Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

QUOTE(goldfish_ @ 2013 02 09, 16:38)
tiesa, o šlapinti tų vietų irgi turbūt negalima?
aš į baseiną vaikštau g.gif

bent jau tą pačią dieną tikrai negalima, šašiukas pas mane susidaręs buvo, tai iki šiol dar iki galo nenusiėmęs, sausio 21 siūlus ištraukė.
Atsakyti
Man neleido iki pat siūlų traukimo šlapinti. O dar kai apgamas pas mane buvo prie plaukų tai kur čia tiek laiko nesimaudysi... Bet į baseiną neik... Dar užkrėtimą gausi
Atsakyti
o kiek laiko su siūlais vaikščiojot g.gif
Atsakyti
Apie 2sav.
Atsakyti
wacko.gif
Atsakyti
nieko, greit pralėks tos pora savaičių smile.gif
Atsakyti
Klaipedietes patarkit, ar Klaipedoje su siuntimu ligonineje salina apgamu? Ar daug reikia moketi?
Ar Kuncu poliklinikoje galima tik nueiti pasikonsultuoti, o paskui salint jei reikia?
Parekomenduokit.
Atsakyti
Buvau pas Rėklaitį, viskas ok, apgamų daug, šalinti jo nuomone nereikia nė vieno. Yra keli negražūs tai mano reikalas kiek man jie trugdo, jei noriu galiu nusioperuoti.
Apie randus net neklausus sakė stebuklų nebūna, bet kuriuo metodu darant randai lieka (labiau gal turėjo mintyje mano apgamus ant veido).
Ką čia dar, sakiau, kad auga didėja jie, tai pasak gydytojo - normalu, tokio tipo apgamai ir turi didėti (kas manęs aišku nežavi).
Tik pasakė, kad mano pati oda yra per anksti senstanti, atseit pigmentacijų visokių matosi, kurios turėtų vėlesniam amžiuj atsirasti, bet "čia tokia jau oda, nieko nepadarysi" blink.gif
Saulės kaip ir saugotis, į soliariumus neiti, bet truputį saulės reikia vis tiek gauti.
Va, nebaisus jis man, humoro jausmas man jo tiko smile.gif
nors jau buvau irgi prisiskaičius ir tikėjaus atitinkamų manierų, bet tikrai nieko "tokio" nebuvo, labai normalus daktaras.
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 02 15, 15:20)
Buvau pas Rėklaitį, viskas ok, apgamų daug, šalinti jo nuomone nereikia nė vieno. Yra keli negražūs tai mano reikalas kiek man jie trugdo, jei noriu galiu nusioperuoti.
Apie randus net neklausus sakė stebuklų nebūna, bet kuriuo metodu darant randai lieka (labiau gal turėjo mintyje mano apgamus ant veido).
Ką čia dar, sakiau, kad auga didėja jie, tai pasak gydytojo - normalu, tokio tipo apgamai ir turi didėti (kas manęs aišku nežavi).
Tik pasakė, kad mano pati oda yra per anksti senstanti, atseit pigmentacijų visokių matosi, kurios turėtų vėlesniam amžiuj atsirasti, bet "čia tokia jau oda, nieko nepadarysi" blink.gif
Saulės kaip ir saugotis, į soliariumus neiti, bet truputį saulės reikia vis tiek gauti.
Va, nebaisus jis man, humoro jausmas man jo tiko smile.gif
nors jau buvau irgi prisiskaičius ir tikėjaus atitinkamų manierų, bet tikrai nieko "tokio" nebuvo, labai normalus daktaras.

Na va, dar viena gera naujiena ir rami dūšia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2013 02 14, 18:29)
Klaipedietes patarkit, ar Klaipedoje su siuntimu ligonineje salina apgamu? Ar daug reikia moketi?
Ar Kuncu poliklinikoje galima tik nueiti pasikonsultuoti, o paskui salint jei reikia?
Parekomenduokit.

Klaipedietės čia retai užsuka, jei ką sužinosit, pasidalinkit informacija, kažkam tikrai pravers
Atsakyti
Sumasciau ir as pasisalinti apgamus, trukdo, uzkliuna jie man.. Nueinu pas seimos daktare- siuncia pas odos daktare, nueinu pas odos daktare- siuncia i privacia klinika, nes '' ten mazos kainos''. Ziauru, teks vel pas seimos gydytoja kulniuoti ir prasyti normalaus siuntimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 02 18, 21:30)
Sumasciau ir as pasisalinti apgamus, trukdo, uzkliuna jie man.. Nueinu pas seimos daktare- siuncia pas odos daktare, nueinu pas odos daktare- siuncia i privacia klinika, nes '' ten mazos kainos''. Ziauru, teks vel pas seimos gydytoja kulniuoti ir prasyti normalaus siuntimo  biggrin.gif

O aš pirmiausia važiavau į privačią, ten šalina visus kuriuos nori. O Klinikose šalino tik tuos pavojingus.Kitus, net jei kliūna, nepatogu- siunčia atgal į privatų, atseit grožio procedūra, netika- mokėk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2013 02 07, 18:55)
Na jo, jei galvojat šalintis, geriau pasiimt pingų. Savijauta visai normali, tik nuo baimės kiek apspangus jauties  biggrin.gif ( aš irgi labai bijojau). Bet realiai tai neskauda visai, gal kiek nemalonu, kai vaistų poveikis pasibaigia, bet skausmu to irgi nepavadinsi. Aš po 3 apgamų šalinimo pusę dienos po bazes pravaikščiojau, tad biliotelio nemanau, kad reiks  smile.gif

Man vakar pašalino apgamą ant kojos piršto... užsiuvo, po 2 sav sake ateit išims siūlus. Kol veikė vaistai viskas buvo gerai, o dabar skauda, einu šlubuodama, batai atrodo per maži, liečiasi, visą naktį dėl skausmo pabusdavau . Niekas man nesakė, kad skaudės... Kiek jums laiko po apgamo šalinimo skaudėjo? Ar vartojot kokius vaistus nuo skausmo?
Atsakyti