Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

QUOTE(snapp @ 2013 03 09, 01:23)
O as planavau maitinti menesi, po to 6 men, tada sakau nu iki metu, bet vis dar negalim atsisveikint, nors jau iki vasaros sakiau baigsim galutinai biggrin.gif

Oho, tai bent stazas. Pasidalink kaip sekesi per tiek laiko ax.gif . Ar pienuko daugejo/mazejo, kas kiek nusitraukinejai?
Atsakyti
Sveikutės, man nuo nutraukinėjimo liko sterialių AVENT indelių pienukui laikyti. Dabar juos parduodu. Gal kažką sudomins:

1.Viename įpakavime: 9 nenaudoti indeliai, 9 nenaudoti dangteliai - 20 Lt
2. Kita dėžutė : 7 nenaudoti indeliai, 7 nenaudoti dangeliai, 2 VIA jungtukai ant kurių galima iškarto prisukti čiulptuką arba pientraukį - 25 Lt

Man labai pravertė.
Rašykit asmeninę žinutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Individualistė: 09 kovo 2013 - 11:18
Mano pieno nusitraukinėjimo stažas - 1 metai ir 2 mėnesiai. Kol kas dar maitinu, bet nusitraukinėjimus sumažinau iki dviejų kartų per parą, dabar bandysiu traukti tik vieną kartą, nes geriame mamos pienuką tik vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2013 03 09, 14:54)
Mano pieno nusitraukinėjimo stažas - 1 metai ir 2 mėnesiai. Kol kas dar maitinu, bet nusitraukinėjimus sumažinau iki dviejų kartų per parą, dabar bandysiu traukti tik vieną kartą, nes geriame mamos pienuką tik vakare smile.gif

O visa ta laika uztekdavo MP? Man idomu kokie kiekiai bus reikalingi pienuko ateityje, jei dabar nepilnai 2 men isgeria apie 1000 ml per 7-8 k. g.gif Kai prasideda primaitinimas, tai aisku, bet va 4-6 men idomu kaip.... Ar reteja tarpai tarp maitinimu?
Atsakyti
Maniske iki primaitinimo valgydavo piena kas 2-2,5 val irnemazais kiekiais - apie 170 ml per karta. As traukdavau pagal poreiki jai: jei matau kad truks, traukiu dazniau, mazdaug kas 3 val. diena ir kas 4 val. nakti. Ir taip mazdaug iki metu laiko, paskui pradejau nakti nebesikelti. Visa ta laiko uzteko pieno pilnai, dar saldydavau.
Atsakyti
as nusitrauktu pienu maitinu virs sesiu men
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Monnika @ 2013 03 12, 23:54)
Papildyta:

Pavargote ar kt priezastis? As galvojau bent 1 men, dabar bent iki 3, na ziuresim:) o kaip darydavote vasara (kurios ilgai nusitraukinejot) - pvz prie juros, ezero kaip nusitraukdavote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mst: 13 kovo 2013 - 09:15
QUOTE(mst @ 2013 03 13, 10:13)
Pavargote ar kt priezastis? As galvojau bent 1 men, dabar bent iki 3, na ziuresim:) o kaip darydavote vasara (kurios ilgai nusitraukinejot) - pvz prie juros, ezero kaip nusitraukdavote?

As pernai Palangoje eidavau i kambari (nuomavome), o nusitraukus vel prie juros.
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2013 03 09, 06:43)
Oho, tai bent stazas. Pasidalink kaip sekesi per tiek laiko ax.gif . Ar pienuko daugejo/mazejo, kas kiek nusitraukinejai?

Na taip stazas jau nemazas mano biggrin.gif O pienuko iki 1,5 metu buvo laaabai daug, o po to pradejus retinti nusitraukinejimu skaiciu sumazejo ir pieno. Dabar jau mergina geria tik pries nakties miega pienuka ax.gif . Pradziai nusitraukinejau kas 2 val, po dvieju men. kas 3 val, nuo kokiu 8 men kas 4 val. po to nesikeldavau anksti ryte nusitraukt o dabar, kaip gaunasi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mst @ 2013 03 13, 10:13)

As pries kazkur einant nusitraukdavau ir taip nekildavo jokiu keblumu smile.gif o keliavom ir vaziavom tikrai daug kur. tekdavo ir masinoj traukt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2013 03 13, 16:15)
Na taip stazas jau nemazas mano biggrin.gif  O pienuko iki 1,5 metu buvo laaabai daug, o po to pradejus retinti nusitraukinejimu skaiciu sumazejo ir pieno. Dabar jau mergina geria tik pries nakties miega pienuka ax.gif . Pradziai nusitraukinejau kas 2 val, po dvieju men. kas 3 val, nuo kokiu 8 men kas 4 val. po to nesikeldavau anksti ryte nusitraukt o dabar, kaip gaunasi biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
As pries kazkur einant nusitraukdavau ir taip nekildavo jokiu keblumu smile.gif  o keliavom ir vaziavom tikrai daug kur. tekdavo ir masinoj traukt ir pan.

O kiek kartu per diena dabar traukiate ir kiek per para pritraukiate? As traukiu du kartus -ryte ir vakare, ir man per para gaunasi apie 360 ml.
Atsakyti
Sveiko mamytes smile.gif vis delto pradejau maitinti is buteliuko,nes maciau, jog valgymas is kruties vaikui tikra kankyne doh.gif jam 3,5 men, kiek mililitru pieno jam reiketu duoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleJo @ 2013 03 13, 19:46)
Sveiko mamytes  smile.gif vis delto pradejau maitinti is buteliuko,nes maciau, jog valgymas is kruties vaikui tikra kankyne  doh.gif jam 3,5 men, kiek mililitru pieno jam reiketu duoti?  smile.gif

Maniskiuo 2 men, tai valgo 150 ml kas 3 val....
Atsakyti