Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

užsirašiau pas Rėklaitį. nustebau,kad taip greit priims, nes galvojau eilės nemažos. pirmadienį keliausiu... bijau bijau bijau , nes pas Sidorovą norėjau, bet jis nedirba verysad.gif . tikiuos Rėklaitis bus geros nuotaikos, nes kai paskaičiau pincetas.lt apie jį tai baimės pilnos kelnės blush2.gif
Atsakyti
kaip sekesi pas Reklaiti? esu pas ji buvus ir as.
ir kaip tik skaiciau: http://bendraukime.l...svento-melo.htm rolleyes.gif
Atsakyti
Apžiūrėjo be prietaiso 4u.gif , plika akim. Sakė neverta tokiai jaunai randų prisidaryti be reikalo. liepė ateiti kai nėščia būsiu kažkodėl thumbup.gif . Sakė degintis, šveist apgamus kempine ir negalvot, nes jei lemta tai nepadės nei saulės vengimas, nei šveitimas.
Atsakyti
tai liuks thumbup.gif pats geriausias variantas, kai nusiteiki "procedurom", o pasirodo nieko nereik daryt biggrin.gif (nebent tenka is baimes prisiusiotas kelnytes issiplaut lotuliukas.gif ) mane tai ypac pas stomatologa dziugina
Atsakyti
kad šį kartą be baimės nuėjau arba labai apsimiegojusi buvau lotuliukas.gif

stomotologus ir aš myliu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 21, 15:46)
Apžiūrėjo be prietaiso  4u.gif , plika akim. Sakė neverta tokiai jaunai randų prisidaryti be reikalo. liepė ateiti kai nėščia būsiu  kažkodėl thumbup.gif . Sakė degintis, šveist apgamus kempine ir negalvot, nes jei lemta tai nepadės nei saulės vengimas, nei šveitimas.

Norėčiau ir aš pas jį tuomet, gal taip pat paguostų thumbup.gif
Atsakyti
Noriu užsiregistruoti pas Šarakauskiene, Kauno klinikose, bet ji onkologe - mamologe, nežinote, ar ji priima su siuntimu apgamų patikrai? Nes kad šalino ir tikrino apgamu tikrai žinau, bet anksčiau- gal mano žinios pasenę. Laukiu bet kokios informacijos. Dekui. smile.gif
Atsakyti
Šarakauskienė apgamus privačiai BMP klinikoje Savanoriuose šalina berods, jei neklystu.
Aš pas prof.Razukevičių privačiai jo kabinete pašalinau du apgamus chirurginiu lazeriu, abu paėmė ištyrimui, gavau po 2 sav. atsakymą, kad gerybiniai. Ir rado viena apgamėlį aktyvų, jį šalins klinikose chirurginiu būdu, nes sakė, kad lazeriu negalima. Labai neramu dėl to g.gif
Atsakyti
Gal yra vilnieciu ,kurios salino Vilniuj privaciai ir esat patenkintos ?Niekaip neapsisprendziu kur eit.. g.gif
Atsakyti
Sakykit ar Norhtway vln vis dar nemokamai šalina apgamus?
Ar geriau eit pirmiausia pas onkolus, noriu, kad peržiūrėtų visus kiek turiu, o turiu nemažai.

Turiu kelis įdomius tokius, vienas tikrai didelis, iškilęs, porėtas žemiau pažasties - kur žinoma liemenuko šonas dirgina. Ten buvo mažas plokščias apgamas, o koks pasidarė blink.gif ir niežti jį man.
Kitas po krūtimi pačioje raukšlėje, nedidelis, bet atsikišęs negražuolis, vėlgi kliūnantis.
Dar ant kaklo tokių atsikišelių turiu ir šiaip pilną kūną paprastų.

Mama turėjo gal dviejų litų monetos dydžio, iškilusį negražų apgamą, pašalino, viskas gerai.
Esu mačius pas merginą kaip atrodo sugiję lazeriu šalinti apgamai (krūtinės zonoje), tai likę tokie balti žiedeliai tose vietose g.gif

O pas mb galvoje yra apgamas ne apgamas, rausvos spalvos toks kaip avietės formos - burbuliukais visas ir didelis gana. Kas tai galėtų būti? Irgi išaugo ir nedidelio.
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 01 27, 20:13)
Sakykit ar Norhtway vln vis dar nemokamai šalina apgamus?
Ar geriau eit pirmiausia pas onkolus, noriu, kad peržiūrėtų visus kiek turiu, o turiu nemažai.

Turiu kelis įdomius tokius, vienas tikrai didelis, iškilęs, porėtas žemiau pažasties - kur žinoma liemenuko šonas dirgina. Ten buvo mažas plokščias apgamas, o koks pasidarė blink.gif ir niežti jį man.
Kitas po krūtimi pačioje raukšlėje, nedidelis, bet atsikišęs negražuolis, vėlgi kliūnantis.
Dar ant kaklo tokių atsikišelių turiu ir šiaip pilną kūną paprastų.

Mama turėjo gal dviejų litų monetos dydžio, iškilusį negražų apgamą, pašalino, viskas gerai.
Esu mačius pas merginą kaip atrodo sugiję lazeriu šalinti apgamai (krūtinės zonoje), tai likę tokie balti žiedeliai tose vietose g.gif

O pas mb galvoje yra apgamas ne apgamas, rausvos spalvos toks kaip avietės formos - burbuliukais visas ir didelis gana. Kas tai galėtų būti? Irgi išaugo ir nedidelio.

Ir aš turiu daug ir visokių apgamų.Buvau pas dermatologę Kaune,kuri dirba ir onkologiniam. Tai į tuos, atsikišusius, rusdus ir rausvus, tik ranka numojo, sako jei nori šalinkim lazeriu- kosmetinė procedūra.Galvoje pas mane irgi didelis, rausvas- nesureikšmino visai. Atidžiausiai apžiūrinėjo tuos "paprastus", visai nepakilusius.Rado kelis tamsesnius.Porą pašalino hirurgiškai ir ištyrė (gerai, kad laiku), o vieną liepė atidžiai stebėt.Kadangi apgamų daug turiu, liepė kasmet pasirodyti porfilaktikai, kad nepražiopsot jei pakistų.
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2013 01 27, 20:52)
Ir aš turiu daug ir visokių apgamų.Buvau pas dermatologę Kaune,kuri dirba ir onkologiniam. Tai į tuos, atsikišusius, rusdus ir rausvus, tik ranka numojo, sako jei nori šalinkim lazeriu- kosmetinė procedūra.Galvoje pas mane irgi didelis, rausvas- nesureikšmino visai. Atidžiausiai apžiūrinėjo tuos "paprastus", visai nepakilusius.Rado kelis tamsesnius.Porą pašalino hirurgiškai ir ištyrė (gerai, kad laiku), o vieną liepė atidžiai stebėt.Kadangi apgamų daug turiu, liepė kasmet pasirodyti porfilaktikai, kad nepražiopsot jei pakistų.

Kas Kaune galit rekomenduot gydytoja, gali but ir privaciai. Pernai buvau Kauno klinikose viena ispjove, o kitu ne nes atseit neturi lazerio. O chirurginiu budu naikinant lieka nemazi randai. Tai noreciau keleta mazesniu, tokiu atsikisusiu pasisalint lazeriu.
Atsakyti