Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas nutrauktu pieneliu

QUOTE(rencius @ 2013 04 10, 22:22)
O tas griežtas grafikas, nu pvz dieną aš kas 2-3val nusitraukiau, o naktį tai 12val, paskui 4val ir 7val apytiksliai. O kaip tu darai?

mums jau kadangi 3 menesiukai tai dabar traukiu 23h, tada 5h tada 9h , tada 13h, 17h, 21h.

o pirmus tirs menesius tai traukdavau 23h, tada 3h, tada 7h, tada 10, 13, 16, 19. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2013 04 10, 18:37)
i kaip man tai padaryti jei tas spienys vaikui netelpa??????  doh.gif

Gal susisiek su mama-mamai. Rasit būdų ir sprendimų, tikiuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 09, 20:23)
aš nusitraukiu 23h ir tada keliuosi 5h. buna kad biski pramiegu ir tik 6h atsikeliu bet tada daugiau nei 300ml pritraukiu  rolleyes.gif  ir tai jau pilu i kriaukle..  cool.gif  doh.gif

Nakties ir paryčių pienukas riebiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2013 04 11, 12:25)

Nakties ir paryčių pienukas riebiausias  mirksiukas.gif

nezinojau bigsmile.gif
bet šito ir nepilu biggrin.gif dazniasiai išpilu jau ta kur 23h pritraukiu nes mazoji jau miega o kai atsikelia jau bunu naujo naktinio pritraukusi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 04 11, 00:10)
mums jau kadangi 3 menesiukai tai dabar traukiu 23h, tada 5h tada 9h , tada 13h, 17h, 21h.

o pirmus tirs menesius tai traukdavau 23h, tada 3h, tada 7h, tada 10, 13, 16, 19.  4u.gif

Aš panašiai nusitraukinėju. Tik naktį sunkoka tai daryti, nes labai miegas ima. rolleyes.gif Norėjau dar paklausti, o nusitraukus, po kokio pusvalandžio man kažkaip lyg pabadymo jausmas, lyg kokstai maudimas, gal čia normalu taip pradžioj? Be to pažastyje atsirado guziukas, gal jis ten ir anksčiau buvo, net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2013 04 11, 21:40)
Aš panašiai nusitraukinėju. Tik naktį sunkoka tai daryti, nes labai miegas ima.  rolleyes.gif Norėjau dar paklausti, o nusitraukus, po kokio pusvalandžio man kažkaip lyg pabadymo jausmas, lyg kokstai maudimas, gal čia normalu taip pradžioj? Be to pažastyje atsirado guziukas, gal jis ten ir anksčiau buvo, net nežinau.

i man nakti sunku atsikelt. doh.gif

man irgi toks kaip pabadymas budavo. dabar irgi kartasi buna ... ax.gif ir pries traukima kartais jauciu kad jau pasiruosusi krutine nes tokia kieta palieka staigiai ir jauciu kad pienuka paleido biggrin.gif

del guziuku manau reiktu pasikonsultuot su daktarais unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau patarimu,deja turiu prieiti prie nutraukinejimu. Bet savaite pries pradejau duoti ir misinuko, nes geriau antibiotikus, nuo kuriu paciai negera buvo, todel maitinima buvau pristabdziusi,aisku sumazejo pienelio. Sugristi maitinti tik MP man nera galimybes vaikas priprates bendrauti ir rankyciu, o ir noro nebera po visu bedu kurias teko isgyventi,o ir valgo daznokai, bet mazai,jei duodu daugiau atpila. Zodziu mums 3 men ir savaite, valgom 7 kartus max 120 g per viena karta ir labai nereguliariai. Planuoju nutraukineti pienuka du kartus per para ir is abieju krutu. Nakti pvz 4h ir diena kokia 3h,jei is kiekvienos nutraukciau po reikiama kieki ir traukciau naktimis tai pienelis neturetu dingti? Ir apskritai ar galima traukti pieneli is vienos kruties istustinti ja ir po to traukti is kitos?
Atsakyti
ir nuo kada skaitosi naktinis pienelis ir paryciu?
Atsakyti
QUOTE(Costta @ 2013 04 27, 12:39)
Sveikos, norejau patarimu,deja turiu prieiti prie nutraukinejimu. Bet savaite pries pradejau duoti ir misinuko, nes geriau antibiotikus, nuo kuriu paciai negera buvo, todel maitinima buvau pristabdziusi,aisku sumazejo pienelio. Sugristi maitinti tik MP man nera galimybes vaikas priprates bendrauti ir rankyciu, o ir noro nebera po visu bedu kurias teko isgyventi,o ir valgo daznokai, bet mazai,jei duodu daugiau atpila. Zodziu mums 3 men ir savaite, valgom 7 kartus max 120 g per viena karta ir labai nereguliariai. Planuoju nutraukineti pienuka du kartus per para ir is abieju krutu. Nakti pvz 4h ir diena kokia 3h,jei is kiekvienos nutraukciau po reikiama kieki ir traukciau naktimis tai pienelis neturetu dingti? Ir apskritai ar galima traukti pieneli is vienos kruties istustinti ja ir po to  traukti is kitos?

