aisku savo sausiems plaukams nepagelbeju sviesindama juos sruogelemis, bet bent jau siuo metu man tai priimtiniausias variantas. man visai grazu kai islenda ir naturali spalva, nes mano bruozai nera itin ryskus, tad budama visiska blondine tikrai esu labai labai blanki. na kiekvienam savo

viskas butu kaip ir gerai, deja savo kirpejos nesu atradusi, pastaruoju metu kirpausi ir daziausi pas toki vyruka, deja jis nebedirba, o paskutini kart pakliuvau i irzlokos moteriskes rankas ir rezultatu svelniai tariant nelikau patenkinta - pasigailejau vos jai pradejus dazyt, nes sruogelem ji to daryt nemokejo ir net nebande to slepti, bet neatsistosiu su puse nudazytos galvos ir neisleksiu i lauka

taigi toliau kantriai leidau jai gadint mano plaukus.. rezultatas, kad visa galva man sruogino kiek ilgiau nei valanda ir dabar pirmosios sruogos kone baltos (nors visada turejau toki medaus atspalvi). vis suku galva kaip cia issprendus sia problema - bandyti deti kazkoki atspalvi ant visos galvos? zinau kad labai subtilu atrasti ta grazia spalva, ir nenoreciau vaikcsiot visu vaivorykstes spalvu.. galbut bandyti koki (net nezinau kaip issreikst)
lengva augalini daza , kuris laikui begant nusiplautu? dabartine spalva mane visai tenkina, jei ne tos kelios platinines sruogos

p.s. beje, as ne tiesiaplauke, bet garbanotu blondiniu temos cia neatradau, tad klausiu jusu patarimo