Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

SENA TEMA
Tęsiam toliau 4u.gif
Atsakyti
Nespėjau į temos kūrimą smile.gif
Na tai čia, porą nuorodų į kitas, tėmeles įdedu.
Įpatingai pirmoje nuorodoje daug susistemintos info mamytėms apie vaikų AD

Apie vaikų odos ligas
Tema apie vaikų AD
Tema apie vaikų alergijas
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Mačiau buvo didelis susidomėjiams Dermalex kremuku, tai šiuo metu Eurovaistinėj jam 20% nuolaida - be nuolaidos kainavo apie 40 lt, o dabar apie 33 lt thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinote to dermalex kremuko sudeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2011 04 07, 11:04)
Gal kas zinote to dermalex kremuko sudeti? g.gif

Prašom 4u.gif :

Dermalex atopinei egzemai http://www.vaistai.l...gydyti-30g.html

Dermalex kontaktinei egzemai http://www.vaistai.l...gydyti-30g.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 07 balandžio 2011 - 12:22
Sveikos smile.gif Noreciau, kad ir mane priimtumete i savo buri, kadangi su odos problemomis as jau dauuuug meteliu draugauju. Susitaikiau su ta mintimi kad tu problemu visiskai panaikinti neimanoma tik susvelninu padeti ir viskas. Paskutiniu metu atradau puiku krema DEXTERIL. Tai vienintelis is visos begalybes , kuriuos per savo gyvenima isbandziau. issimaudzius issitepu visa kuna, veida. Puikiai isaugo odos dregme, oda nepleiskanoja, nuima raudonuma. Jei kam idomu galesiu pasidalint patirtimi kaip as jau susidraugavau su dermatitu(neurodermitu)ir supratau, kad tai liga ,,is vidaus'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varsa @ 2011 04 09, 09:30)
Sveikos  smile.gif Noreciau, kad ir mane priimtumete i savo buri, kadangi su odos problemomis as jau dauuuug meteliu draugauju. Susitaikiau su ta mintimi kad tu problemu visiskai panaikinti neimanoma tik susvelninu padeti ir viskas. Paskutiniu metu atradau puiku krema DEXTERIL. Tai vienintelis is visos begalybes , kuriuos per savo gyvenima isbandziau. issimaudzius issitepu visa kuna, veida. Puikiai isaugo odos dregme, oda nepleiskanoja, nuima raudonuma. Jei kam idomu galesiu pasidalint patirtimi kaip as jau susidraugavau su dermatitu(neurodermitu)ir supratau, kad tai liga ,,is vidaus'' smile.gif

Butu labai idomu suzinot apie jusu patirti ax.gif O ir jusu kremuko pavadinimas man nezinomas g.gif Cia ne hormoninis? Kokia kainyte ir kur perkat? ax.gif

As irgi is tu, kurios isbande beveik viska... Siandien man parveze tapaliuka Protopic (Lietuvoje jo dar nera). Gydytoja minejo, kad jo studijos labai geros, tai ziuresiu kaip cia bus. As ji gavau is Lenkijos, kaina apie 60 zl (apie 60 Lt). Isbandysiu ir papasakosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 09 balandžio 2011 - 19:25
Protopic girdetas pavadinimas, gal kazkada jis dar buvo ir Lietuvoj?
As kol kas nusipirkau veidui Physiogel, tikrai labai neblogas kremas, geriau nei visokie Emolium ar Iwostin. Dar galetu buti ir ranku kremas, bet nemaciau tokio g.gif
Ir dar ta Kartalin radau, kas gali parvezti, bet paskaiciau, kad ten daugiau apie zvyneline raso, jai gydyti skirtas, tai kazin ar verta g.gif

