Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai - 4 tema

QUOTE(melide @ 2011 05 14, 14:49)
Nestumo metu tai manau nieko nedarys su apgamu, bent jau man tai nedare, geriausia butu nueiti pasitikrinti dermaskopu, nezinau is kokio jus miesto, Kaune dermaskopa turi Bendrojoj medicinos praktikoj esantis Grozio ir estetines chirurgijos skyrius.

Aš iš Kauno, o čia savanoriuose tas centras ar aš klystu? Čia kaip suprantu nereikia jokio siuntimo, eini pats ir susimoki ar ne?
Beje kiek kainuoja toks tyrimas gal žinot ir ar nekenksminga tirtis nėštumo metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 15 gegužės 2011 - 17:01
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 15, 18:01)
Aš iš Kauno, o čia savanoriuose tas centras ar aš klystu? Čia kaip suprantu nereikia jokio siuntimo, eini pats ir susimoki ar ne?
Beje kiek kainuoja toks tyrimas gal žinot ir ar nekenksminga tirtis nėštumo metu?

Taip savanoriuose, paciame gale Savanoriu pries Dubingius. As mokejau 70 lt, o siaip tai manau kad ten nekenksminga, ten kaip kokia lempa prideda, apsviecia tik ta apgameli ir tada per kompa mato visus jo sluoksnius iki kraujagysliu. Siaip sake dermatologe, jei tie apgamai neaktyvus, tai geriau ju neliesti, o karta metuose pasitikrinti tuo dermaskopu.
Atsakyti
QUOTE(melide @ 2011 05 16, 18:26)
Taip savanoriuose, paciame gale Savanoriu pries Dubingius. As mokejau 70 lt, o siaip tai manau kad ten nekenksminga, ten kaip kokia lempa prideda, apsviecia tik ta apgameli ir tada per kompa mato visus jo sluoksnius iki kraujagysliu. Siaip sake dermatologe, jei tie apgamai neaktyvus, tai geriau ju neliesti, o karta metuose pasitikrinti tuo dermaskopu.

Aišku, na dėkui už info wink.gif
Atsakyti
o kam taip sudėtingai ir dar mokėti pinigus?Pasiimat siuntimą pas savo šeimos gydytoją ir važiuokit į klinikas.Ten ir dermaskopai ir kita technika yra.Profesionalūs daktarai.Nėštumo metu nemanau, kad šalins, paskui gal būt.Arba ir II ligoninė priima.Ten , jei neklystu, išvis nereikia jokio siuntimo.Buvau pas vieną odos gydytoją, lb patiko ir išsamiai viską paaiškino, apžiūrėjo dermaskopu,nuramino.Nes irgi buvau prisigalvojusi nebūtų dalykų
Atsakyti
QUOTE(cate @ 2011 05 05, 09:33)
Pasiskambinau siandien I Northway klinika uzsiregistruoti del apgamo salinimo tai liepe pirmiausiai pasidaryti pas juos 5 tyrimus: bentra kraujo, kraujo del cukraus kiekio, slapimo,  kardiograma, skreplių sekreto tyrimą  doh.gif  nelabai supratau... ir pirma karta girdžiu kad taip butu. Tai be siu visų tyrimų nešalina apgamų. Kas šį mėnesi šalinot apgamus Northway ar atlikinejot šiuos tyrimus?

as kai salinausi Nortway, tai ir reikejo tyrimu. Bet pas juos nedariau, dariau savo poliklinikoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kam teko del apgamu eiti i Santariskiu klinikas, gal galit pasidalint patirtim, kaip jums ten prisiregistruoti pavyko? Na prisiskambinti tuo bendruoju telefonu sansu turbut nera visai...
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 05 18, 07:42)
Sveikos merginos  4u.gif Kam teko del apgamu eiti i Santariskiu klinikas, gal galit pasidalint patirtim, kaip jums ten prisiregistruoti pavyko? Na prisiskambinti tuo bendruoju telefonu sansu turbut nera visai...

