Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(kissaule @ 2011 08 14, 17:37)
Na, o as skambinausi penktadieni genetikei, tai del dauno, edvardsono ir patau sindromu viskas gerai, dabar lieka laukti visu chromosomu rezultatu.

Sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 14 rugpjūčio 2011 - 15:43
QUOTE(krr @ 2011 08 14, 16:42)
Sveikinu su gerais rezultatais  4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissaule @ 2011 08 14, 20:11)

Jau turbut ramu? smile.gif kaip siaip savijauta? smile.gif
Atsakyti
Kur visos dingusios g.gif
Atsakyti
Kažin kaip tigrajulijai baigės? unsure.gif
[/quote]

Sveikute, Sodine
aciu,kad pasiteiravai, deja pabaiga buvo mums nesekminga....
nustate triploidija,kas visikai nesuderinama su gyvybe ir teko gimdyti savo angelele sad.gif
jau praejo 3 savaites,o iki siol nesugebu susitaikyt... pamenu,kai tyrimus dare tai kai Prysca I ziurejo echo tai mergyte musu buvo visiskai isivyscius, nosyte buvo grazi riesta, kaklelio raukslyte 1.2mm ir sake genetike,kad labai gerai anatomiskai viska mato, tik biskiuka vandenuku truko, biskiuka placentos,o kai jau krauja suvede,tada ir prasidejo pragaras...skubiai padare vandenu tyrimus, tiksliau man dare placentos tyrima, nes nestumas buvo vos 15sav. pagal men,o pagal vaikeli tik 12sav. Skaudejo ziauriai, kadangi placenta maza tai tris kartu bande bent kazka pagaut tyrimams! galvoju 4 durio nebeistversiu!!! kai pagaliau buvo paimta, tai kazkaip paklausiau genetikes ar nepersileisiu po tiek kartu, deja isgirdau dar kraupesni dalyka, kad mano atveju geriau as persileisciau, nes jau itare neblogumus... isejau as tada is kabineto ir taip garsiai uzraudojau...nusiramint ilgai negalejau...
Labai dekinga esu genetikei Krasovskajai, kuri suprasdama mano kancias buvo zmogiska ir visus tyrimus dare skubos tvarka,tad atsakyma turejau kita diena..jis buvo baisus, tik viliausi,kad isgirsiu geru zinius,kad ateity galesiu susilaukt sveiko mazylio. Tai kaip supratau mano triploidija yra retas dalykas ir vargu ar pasikartos, ko ir tikiuosi!
paskui atsigulem i klinikas ir po 9 val. pragarisku skausmu,pagimdziau savo mazyle...skaudziausia,kad ji buvo gyva kai ja zudziau su vaistais...ir dar maciau kai ji isejo...nesugebeciau cia ispasakot tu jausmu ir kas dejosi su manimi tom dienom...buvo ir siulymu apsilankyt pas psichologus po ligonines... dbr kazkaip paverkiu bet jau ramesne, nors nei vyras nei artimi nebezino ka man ir pasakyt paguodziancio...
kazkada viliausi paskaicius forumuose, kad jei echo geras,o kraujas blogas tai laukia laiminga pabaiga po vaisiaus tyrimu, kuo ir tikejau iki paskutines sekundes, bet... buna ir kitaip sad.gif
labai linkiu visoms geru rezultatu sveiku maziuku ir geru imociju! sagokite save! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigrajulija: 15 rugpjūčio 2011 - 02:44
QUOTE(kissaule @ 2011 08 14, 17:37)
I klaipeda kiek zinau atvaziuoja genetike is Kauno V.Asmoniene, pas ja galima prisiregistruoti per registratura (butent kur gimdymo namai yra) nr. 846 396568, 846 396523. Tik nezinau kokiom dienom ji atvyksta.

Na, o as skambinausi penktadieni genetikei, tai del dauno, edvardsono ir patau sindromu viskas gerai, dabar lieka laukti visu chromosomu rezultatu.

labai labai aciu 4u.gif
cia kraujo tyrimas? pas tave.
Atsakyti
QUOTE(tigrajulija @ 2011 08 15, 03:40)

Užjauciu tave,zinau,ka tai reiskia.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 15 rugpjūčio 2011 - 10:17
o kiek dienu uztruka kol gaunamas atsakymas , Klaipedoje cia . busiu tik dvi sav ar spesiu.,
Atsakyti
QUOTE(tigrajulija @ 2011 08 15, 03:40)
labai linkiu visoms geru rezultatu sveiku maziuku ir geru imociju! sagokite save! 4u.gif

Tigrajulija, žaibas du kartus į tą pačią vietą netrenkia. Stprybės tau ir sėkmės planuojant sveiką mažylį!
Atsakyti
QUOTE(mamaRasa @ 2011 08 15, 17:08)
Tigrajulija, žaibas du kartus į tą pačią vietą netrenkia. Stprybės tau ir sėkmės planuojant sveiką mažylį!

Man jau dukart trenke...bet niekam to nelinkiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 15, 16:59)
o  kiek dienu uztruka kol gaunamas atsakymas , Klaipedoje cia . busiu tik dvi sav ar spesiu.,

Spesi smile.gif bet jei jau pirmas tyrimas buvo geras,tai ir kitas bus toks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 15 rugpjūčio 2011 - 16:37
QUOTE(krr @ 2011 08 14, 20:21)
Jau turbut ramu? smile.gif kaip siaip savijauta?  smile.gif

Sveikutes, na dabar jau ramiau, bet sakau kol judesiu nepajusiu tol pilnai tkriausiai nenusiraminsiu, ar tikrai jam viskas gerai ir is po tyrimo. Man dideles panikos nebuvo nes mums neeme kraujo iskart vandenu tyrima paskyre, tai tos tikimybes skaiciais nezinojau buvo daug ramiau. as turiu dukryte su ds ir mb 15 chromosomos lastele viena yra ilgesne uz kita, bet kaip genetike sake normos ribose, todel esu rizikos grupej. Vaziavau pas E.Butkeviciene tikrai nuostabi gydytoja, maloni viska paaiksino, emocijos geros, rupestingai viska atliko.

Tigrajulija stibrybes tau, kiekvienas turim savo likima, kad ir koks jis skaudinantis kartais buna nepabeksim nuo jo, tenka su tuo susitaikyti ir iskelus galva vel toliau zengti i prieki.
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 08 15, 18:36)
Man jau dukart trenke...bet niekam to nelinkiu 4u.gif
Papildyta:
Spesi  smile.gif bet jei jau pirmas tyrimas buvo geras,tai ir kitas bus toks 4u.gif

as dar nedariau , cia su pirmu nestumu dariausi, o situ da nespejau, tai idomu,per kiek dienu ats pasako, uzmirsau kazkaip. doh.gif
Atsakyti