Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

QUOTE(*Black kitty* @ 2014 01 30, 00:00)
man salines gyd. sake,jei neramu del kitu apgamu,tai eit pas dermatologa! Nes jie tiria dermatoskopu ir viska mato. Ko jus uzsikabinot uz tu onkologu. Apgamas oda ir cia dermatologu darbas.
Dabar supratau,kodel jie santaruose nesalina tu apgamu,nes tikrai su grozio bedom vis pas onkologus.O jie rimtesniu darbu turi. Jei tikrai jau apgamas piktybinis,tai pas juos,o jei tik issitirt,tai istirs ir dermatologas.

Nieks čia neužsikabino, aš tik pasakiau savo nuomonę. Ir šalina ne tik piktybinius, o ir įtartinus! O ar apgamas tikrai buvo piktybinis, sužinoma tik išoperavus ir ištyrus.
Atsakyti
Na ka, ateinu pasisakyt 4u.gif Siandien buvau pas dr. Babajana. Isties puikus daktaras - apziurejo, nuramino, pasake kuriuos apgamus stebeti (aciu dievui tik pora is milijono mano apgamu biggrin.gif ) ir viena pasalino lazeriu (salino, nes nedekingoj vietoj jis buvo ir buvo pastoviai dirginamas). Viskas zutruko kokiu maximum 10 minuciu, o salinimas, kurio bijojau kaip velnias kryziaus tai vienas juokas - suleidzia vaistuka "pasvilina" ir psio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2014 03 25, 14:17)
Na ka, ateinu pasisakyt  4u.gif Siandien buvau pas dr. Babajana. Isties puikus daktaras - apziurejo, nuramino, pasake kuriuos apgamus stebeti (aciu dievui tik pora is milijono mano apgamu  biggrin.gif ) ir viena pasalino lazeriu (salino, nes nedekingoj vietoj jis buvo ir buvo pastoviai dirginamas). Viskas zutruko kokiu maximum 10 minuciu, o salinimas, kurio bijojau kaip velnias kryziaus tai vienas juokas - suleidzia vaistuka "pasvilina" ir psio  4u.gif

O kiek kainavo tas džiaugsmas?...
Atsakyti
QUOTE(Dinozauras @ 2014 03 25, 17:02)
O kiek kainavo tas džiaugsmas?...

Apziura 210 Lt ir apgamo salinimas lazeriu (nelabai didelio, pazastyje) 100 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Na papasakosiu ir aš savo įspūdžius smile.gif
Kaip ir kasmet, su siuntimu į santariškių onkologinį keliavau pasitikrinti apgamų. Šįkart pas gyd. K. Barštį. Su aparatu pažiūrėjo apgamus, du patarė šalinti, nes atipiniai. Sakė "kai sugalvosit, ateikit", bet aš paprašiau artimiausio laiko, kada gali, ir va kovo 28 d. išpjovė vieną apgamėlį ant krūties. Nerimaudama laukiu atsakymo.
Bet va kai kas pasirodė keista: paklausiau, kada šalinsit ant nugaros. Pasakė, kad nuo balandžio išvis gali patvirtinti tvarką, kad ligonių kasos nebekompensuos apgamų šalinimo operacijų. Bet jei tvarka nesikeis, tai ateikite po pusmečio. Tai va dabar esu pasimetus ir nežinau, ką dėl to antrojo, kur patarė šalinti, daryti.
Ir dar, kvailiukė, nepasirodžiau apgamų ant kojų, nes jie visi nedidukai, o kai po apžiūros aparatu pamačiau, kad visai neįtartini gali būti atipiniai, nerimą kelia ir keletas ant kojų. Kadangi kaip suprantu anksčiau nei po pusmečio nepakliūsiu ten, tai užsiregistravau mokamai siaskopu pasitikrinti...
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2014 04 01, 14:40)
Na papasakosiu ir aš savo įspūdžius smile.gif
Kaip ir kasmet, su siuntimu į santariškių onkologinį keliavau pasitikrinti apgamų. Šįkart pas gyd. K. Barštį. Su aparatu pažiūrėjo apgamus, du patarė šalinti, nes atipiniai. Sakė "kai sugalvosit, ateikit", bet aš paprašiau artimiausio laiko, kada gali, ir va kovo 28 d. išpjovė vieną apgamėlį ant krūties. Nerimaudama laukiu atsakymo.
Bet va kai kas pasirodė keista: paklausiau, kada šalinsit ant nugaros. Pasakė, kad nuo balandžio išvis gali patvirtinti tvarką, kad ligonių kasos nebekompensuos apgamų šalinimo operacijų. Bet jei tvarka nesikeis, tai ateikite po pusmečio. Tai va dabar esu pasimetus ir nežinau, ką dėl to antrojo, kur patarė šalinti, daryti.
Ir dar, kvailiukė, nepasirodžiau apgamų ant kojų, nes jie visi nedidukai, o kai po apžiūros aparatu pamačiau, kad visai neįtartini gali būti atipiniai, nerimą kelia ir keletas ant kojų. Kadangi kaip suprantu anksčiau nei po pusmečio nepakliūsiu ten, tai užsiregistravau mokamai siaskopu pasitikrinti...

o nenorite pašalinti NMC? ten nemokamai apgamus šalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikutaku @ 2014 04 06, 17:34)

chirurginiu būdu? nes reikia ir tyrimo po to.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2014 04 07, 08:07)
chirurginiu būdu? nes reikia ir tyrimo po to..  smile.gif

Realiai, tai kažkuo patepa apgamą, įšvirkščia kažką į jį ir paskui užklijuoja gautą šašiuką pleistru.
Aš taip nugaros, kaklo, pilvo apgamus išnaikinau.
Gaila nespėjau veido apgamo pašalint, dabar kai saulė aktyvėja - nepatartina apgamų šalint smile.gif

NMC

tiesa, pasiklauskite, ar dar jų šalinimą kompensuoja ligonių kasos, nes kažką girdėjau, jog nori sustabdyt šią praktiką ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikutaku: 08 balandžio 2014 - 17:57
Sveikos,

gal galetumete Kaune patarti gera dermataloga? Kad ne tik apziuretu apgamus, bet tuo pciu is pasalintu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikutaku @ 2014 04 06, 18:34)

Tai vėl nemokamai šalina? Nes buvo rašyta, kad nebešalina nemokamai smile.gif
Atsakyti
Esate gal kuri pas Karaleviciu (Siauliai) apgamus salinusi? Mano draugas ten salinosi, dar vasara, tai labai graziai sugijo, demele tokia metus buvo, dabar nieko nebesimato. As nuo veido noriu pasisalinti ir nuo nugaros (nemazas ten jau, dirginamas plius). Su seimos gydytojo siuntimu turbut nemokamai salintu, ne? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri lanktes apgamas.lt ir jums salino pakitusi apgama su ozonu? 4u.gif
Atsakyti