Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(vestuke @ 2011 07 28, 19:29)
Sveikos, ar kuri esate bandžiusi šituos: Fleur de Narcisse Chloe for women arba Chloe Narcisse Chloe for women . Pamačiau pas savo gydytoją ir kvapą užuodžiau, užsidegiau pamėginti, nes patiko, o  tik žinau, kad Chloe ir apvalus buteliukas su apvaliu kamšteliu.  Duglase nieko panašaus iš viso nėra, ten visi stačiakampiai butelaičiai. Kaip visada viskas pas mane apgraibom, kol surandu atsakymą.  Dabar va ieškau pagal butelio apvalumą, dizainerio vardą  ir galimai  gėlių kvapą biggrin.gif

g.gif
http://www.fragranti...rcisse-344.html
http://www.fragranti...rcisse-345.html
pirmieji labai patiko,antrų neteko ragaut...
Man rods,kad musyse jie tik internetu prieinami...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 28, 20:48)
g.gif
http://www.fragranti...rcisse-344.html
http://www.fragranti...rcisse-345.html
pirmieji labai patiko,antrų neteko ragaut...
Man rods,kad musyse jie tik internetu prieinami...

Ačiū už nukreipimą. Greičiausiai tai bus pirmieji. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
kas bandete siuos? kokiso nuomones , atsiliepimai?
vel atejo laikas rinktis kvepalus doh.gif neapsisprendziu
Atsakyti
Mane jie ir domina labai, o gyvai pakvepinti ju nerandu. Apsvieskit, salia kokiu kvepalu jie gali stoveti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2011 08 01, 19:39)
Mane jie ir domina labai, o gyvai pakvepinti ju nerandu. Apsvieskit, salia kokiu kvepalu jie gali stoveti 4u.gif

Visose didžiausiose parfumerijos parduotuvėse, stovi ten, kur ir kiti Lalique kvepalai, o jie gali stovėt įvairiose vietose, pvz., Panoramos Douglas jie stovi kairėje pusėje einant tiesiai link kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 08 01, 18:45)
Visose didžiausiose parfumerijos parduotuvėse, stovi ten, kur ir kiti Lalique kvepalai, o jie gali stovėt įvairiose vietose, pvz., Panoramos Douglas jie stovi kairėje pusėje einant tiesiai link kvepalų.

As nesu buvusi Panoramoje smile.gif mano kaime nemaciau niekur Lalique stendo, galiu pirkt tik internetu.
Atsakyti
Pastebėjau įdomų dalyką - ant mano odos kvepalai geriausiai skleidžiasi vasarą, čia, Lietuvoje, kur dabar pakankamai karšta ir palyja. Kalbu apie pakankamai sunkius kvepalus, tokius kaip Habanita, Shalimar, Jicky, net Terracotta, kuriuos jau buvau "nurašiusi", kaip iš viso nekvepiančius... Žiemą jie taip greitai dingsta nuo manęs, kad net kartais suabejodavau jų autentika. Dabar viskas gerai, skleidžiasi, išsilaiko. Ir net aplinkiniai kartais užuodžia, kad esu pasikvėpinusi, ko niekada nebūna žiemą. Eksperimentuoju su kitais kvepalais.
Klausimas, tai ką reikės daryti žiemą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2011 08 01, 21:10)
As nesu buvusi Panoramoje  smile.gif mano kaime nemaciau niekur Lalique stendo, galiu pirkt tik internetu.

Išparduotuvėj parašykit, kas nors pasiūlys kelis ml pabandymui
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2011 08 01, 20:16)
Pastebėjau įdomų dalyką - ant mano odos kvepalai geriausiai skleidžiasi vasarą, čia, Lietuvoje, kur dabar pakankamai karšta ir palyja. Kalbu apie pakankamai sunkius kvepalus, tokius kaip Habanita, Shalimar, Jicky, net Terracotta, kuriuos jau buvau "nurašiusi", kaip iš viso nekvepiančius... Žiemą jie taip greitai dingsta nuo manęs, kad net kartais suabejodavau jų autentika. Dabar viskas gerai, skleidžiasi, išsilaiko. Ir net aplinkiniai kartais užuodžia, kad esu pasikvėpinusi, ko niekada nebūna žiemą. Eksperimentuoju su kitais kvepalais.
Klausimas, tai ką reikės daryti žiemą? biggrin.gif

Oj,kaip pritariu 4u.gif ,ypač dėl Shalimar.Iš manųjų dar stebuklus vasarą daro Allure EDP,Chamade EDT ir Trussardi DONNA,ypač kai drėgmės daug.
Atsakyti
Man per karštį labai baisiai skleidžiasi Juozas, o kad kas nors skleistųsi gražiau nei žiemą - nepastebėjau (man gal kaip tik priešingai - viskas gražiau atrodo žiemą) smile.gif
Atsakyti
Vasarą sudurniavo vieni iš favoritų-TDC Jasmin De Nuit-tiesiog smirdž topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 01, 22:39)
Vasarą sudurniavo vieni iš favoritų-TDC Jasmin De Nuit-tiesiog smirdž topsecret.gif

Durniuoja durniuoja biggrin.gif Ir Calypso per didelį karštį ne kažin koks grožis pasidaro schmoll.gif Ir išvis - geriausia kvapais mėgautis va dabar, kai saulė nusileidus, langas atidarytas - nes dieną nieko nesuprantu, o mieste ypač erzina visokie kvepalai, kurie man iš esmės susilieja į du - I Love Love ir Crystal Noir (šitie tai tiesiog persekioja) wacko.gif
Atsakyti