Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(sphinx @ 2011 04 04, 09:54)
Ačiū už atsiliepimą 4u.gif Guy de Maupassant jau paauglystėje norėjau perskaityti, bet neprisiruošiau niekaip, o paskui pasimiršo. Dabar reik išsitraukt savo norus iš apdulkėjusių stalčiukų ir perskaityt kokią jo knygą biggrin.gif

Mums tai mokykloj jo "Stipri kaip mirtis" buvo privaloma. Aš penkias iš viso skaičiau, bet labiau išskirt nė vienos negalėčiau, manau, pirmam kartui bet kuri tiktų.
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 04, 12:59)
Sukėliau kelias foto, eikit žiūrėt  4u.gif

O kodėl tamstos nematyti? smile.gif

Masako, nebūčiau apie tave taip pagalvojusi. g.gif smile.gif

Aš neseniai baigiau Papievio "Eiti", bet minčių tai nulis. Gal vakare sugalvosiu, ką parašyti.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 04, 13:07)
ai, nieko iš tikrųjų. visada įtariau, kad Bukowskio alter ego yra ne kokstai Činaskis, o keikūnė Masako  smoke.gif

biggrin.gif

QUOTE(katilina @ 2011 04 04, 13:24)
*Mums tai mokykloj jo "Stipri kaip mirtis" buvo privaloma.

**Masako, nebūčiau apie tave taip pagalvojusi.  g.gif  smile.gif

* drinks_cheers.gif

**Na, i kulturinguoles tikrai maziausiai pretenduoju blush2.gif

katilina, as visgi neprarandu vilties ir tave isvyst kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 04, 13:24)

Aš neseniai baigiau Papievio "Eiti", bet minčių tai nulis. Gal vakare sugalvosiu, ką parašyti.

taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 04, 13:33)
katilina, as visgi neprarandu vilties ir tave isvyst kada nors biggrin.gif

Neprarask. smile.gif Tikiuosi, kad mano "medicininės bėdos" greitu laiku baigsis, ir pagaliau nusipirksiu fotiką, nes paskutinius kelis mėnesius nebuvo jokio noro.

Marakeš, knyga nebloga, bet kažkokių ypatingų minčių nesukėlė, kaip kad būna su kitom knygom. Lyg išvis nebūčiau skaičiusi. Gal po kurio laiko kas iškils.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 04, 12:59)
Sukėliau kelias foto, eikit žiūrėt  4u.gif

o kur?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 04, 12:33)
**Na, i kulturinguoles tikrai maziausiai pretenduoju blush2.gif

o iš veido tokia teigiama atrodai smile.gif

na, paštas tikrai nėra labai patikimas. man nėra buvę, kad negaučiau, bet tiesiog ir labai mažai siunčiu/gaunu, kad galėčiau daugiau diskutuoti...

ką tik sulaukiau Sližio iš KK thumbup.gif nesigailiu pirkusi. reikės per pietų miegelį skaityti, dabar saugiai lentynoje padėtas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 04 04, 15:03)
o iš veido tokia teigiama atrodai  smile.gif

lotuliukas.gif muminuk, nebijok, ner taip baisiai, situacija valdoma biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

Čyzes kraist super star kas per foto ūlia liaaa doh.gif Neteisingą kažkokį vaizdą rodo tas fotikas biggrin.gif realybėj aš sau gražesnė lotuliukas.gif

Pabaigiau skaityti Charmian Hussey "Paslapčių slėnis", tik nežinau kaip čia su tuo atsiliepimu daryt, rašyt-nerašyt, nes esu beveik 100 procentų garantuota, kad nė viena daugiau šios knygos neskaitytų biggrin.gif Labai daug gamtos, labai daug smulkmeniško aprašinėjimo, mažai veiksmo ir nemaža porcija keistumo biggrin.gif Bet man visai patiko biggrin.gif Dabar pasiėmiau Isabel Allende "Sala po vandenynu", nes jau labai labai noriu ją perskaityti wub.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 03, 21:52)
o SS ji nekokį įspūdį paliko? unsure.gif
QUOTE(daite @ 2011 04 03, 21:55)
Apie "Pameistrį" SS tikrai nekaip atsiliepė.
QUOTE(linamog @ 2011 04 03, 21:58)
o SS nelabai ji?
lotuliukas.gif Uoj negaliu, nu kaip baisiai šie jūsų komentarai nuskambėjo, lyg būčiau šią knygą nukryžiavus ir dar nulinčiavus lotuliukas.gif Daite per meet'ą stipresnį žodį šios knygos atžvilgiu pavartojau ne labai rimtu tonu biggrin.gif O norint sužinoti mano nuomonę apie šią knygą, tai galima pasiskaityti mano atsiliepimą apie ją mūsų blog'e My Webpage biggrin.gif Ir, mano nuomonė gi ir lieka TIK mano nuomone, kuria nebūtina vadovautis ar pasikliauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 04 04, 15:50)
Čyzes kraist super star kas per foto ūlia liaaa doh.gif Neteisingą kažkokį vaizdą rodo tas fotikas biggrin.gif realybėj aš sau gražesnė lotuliukas.gif

Primink, kur tas musu albumas? Prisijungimus turiu, ale nezinau, kur vest.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif katik pabaigiau VANDUO DRAMBLIAMS: Šeip patiko net labai kūrinys,tik aišku tie Augusto žiaurumai su Rože ir kitais gyvūnais nepatiko. Marlenos išvaizda įsivaizdavau,kaip Merlyn Monroe. smile.gif kūrinys tikrai vertas dėmesio,ir tikrai nesigailiu,kad pirkau šią knygą,gal kada mano vaikas norės ją perskaityt. O šendien imsiu ir glausiu šią knygą Jessica Gregson "ANGELŲ KŪRĖJOS"
Atsakyti

QUOTE(linamog @ 2011 04 04, 15:56)
Primink, kur tas musu albumas? Prisijungimus turiu, ale nezinau, kur vest.
Čia My Webpage mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, atainu pasigirt nauju pirkiniu... Nusipirkau knyga Sinuhe egiptietis bigsmile.gif bus i kolekcija prie Nefertites ir Kleopatros memuaru bigsmile.gif
Atsakyti