOSI,O JUS STRAIPSNIUS CITOJAT, g.gif NIEKO ASMINISKO. biggrin.gif
Atsakyti
tris mėnesius būna ne kas su krutimis,apie save kalbu ax.gif net temperatūra buvo sukylus.bet liepė duoti gerai išvalgyti vaikučiui pienuką,mažiau skysčių tuo metu gerti ir per tris mėnesius viskas susitvarko pasigamina pieno tiek ,kiek vaikutis suvalgo ax.gif t maitinau du metus thumbup.gif ir aš už tai kad nenutraukinėti pieno ,o dažniau duoti vaikučiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pjolita212: 16 vasario 2009 - 21:45
tris men.kankintis,man tai jokingai skamba ko daugiau doti zisti,o jej jis nenori daug zistijej pasisotina greitai,nes pienas riebus,nemanau kad verta,na bet del vienintelio daliko esu tikrai tikra,kad tos mamos kuriom reikia pasinaudos bet kurio patarimu pagal savo nuojauta.reikia masazo tai faktas,kai ismasazuoja,pienukas pradeda teket savaime,tad reikia retkarciais pasimasazot,pries maitinima reikia ,irgi.o pirmom dienom,jej pienuko daug reiketu nutraukinet pienuka,tada ir skausmu isvengsit ir temperaturu,bet cia tiems kuriom krutys skaudair pasidato kietos,o pas kurias to diskomforto niera tai ier nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pjolita212 @ 2009 02 16, 23:43)
tris mėnesius būna ne kas su krutimis,apie save kalbu ax.gif net temperatūra buvo sukylus.bet liepė duoti gerai išvalgyti vaikučiui pienuką,mažiau skysčių tuo metu gerti ir per tris mėnesius viskas susitvarko pasigamina pieno tiek ,kiek vaikutis suvalgo  ax.gif t maitinau du metus thumbup.gif ir aš už tai kad nenutraukinėti pieno ,o dažniau duoti vaikučiui  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 17, 00:37)

O as nusitraukineju blush2.gif Neima kruties nors tu ka,bijau net kakla sulauzyt,kaip stumia,tai jau geresnis varijantas,nei visai nemaitint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 18, 10:02)
O as nusitraukineju  blush2.gif  Neima kruties nors tu ka,bijau net kakla sulauzyt,kaip stumia,tai jau geresnis varijantas,nei visai nemaitint  unsure.gif

Be kalbos, geriau maitint Mp iš buteliuko, nei surogatais. Technika kitokia, gave buteliuko, neretas atsisako. Gal pavyktų maitint apsimiegojusiu, snaudžiantį, naktį. Nenuleisk rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 18, 09:02)
O as nusitraukineju  blush2.gif  Neima kruties nors tu ka,bijau net kakla sulauzyt,kaip stumia,tai jau geresnis varijantas,nei visai nemaitint  unsure.gif

saunuole,ka tik nepadarysim,kad musu leliukai butu laimingi.bandik dar apgauti buodama buteliuka,o paskuj siulidama kruti,ir nepergyvenk daugiau intuziazmo,As isvis manau,kad tos mamos kurie maitina nutraukiant pienuka,o nespjauna,kad neima ir nereikia,yra SUPER MAMOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 16, 10:28)
CIA NEKLAIDINGA INFORMACIJA,O PATIRTIS!NES IRGI PATARYMO PAKLAUSIAU NENUTRAUKINET,O PASKUJ SU ASAROM TEKO MASAZUS DARYTI blink.gif .JEJ PIENO DAUG ,O VAIKELIS NESUVALGO VISKO DALI BUTINAI REIKIA NUTRAUKT,DAR KARTA SAKAU,NEVISADA,BET KAI PRADES TVARKINGIAU VALGIT,NES AS PAZIURESIU,KAIP PASKUJ KRUTIS SKAUDET MAMYTEI PRADES  g.gif .

man ta pati probema, nors vaikeliui tik kelios dienos, bet pienas taip gaminasi,kad savaime bega, o ypac is vienos kruties...nenutraukt neimanoma, nes krutis pasidaro tokia kieta...nenoriu laukt kada guzai susidarys..... schmoll.gif
kad nuimti karsti dedu kopusta...jis pagelbsti
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2009 02 22, 20:18)
man ta pati probema, nors vaikeliui tik kelios dienos, bet pienas taip gaminasi,kad savaime bega, o ypac is vienos kruties...nenutraukt neimanoma, nes krutis pasidaro tokia kieta...nenoriu laukt kada guzai susidarys..... schmoll.gif
kad nuimti karsti dedu kopusta...jis pagelbsti

vat butent,kalbu apie toke problema,o ne apie tai kad pienas pasirode ir begti nutraukinet!bet jej pieno daug,o vaikelis neisvalgo v,vat tada butinai reikia!ir nemanau kad straipsniai geriau us mamos patirti,KLAIDINGA INFORMACIJA,atsejt AS TO NEPATYRIAU> g.gif doh.gif !
Atsakyti