Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 16:52)
o ar kanors pakeite tj kad suzinojote?  blush2.gif  blush2.gif

Skaudu,bet pakeite-su tokia diagnoze vaikuciai neisgyvena unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 13:52)
o ar kanors pakeite tj kad suzinojote?  blush2.gif  blush2.gif

esant genetiniams susirgimams iki 22sav galima nutraukti nestuma 4u.gif as pati tyriausi 18sav. atsakyma suzinojau 19sav 4u.gif
Atsakyti
Supratau... aciu jums... smile.gif tada tirsiuos toliau...
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 17:10)
Supratau... aciu jums...  smile.gif  tada tirsiuos toliau...

Paciai ramiau bus,kai zinosi,kad viskas gerai smile.gif to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 04 18, 16:13)
Paciai ramiau bus,kai zinosi,kad viskas gerai  smile.gif to ir linkiu  4u.gif

bet pagalvojus, o jai kazkas negerai, tj kaip tada... as visada buvau pries abortus.... o db kai jau yra tiek laiko ir kai leliukas pradejo spardytis.... nezinau, neistverciau.... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 14:18)
bet pagalvojus, o jai kazkas negerai, tj kaip tada...  as visada buvau pries abortus.... o db kai jau yra tiek laiko ir kai leliukas pradejo spardytis.... nezinau, neistverciau....  schmoll.gif  verysad.gif

vat sita vieta ir sunkiausia, pats apsisprendimas jeigi neduok Dieve kazkas negerai, todel ir reikia gerai pagalvoti pries atliekant tyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2011 04 18, 16:20)
vat sita vieta ir sunkiausia, pats apsisprendimas jeigi neduok Dieve kazkas negerai, todel ir reikia gerai pagalvoti pries atliekant tyrimus 4u.gif

dar nestumo pradzioj, tj susitaikyt siaip ne tjp bet galyma... o db, kai spardosi, ir kai jau buvau rami, nes pirmi atsakymai buvo lb geri... tj net nzn... uzsigrausciau..... na bet nk, viskas turi buti gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 17:24)
dar nestumo pradzioj, tj susitaikyt  siaip ne tjp bet galyma... o db, kai spardosi, ir kai jau buvau rami, nes pirmi atsakymai buvo lb geri... tj net nzn... uzsigrausciau.....  na bet nk, viskas turi buti gerai  4u.gif

Viskas ir bus gerai 4u.gif o susitaikyti visada labai sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joaaana @ 2011 04 18, 14:24)
dar nestumo pradzioj, tj susitaikyt  siaip ne tjp bet galyma... o db, kai spardosi, ir kai jau buvau rami, nes pirmi atsakymai buvo lb geri... tj net nzn... uzsigrausciau.....  na bet nk, viskas turi buti gerai  4u.gif

manau kad tikrai jums viskas bus gerai mirksiukas.gif juo labiau kad ir jusu Prisca I atsakymai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2011 04 18, 16:26)
manau kad tikrai jums viskas bus gerai mirksiukas.gif juo labiau kad ir jusu Prisca I atsakymai geri 4u.gif

4u.gif tikimes smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

as sioje temoje naujoke, bet labai noreciau daugiau suzinoti apie tai, kaip atliekamas tas vaisiaus vandenu tyrimas (apie pacia procedura, kaip ji vyksta)?
Laukiuosi dvynuku ir dar po pagalbinio budo, tai gydytoja rekomendavo issitirti.

Kaip matau, nemazai moteru yra ji daresi, tai buciau dekinga jei parasytumete, ar kur nors nukreptumete. Bandziau ieskoti internete, bet apie pacia procedura genetikos centrai nelabai raso...

Aciu labai labai!
Atsakyti