Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 28, 22:12)
eglegle, o  tu čia juos prie juodų priskyrei blink.gif  Mano nosis niekaip su tuo nesutiktų.

Taip, šiuo momentu man susišvietė, kad jie prie juodų - gal ne tiek patys savaime, kiek aš pati jausčiausi juoda jais pasikvėpinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 28, 16:14)
Viskas priklauso nuo laikymo salygu. Jei savo dezutee kur vesioj tamsio vietoj gali ir ilgiau issilaikyt.

tai va, gali tik savimi pasitiketi, kaip laikei smile.gif o perperkant visai nieko, pirma pagaminimo data issiaiskinti is koduko, nes pardavejas retai pasako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 20:18)
Taip, šiuo momentu man susišvietė, kad jie prie juodų - gal ne tiek patys savaime, kiek aš pati jausčiausi juoda jais pasikvėpinus  biggrin.gif

Savijauta pasikvėpinus kitas reikalas smile.gif
Man Vol de Nuit tai iš viso tokie gerietiški, nekaltučiai, praktiškai jiems tiktų apibūdinimas "minkšti ir pūkuoti" biggrin.gif , tinkantys visur ir visada.
O L'Heure Bleue apie kuriuos tu rašei - EDT ar EDP? Nes savo charakteriu (ir kvapu) jie man ganėtinai skiriasi. Bent man turbūt skirtųsi ir būsenos kvėpinantis vienais ar kitais (šiuo metu turiu tik EDP, EDT esu turėjusi anksčiau, ir noriu vėl turėti).

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 03 28, 16:58)
Mediniskiausi is turimu Gio de Giorgio Armani

tai kad jie gėliniai ax.gif

QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 20:01)
10) Krigler Lieber Gustav

o šitie - levandiniai. visai nieko juodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 28, 22:33)
O L'Heure Bleue apie kuriuos tu rašei - EDT ar EDP?

EDP
QUOTE(katalike @ 2011 03 28, 22:36)
o šitie - levandiniai. visai nieko juodo ax.gif

Taip, visai visai nieko juodo biggrin.gif Bet man jie asocijuojasi su juodom odinėm sofom, kėdėm ar sėdynėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 28, 20:43)

Na jei lyginti abi koncentracijas, L'Heure Bleue EDP tikrai šiek tiek juodesni, nei EDT (nors man visgi nei vieni, nei kiti ne juodi). EDP tiesiog moteriškesni, ryškesni, mažiau to EDT versijoje įkūnyto sentimentalumo.

Aš galvoju, kad iš Guerlain klasikos kažin ar pavadinčiau nors vienus juodais g.gif
Va iš naujesnių (tokių, kaip kad Bois d'Armenie ar pan. eksliuzyvų) turbūt rastųsi gan juodų kvapų (tačiau pati deja nesu jų uosčiusi).

O iš seksualių, geidulingų kvapų mano nosiai toks yra Guerlain Jicky, bet tik EDP variantas (EDT jau pakankamai žemiškas ir gerietiškas).
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 03 28, 20:36)
tai kad jie gėliniai ax.gif

Santala mano nosis aiskiai jaucia, nei sifruoti nereikia. Yra kitu nuomoniu?
Atsakyti
"Šiandien kvepiu" temoj berods Monmorensi klausė apie šiuos kvepalus, tai pakomentuosiu šioj temoj.
Giorgio Valenti Rose Noir parfum de toilette
user posted image
Manoji versija kažkur 20 metų senumo, tai negaliu palyginti su šiuolaikiniu edp. Intensyvus, ryškus, sodrus ir sausas kvapas. Visa kvapo šerdis, žinoma, - gražuolė rožė. Nors ji ryškiai uodžiama, vėliau kvapas lyg ir sušvelnėja susijungimo su kitom natom prasme (tampa lygus, harmoningas). Rožė jame sausa, džiovinta, net traška, absoliučiai be jokio gaivumo ar drėgmės. Be abejo juoda rožė. Mano galva, labai įsipaišo tarp kitų "juodulių", tačiau laikosi atokiai, išdidžiai nuo kitų, tarsi būtų kokia paslaptis. Mano asociacija - trapumas (džiovinta rožė) ir stiprybė/orumas viename (tas sodrus džiovintos rožės aromatas). Išskirtinai bent man tai - black tie kvapas paslaptingai, išmintingai moteriai, dieną gali būti nesuprastas.
Atsakyti
Labai gražus aprašymas, Wild-One. Užsinorėjau pauostyti šiuos kvepalus.
Atsakyti
girdejau, kad yra kazkokie kvepalai, kurie veikia kaip afrodiziakas. Gal ka zinot 4u.gif
Atsakyti
Ai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 31 kovo 2011 - 04:20
QUOTE(bmaja @ 2011 03 31, 00:18)
girdejau, kad yra kazkokie kvepalai, kurie veikia kaip afrodiziakas. Gal ka zinot  4u.gif

Esu girdejus, tik tiek ziniu biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 03 31, 05:14)

Cia afrodiziakiniu kvepalu poveikis? smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 31 kovo 2011 - 21:56