Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

Dar prie dovanojamu pridedu:
Anos Holt :
"Tai,kas mano".
"Tai,kas niekada neivyksta"
"Prezidentes pasirinkimas"

M.Keyes "Susis pradinukams"
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 31, 15:10)
Tiesa, prisiminiau, man nepatiko abu pagr. veikėjai. Ypač vyriškis.
Nors šiaip jau panašių psichologinių romanų aš apskritai nelabai mėgstu.

Na, veikėjai tai abu - tik vyras, tiek žmona - gan egoistiški, nelabai linkę kalbėtis vienas su kitu g.gif
O man kaip tik visai patinka psichologiniai romanai ax.gif Tai ir žinosi - jei man knyga patiko, tau turbūt nepatiks biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 31 kovo 2011 - 14:20
QUOTE(sphinx @ 2011 03 31, 14:19)
Na, veikėjai tai abu - tik vyras, tiek žmona -  gan egoistiški, nelabai linkę kalbėtis vienas su kitu g.gif
O man kaip tik visai patinka psichologiniai romanai ax.gif  Tai ir žinosi - jei man knyga patiko, tau turbūt nepatiks biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na aš įsivaizduoju, kad tau ne tik psichologiniai romanai patinka biggrin.gif , taigi nebūtinai jei jau patiko tau, man nepatiks mirksiukas.gif

Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

QUOTE(Creed @ 2011 03 31, 15:13)
Dar prie dovanojamu pridedu:
Anos Holt :
"Tai,kas mano".
Norėčiau šitos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 31 kovo 2011 - 14:29
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 31, 15:28)
Laba diena mirksiukas.gif

Norėčiau šitos blush2.gif 4u.gif

Ok drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Creed @ 2011 03 31, 15:30)
Ok drinks_cheers.gif
Ačiū 4u.gif Adresą mano tebeturi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 31, 15:24)
Na aš įsivaizduoju, kad tau ne tik psichologiniai romanai patinka biggrin.gif , taigi nebūtinai jei jau patiko tau, man nepatiks mirksiukas.gif

Na taip, pagal suknyga.lt tai ne taip jau labai ir skiriasi skoniai biggrin.gif Aš ir pati kartais susimąstau, kas man patinka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 31, 14:45)
Klausimas toms, kurios užprenumeravo sena.lt naujienas. Ar jūs gaunate jas pastarosiomis dienomis? Nes jau trečią ar ketvirtą dieną pati naujienų kažkodėl negaunu g.gif  Keliskart įlindusi atnaujinau nustatymus, bet situacija nesikeičia doh.gif

gaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 31, 14:41)

Reiškia kažkas pas mane negerai g.gif Dar taip nebuvo, jau ilgą laiką ta galimybe naudojausi ir še tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 31, 15:43)
Reiškia kažkas pas mane negerai g.gif  Dar taip nebuvo, jau ilgą laiką ta galimybe naudojausi ir še tau doh.gif

nors kartais neateina.. bet nežinau nuo ko tai priklauso.. nuo įdedamų gal skelbimų skaičiaus.. bet va šiandien gavau ir vakar taip pat... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 31, 13:43)
Reiškia kažkas pas mane negerai g.gif  Dar taip nebuvo, jau ilgą laiką ta galimybe naudojausi ir še tau doh.gif

Aį irgi gaunu kasdiena. kol kas neturėjau jokių sutrikimų.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 31, 08:39)
Perskaiciau apie 150 psl. Istorikes. Nu, zinokit, man nuobodu (guma tempiama kaip meksikietiskuose serialuose), nebaisu, neitriguoja; net svarstau, ar testi toliau? Ingenai, ar dar bus koks kablys, ar jei pradzia nedomina, neverta laukti stebuklo? biggrin.gif

Man "Istorikė" labai patiko, bet baisi irgi nebuvo. Patiko patys veikėjai, jų istorijos, įdomiai aprašomos įvairios jų lankytos šalys ir vietos. Turbūt ne tavo skonio knyga. smile.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 03 31, 11:03)
Na štai ir aš su savo paklode biggrin.gif

Ačiū. Būtų gerai, jei ir toliau taip. smile.gif Apie "Karinę muziką" tai beveik tiksliai mano mintis parašei. "Nerimo dienas" labai noriu perskaityti, nes filmas be galo patiko, tai manau, kad ir knyga turėtų būti nebloga. Tik norėčiau ją gauti angliškai, nes daug kas peikia lietuvišką vertimą. "Apmaudą" ir "Išgelbėtą liežuvį" greitu laiku planuoju skaityti ir kažkodėl įsivaizduoju, kad abi man turėtų patikti.
Atsakyti