Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Man termometrai irgi nėra svarbu, galėčiau pirkti puodus ir be jų, tik va dizainas puodų man labiausiai patinka toks kaip su termometrais, tai teks tokius pirkti biggrin.gif

O nukeltą dangtį ar galima uždėti ant puodo šono tokiuose puoduose? g.gif Na kad nereiktų dėlioti kur nors ant stalviršio bigsmile.gif
Atsakyti
Man termometrai ant šių puodų patinka. Kai temperatūra pakyla iki tam tikros ribos dar keletą minučių leidžiu pakaist, o tada išjungiu ir einu ramia galva ką nors veikt kol baigs gamintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 26 sausio 2014 - 14:02
QUOTE(Tučka @ 2014 01 26, 11:54)
O nukeltą dangtį ar galima uždėti ant puodo šono tokiuose puoduose?  g.gif Na kad nereiktų dėlioti kur nors ant stalviršio  bigsmile.gif

Kad atrodo nea g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 26, 14:53)
Kad atrodo nea g.gif .

Va cia tai minusas doh.gif Kazkaip vis susiduriu su ta problema, kur padėt dangtį karštą blush2.gif
Atsakyti
Berhof Zeno puodai- kiek žinau , vieninteliai, kurių rankenos neįkaista, ant jų laikosi dangtis, turiu tą dviaukštį- su viršutiniu ,kur su dugnas skylėtas ir dar nusipirkau dabar mažesnį , man patiko, kad galima paimt be puodkelės smile.gif
Atsakyti
Taip, mes jau 2 metus naudojam Berhof Zeno puodu rinkini, tai ju rankenos tikrai neikaista (nebent verdi kazka labai labai ilgai, tuomet siek tiek ikaista), puodo dangti galima uzdeti ant puodo sono, tik man tai neatrodo labai stabilu ir kadangi turime indukcine kaitlente, kuri neturi metalinio remelio, tai man baisu, kad nenukristu tas dangtis ir nenuskeltu kaitlentes krasto, todel nededu dangcio ant puodo krasto. Dedu apversta ant stalvirsio, niekas nepribega nuo jo ir neprilasa thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas nors turite tokį rinkinį? Ir galėtų pakomentuoti pliusus ir minusus bigsmile.gif

http://www.berghoff....;category_id=24
Atsakyti
Gal kas turi ir gali pakomentuoti renkuos iš dviejų tai reikalingas patarimas 4u.gif
http://www.myliunamu.....eramic-danga)
Atsakyti
Kažkada iš IKI per Berghoff akciją įsigijau 6 dalių rinkinį virtuvei, tai riešutų gliaudiklis neužilgo sulūžo, konservų atidarytuvas nestabilus, česnakų trintuvo išvis neina naudoti, unsure.gif vienintelis šio rinkinio atradimas tai man yra skustukas, nu fantastika, labai minkštai, smagiai morką lupa. Dar pakolkas nesulūžęs ir butelio atidarytuvas smile.gif taip pat per šią akciją nusipirkau samčių rinkinį, galvojau kažkada, kad berghoff gera produkcija, tačiau nusivyliau ja ir net labai. verysad.gif
Atsakyti
IKI nesiprekinu, bet siandien uzlekiau trumpam ir pamaciau uz lipdukus 6l Berghoff greitpuodi (uz, berods, 149lt bigsmile.gif). Ar kas turit jau isbande? Kokie pliusai, minusai? Pirkciau tevukams dovanu, tai nesinori nekokybiska daikta itaisyti ax.gif.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau sužinoti apie šį greitpuodį. Niekaip neapsisprendžiu. Gal kuri nors pirkote? Parašykit
Atsakyti
kaip manot, ar toks stiklinis keptuves dangtis tiktu ant tos sunkiosios berghofo keptuves? maniskis suduzo sad.gif
Atsakyti