Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos, diskutuojam toliau

QUOTE(Kodel @ 2011 06 15, 18:53)
Aišku, kad pasikartos smile.gif Po septynių ar keliolikos metų, kai užaugs nauja karta, kuriai vėl reikės būsto.

Tik aš kažkodėl vis tiek naiviai netikiu, kad tikrai ta jauna šeima viskam viskam ėmė paskolas, kad "net notaro mokesčio negalėjo susimokėt" - ar negali čia būti žmonių blefas derantis dėl kiekvieno lito? smile.gif Ypač turint omeny, kad iškart remontus darėsi?

Esu senas spekuliantas biggrin.gif ( ne nekilnojamojo turto srity) ir tikrai atskiriu kur zmogus blefuoja,o kur is tiesu naivus.
Deja,pazistu ne viena zmogu,kuris ima vartotojiska paskola vien tik gimtadieniui atsvest ar prabangioms vestuvems iskelt.Ima net negalvodami kaip atiduos doh.gif .
Kodel tiek daug privise tu momentiniu paskolu dalintoju?Matyt apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2011 06 15, 21:43)
Esu senas spekuliantas  biggrin.gif ( ne nekilnojamojo turto srity) ir tikrai atskiriu kur zmogus blefuoja,o kur is tiesu naivus.
Deja,pazistu ne viena zmogu,kuris ima vartotojiska paskola vien tik gimtadieniui atsvest ar prabangioms vestuvems iskelt.Ima net negalvodami kaip atiduos  doh.gif  .
Kodel tiek daug privise tu momentiniu paskolu dalintoju?Matyt apsimoka?

sad.gif nesitiki nors tu ka cray.gif
Atsakyti
http://vz.lt/2/strai...tinai_suzadinti Registrų centras fiksuoja mėginimus dirbtinai sužadinti NT kainų augimą.

Įdomu, kiek laiko žais šiuos žaidimus, kiek užteks kantrybės.
Atsakyti
Oi tikrai yra zmoniu kurie ima paskolas visokiom nesamonem, pvz atsimenu kaip mums deste destytoja is klaipedos, deste beje finansus, konkreciai Bankininkyste. Ir ka, mieloji destytoja kasmet ima paskola ir vaziuoja i kelione, paskui per metus ja atiduoda, tada vel ima ir t.t. Absurdas auksciausio lygio doh.gif
Atsakyti
Kazkada as ir lygiai taip pat galvojau del paskolos kelionei. Bet dabar taip nebegalvoju. O man visai logiska atrodo tokios paskolos. Nu is kur paprastam zmogui iskart paimti kokius 2 tukst? Tai paima, o paskui atiduoda per metus.
Man cia atrodo daug protingiau, nei prisipirkti uz paskola televizorius, masinu ar baldu
Atsakyti
Tiesiog paimi ir susitaupai. O jei jau taupyt nemoki, tai kita beda.
Va masinai man kaip tik logiskiau atrodo imti paskola nei kelionei. Aisku jei jau turi savus namus be paskolos. Bet jei imi paskola ant paskolos, tai paskui neverk, kad neiseina atiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 20 birželio 2011 - 08:55
man masinai paskola, tiksliau ne paskola, o lizingas - atrodo labai logiskas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 20, 10:14)
man masinai paskola, tiksliau ne paskola, o lizingas  - atrodo labai logiskas dalykas.

Kaip gali buti logiska? Cia toks poelgis vadinamas iracionalus, mano nuomone. Imti paskola, kad nusipirkti tai kas neturi jokios turtines vertes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 06 20, 11:15)
Kaip gali buti logiska? Cia toks poelgis vadinamas iracionalus, mano nuomone. Imti paskola, kad nusipirkti tai kas neturi jokios turtines vertes.  doh.gif

Cia ne investavimo klausimas, kaip kad ir butas gyvenimui, nes sumokesi tiek imant paskola,kad kai noresi parduoti neaisku ar tiek jis bus vertas. Ivertinant infliacija ir visa kita. O su nauja masina saugiau vaziuoti nei su 10-15m senumo. Bent jau as taip manau. Juk nezinai ar nebuvo is keliu padaryta viena ar nebuvo issovusios pagalves ir pan. Dar kai pats vaziuoji tai tiek to, be kai maza vaika vezi. Ir nebutina tau lekti dideliu greiciu uztenka ir kitam ereliui i tave atsitrenkti.
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2011 06 20, 11:23)
Cia ne investavimo klausimas, kaip kad ir butas gyvenimui, nes sumokesi tiek imant paskola,kad kai noresi parduoti neaisku ar tiek jis bus vertas. Ivertinant infliacija ir visa kita. O su nauja masina saugiau vaziuoti nei su 10-15m senumo. Bent jau as taip manau. Juk nezinai ar nebuvo is keliu padaryta viena ar nebuvo issovusios pagalves ir pan. Dar kai pats vaziuoji tai tiek to, be kai maza vaika vezi. Ir nebutina tau lekti dideliu greiciu uztenka ir kitam ereliui i tave atsitrenkti.

Taip, ne investavimo klausimas. Bet imti paskolas visur ir visada tai jau iracionalu. Tai rodo, kad zmogus nemoka elgtis su pinigais. Visiskai.
Beje, gal gristam prie temos: NT kainos kils ar kris? smile.gif
Mano nuomone, vienareiksmiskai kris.
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 06 20, 10:15)
Kaip gali buti logiska? Cia toks poelgis vadinamas iracionalus, mano nuomone. Imti paskola, kad nusipirkti tai kas neturi jokios turtines vertes.  doh.gif

cia tik tavo nuomone jis iracionalus, o mano - labai racionalus, kai as nenoriu moketi visos sumos, nes tie pinigai man dirba kitur smile.gif ir dar karta kartoju, kad kalbu ne apie paskola, o apie lizinga.
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 06 20, 11:44)
Taip, ne investavimo klausimas. Bet imti paskolas visur ir visada tai jau iracionalu. Tai rodo, kad zmogus nemoka elgtis su pinigais. Visiskai.
Beje, gal gristam prie temos: NT kainos kils ar kris?  smile.gif
Mano nuomone, vienareiksmiskai kris.

As paskolu dar po siai dienai neturiu. Tik suprantu kas ima. Kai ima viena po kitos aisku nenormalu, bet jei viena tik NT ar tik masinai tai nematau nieko blogo.
Kainos NT nemanau, kad labai jau turetu kur kristi, gal koki 5-10proc. Jaunimas, jei neisvaziuoja is LT, tai dauguma i Vilniu, o kaip zinia sis miestas ne guminis.
Atsakyti