Papildyta:
Varsa, tikrai labai idomu, kas per kremukas 4u.gif
Atsakyti
Man ta krema rekomendavo odos gydytoja, apsilankius Kaune vienoje privacioje klinikoje. DEXERYL(patikslinu )buna po 250 gr arba mazesneje pakuoteje. As visada perku didesne, nes geriau apsimoka. Buna Eurovaistinese. Kainuoja apie 30 Lt.Man labai gerai sudrekina oda, kazkaip ta dregme islaiko, nepleiskanoja. Paskutiniu metu nusipirkau sviestmedzio sviesto, bet nepasakyciau, kad jis man labai tiko, ypac kai patepu didesni odos plota ax.gif Oda kazkaip susierzina. Maudausi tik su vandeneliu be jokiu duso zeliu, tik retsykiais panaudoju Alepo muila arba pasidarau vonia su Belmondol aliejuku. Dar paskutiniu metu isigijau krema ALIARMIN, bet kazko labai apie ji negaliu pasakyt,nes mazai naudojau. Man paumeja, nurimsta ir vel ... Pastaruoju metu paumejima jauciu, bet tai kasmet pavasari buna. Visiskai negaliu naudot pieno produktu( alergijos testo nesidariau, bet pati ta jauciu) schmoll.gif Ai ka cia as issipleciau taip, jei kas idomu dar paklauskite. Is patirties papasakosiu. Tai paveldima liga. Sunus turi, bet svelniasne forma ir anukele tai pat verysad.gif
Papildyta:
Varsa, tikrai labai idomu, kas per kremukas 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Varsa, nebijok issiplesti, visos cia su tom paciom problemom wink.gif
Reikes kada nusipirkti gal pameginti ta Dexeryl. Nors paskutiniu metu megstu nusipirkti vaikiskus losjonus kunui - neutral, dabar libero turiu, visai nieko.
Dar del tu pieno produktu. Pajutau ir as, kad issivyste jiems alergija... sad.gif O taip norisi, jogurto, surelio, galu gale juk ir tortai visokie su sviestu, grietine ir t.t. Atrodo nieko skanaus nebegaliu valgyti. O ir paprastas eilinis maistas su pieno produktais - koldunai su grietine, padazai su grietine, blynai su pienu ir kt. Kartais buna ziauriai sunku su tuo maistu doh.gif Kaip jus sitoj vietoj tvarkotes? Turbut jei ilgiau tokia alergija yra, kazkaip ismoksti gyventi ir be sureliu ir kt.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 04 11, 20:48)
Varsa, nebijok issiplesti, visos cia su tom paciom problemom wink.gif
Reikes kada nusipirkti gal pameginti ta Dexeryl. Nors paskutiniu metu megstu nusipirkti vaikiskus losjonus kunui - neutral, dabar libero turiu, visai nieko.
Dar del tu pieno produktu. Pajutau ir as, kad issivyste jiems alergija... sad.gif O taip norisi, jogurto, surelio, galu gale juk ir tortai visokie su sviestu, grietine ir t.t. Atrodo nieko skanaus nebegaliu valgyti. O ir paprastas eilinis maistas su pieno produktais - koldunai su grietine, padazai su grietine, blynai su pienu ir kt. Kartais buna ziauriai sunku su tuo maistu doh.gif Kaip jus sitoj vietoj tvarkotes? Turbut jei ilgiau tokia alergija yra, kazkaip ismoksti gyventi ir be sureliu ir kt.

As vis ketinu pasidaryt alergijos testa. Kazkada buvau pas alergologa tai jis net negalejo tu meginuku (ne is kraujo) net daryt- taip buvo suerzinta oda. Dabar tai is kraujo daro. Beje tai apie 170 Lt kainuoja. Ar negirdejote atsiliepimu, gal kas daresi. Ar tai tikslinga. Na man gal butu geriau pasakyt kam as nealergiska. Kartais neislaikai ir ....Mane tai kartais tokia lyg dilgelem nudilginta isberia. Girdejau kazkaip dilgeline ar kaip ten. Paskutiniais 10 metu visa padetis susvelnejo, kai pieno produktus apribojau. Senais laikais as net sanatorijoje buvau Jurmaloje. Ten man azotu salde tas vietas kur labiausiai beria, bet....Dabar geriu karotenoidus is GNLD. Nu tikiuosi kad svelnina padeti.Sake gydytoja vitaminai A gert. Buna momentas viskas svaru, tylu....ir staiga kazkas nepatiko ir pradeda ...Dabar kazkur forume skaiciau reikia gert NEEM.Geriu, meginu viska, tai ta padetis truputi kontroliuojama smile.gif
Atsakyti
Tas dermalex mums pirma karta padejo, paskui nepadejo visai... Daugiau nepirksiu.

Atsakyti