Aš skambinau į Santariškių onkologinio instituto registratūrą. Prisiskambinau be jokių problemų iš pirmo karto, taloną gavau kitai savaitei, net pati buvau nustebusi, kad nereikia laukti mėnesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2011 05 18, 10:47)
Aš skambinau į Santariškių onkologinio instituto registratūrą. Prisiskambinau be jokių problemų iš pirmo karto, taloną gavau kitai savaitei, net pati buvau nustebusi, kad nereikia laukti mėnesio  smile.gif

Atrodo pavyko per sergu.lt uzsiregistruoti. Beliko tik patvirtinimo sulaukti. Ir as likau maloniai nustebinta, kad nereikes laukti ilgai. Yra nors ir kitai savaite vietu pas norima gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Į Santariškių onkologijos institutą pavyko užsiregistruoti stebėtinai greitai, vietų tikrai yra nors ir kitai savaitei, kas labai šaunu 4u.gif Tik va tas pastatas didžiulis, gal kas iš apsilankiusių gali nupasakoti, iš kurios pusės įėjimas į registratūrą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 05 18, 12:00)
Sveikos. Į Santariškių onkologijos institutą pavyko užsiregistruoti stebėtinai greitai, vietų tikrai yra nors ir kitai savaitei, kas labai šaunu  4u.gif  Tik va tas pastatas didžiulis, gal kas iš apsilankiusių gali nupasakoti, iš kurios pusės įėjimas į registratūrą?  blush2.gif

Na kaip tik klausiau drauges, kuri pries pora metu ten buvo, tai ten yra du iejimai - vienas i ligonine, kitas i poliklinika (cia paciam onkologiniam). Tai reikia eiti i poliklinika ir ten i registratura. Ten visus popieriukus ir sutvarkys. O patys odininkai sedi tokiam pusrusyje ten.
Sunku man aisku cia pasakot, kai pati nesu buvus dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2011 05 18, 11:18)
Na kaip tik klausiau drauges, kuri pries pora metu ten buvo, tai ten yra du iejimai - vienas i ligonine, kitas i poliklinika (cia paciam onkologiniam). Tai reikia eiti i poliklinika ir ten i registratura. Ten visus popieriukus ir sutvarkys. O patys odininkai sedi tokiam pusrusyje ten.
Sunku man aisku cia pasakot, kai pati nesu buvus dar  ax.gif

Ligoninės įėjimas kur yra daug maž žinau. O į polikliniką gal kartais bus nuo Santariškių gatvės pusės? g.gif

user posted image

Odininkai lotuliukas.gif super pavadinimas.

O kad nesigautų offtopicas, tai eisiu dėl iškilaus kelių spalvų apgamo ant nugaros. Nervų daug susigadinau, daug visko perskaičiau, tikiuosi, nepiktybinis.
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 05 17, 14:05)
o kam taip sudėtingai ir dar mokėti pinigus?Pasiimat siuntimą pas savo šeimos gydytoją ir važiuokit į klinikas.Ten ir dermaskopai ir kita technika yra.Profesionalūs daktarai.Nėštumo metu nemanau, kad šalins, paskui gal būt.Arba ir II ligoninė priima.Ten , jei neklystu, išvis nereikia jokio siuntimo.Buvau pas vieną odos gydytoją, lb patiko ir išsamiai viską paaiškino, apžiūrėjo dermaskopu,nuramino.Nes irgi buvau prisigalvojusi nebūtų dalykų

Smagu, kad jums viskas gerai, tik bereikalo sitiek jaudinotes mirksiukas.gif 4u.gif

As norejau paklausti tu, kurios jau issioperavusios chirurginiu budu apgamus. As operavausi pries pusmeti, apgamas buvo didelis, randas liko irgi didelis verysad.gif Anksciau daznai jausdavau tokius kaip nervinius dieglius toje vietoje, dabar vis reciau, bet vis dar pasitaiko.
Gal dar kam taip yra, ar nieko del to rimto?
4u.gif
Atsakyti