a) Apie "nefasoną" ir "nelygį" aš nesakiau nė žodžio. Mindaugo g. gyventi norėčiau ir net labai, bet, jei pamenate, rašiau, kad gyvenamųjų namų ten mažai, o kainos - didelės.

Jūsų siūlomas variantas Mindaugo g. man neįtiko todėl, kad:
1. Namas dar nepastatytas;
2. Įmonė restruktūrizuota ir nežinia, kaip (ir ar) naujasis savininkas tęs senojo darbus;
3. Kaina yra įtartinai maža;
c) Naujos statybos nenoriu, nes naujų namų vertė per pirmuosius metus krenta daug sparčiau, nei senų, be to, išsimokėjusi bankui norėčiau, kad namas vis dar atrodytų ir funkcionuotų pakenčiamai.
d) Už kvardatą esu pasiryžusi mokėti iki 6000LTL, nevadinčiau to ekonomine klase.
e) Susitraukimo nesitikiu ir ženklesnio kritimo nelaukiu, jūsų malonės neprašau bei nieko nelegalaus, amoralaus ar storinančio nedarau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 13, 08:25)
O pačiai Mindaugo g. ne fasonas? Tai gi centras, Naujamiestis. Ne lygis? Norite buto už ekonominę klasę, naujos statybos, tikriausiai, o žvalgotės prestižiniame segmente. Tai jei tikitės, kad prestižinis segmentas artimiausiu metu susitrauks iki dabartinės ekonom. klasės, tai reikėtų palaukti ženklesnio kainų kritimo.
Papildyta:
jupiteri, atsiprašau, nenorėjau savo rašliava juodinti jūsų "post'o". Tikiuosi neužsigavot.
QUOTE(jupiteris @ 2011 04 13, 08:29)
O kodėl mane cituojat?
Aš tai pirkdamas butą arčiau centro, gal ir turėčiau omenyje Šnipiškių dalį( aplink Europą pvz.), bet tikrai ne Vilkpėdę. Kaip ir ne Naujininkus.
Diskusijos reziume tokia:
tie, kurie ieško buto, susidūrė su tuo, kad kainos arčiau centro didelės ir jų niekas neleidžia, o tie, kurie neieško, galvoja, kad pilna pasirinkimo ir visi vos ne perpus nusidera.
Kad kainos kils- netikiu, bet kad kris- taip pat.