NUoširdžiai manau, kad jei esate nusiteikus nusitraukinėti tik 2 kartus, tai neužkursit nei pieno gamybos, nei normalaus kiekio nepritrauksit.
KAd "atnaujinčiau" ir paleisčiau pienuko gamybą traukiau kokias 4 dienas kas valandą...nes iki tolei nusitraukinėdavau tik 4 kartus paroj ir dejuodavau, kad nėra pieno wink.gif jei tik turite galimybių ir noro, pasistenkite labiau smile.gif sėkmės.
P.s. žinoma - vienu nusitraukimu ištuštinkit abi krūtis.
Atsakyti
Sveikos. Pas mus ir problema su maitinimu. Ligoninėj priešpienis ėmė rastis po 2 parų, tai gavo mišinio. Dabar irgi dar gauna, bet noriu maitint pati. ( speneliai pas mane plokšti, vaikas nepaima, aš negebu įduot. Viskas baigias cypimais klykimais ir kratymaisis. Dabar bandžiau su pientraukiu nusitraukt, pritraukiau 30ml, bet nežinau, kiek jo reikia, kad užtektų vienam pamaitinimui? Mums dabar 4 dienos tik..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 06 16, 12:41)
Sveikos. Pas mus ir problema su maitinimu. Ligoninėj priešpienis ėmė rastis po 2 parų, tai gavo mišinio. Dabar irgi dar gauna, bet noriu maitint pati. ( speneliai pas mane plokšti, vaikas nepaima, aš negebu įduot. Viskas baigias cypimais klykimais ir kratymaisis. Dabar bandžiau su pientraukiu nusitraukt, pritraukiau 30ml, bet nežinau, kiek jo reikia, kad užtektų vienam pamaitinimui? Mums dabar 4 dienos tik..

Sveiki. Sveikinimai dideliausi sulaukus mazylio 4u.gif tokiam mazyliui uztenka 40ml -50ml per karta. kasdien sis kiekis dides. Jus noredama palaikyti laktacija ir noredama maziuka maitinti savo pienuku , piena turite traukti kas 2 val pirmaji menesi nesvarbu diena ar naktis. jei vaikiukas miega nakti gerai ir nepraso daznai valgyti traukite kas 3 val. nakti ir kas 2 val diena. Jei taip saziningai trauksite pienuko turesite tikrai daug mirksiukas.gif po menesio galite pereiti prie traukimo kas tris val. As traukdavau is abieju krutu kas karta. Zodziu pieno nusitraukinejimas tai didelis darbas, taciau laikui begant tai tampa iprociu ir gyvenimo dalimi biggrin.gif Uztat mazylis gauna mamytes pienuko mirksiukas.gif Sekmes jums dideles ir kantrybes, jei kyla klausymeliu drasiai klauskit smile.gif turiu jau nemaza staza biggrin.gif
Atsakyti
REIKIA PATARIMU-NUOMONIU.

Ziogui jau trys menesiai pirmadieni stuktels. Iki siol valgem kiek norejo ir kaa norejo (pirmo men prieaugis - 1700 g, antro - 600 g). Valge tikrai - ir kas valanda, ir kas dvi, nakti ismiegodavo 4,5,6 valandas po paskutinio maitinimo apie 23 val.
Jau trecia diena NEBEIMA KRUTIES. Tiksliau, kartais ima - po dideliu skandalu, rekimo, su simetikono palasinimais (Demesiui atkreipti), soskes istraukimu ir pakeitimu speneliu - zodziu, zaidimais. Vakar jau nebeistverus nusitraukiau pieneli rankomis - is buteliuko valge cepsedamas, po to vel is kruties, paskutinis maitinimas 21.30 - vel is buteliuko. Suvalge 100 ml - ir luzo iki 4 ryto. Tada 8.00 ir 10.30 su karo sokiais - pavalge is kruties. Ir nuo to laiko - niekaip.

Akusere patare siulyti kruti - jei ne, tada buteliuka.

Dukra maitinau iki pusantru metu.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2013 06 19, 18:08)
REIKIA PATARIMU-NUOMONIU.

Ziogui jau trys menesiai pirmadieni stuktels. Iki siol valgem kiek norejo ir kaa norejo (pirmo men prieaugis - 1700 g, antro - 600 g). Valge tikrai - ir kas valanda, ir kas dvi, nakti ismiegodavo 4,5,6 valandas po paskutinio maitinimo apie 23 val.
Jau trecia diena NEBEIMA KRUTIES. Tiksliau, kartais ima - po dideliu skandalu, rekimo, su simetikono palasinimais (Demesiui atkreipti), soskes istraukimu ir pakeitimu speneliu - zodziu, zaidimais. Vakar jau nebeistverus nusitraukiau pieneli rankomis - is buteliuko valge cepsedamas, po to vel is kruties, paskutinis maitinimas 21.30 - vel is buteliuko. Suvalge 100 ml - ir luzo iki 4 ryto. Tada 8.00 ir 10.30 su karo sokiais - pavalge is kruties. Ir nuo to laiko - niekaip.

Akusere patare siulyti kruti - jei ne, tada buteliuka.

Dukra maitinau iki pusantru metu.

jeigu pradesi nusitraukinet tai vargsi labai. BET tai daug geriau negu maitinti mišinuku, BET daug blogiau negu maitinti iš krutinės biggrin.gif

jeigu jau tikrai nepavyks maitinti pačiai tada palaikysiu tave nusitraukinėjant pienuką.
pati traukiu jau šeštą mėnesį. čia tikras vargas doh.gif jau ir pientraukis skrido į sieną blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif ir vėl imu jį į rankas... ir taip pasaka be galo doh.gif unsure.gif
Atsakyti