Man ta krema rekomendavo odos gydytoja, apsilankius Kaune vienoje privacioje klinikoje. DEXERYL(patikslinu )buna po 250 gr arba mazesneje pakuoteje. As visada perku didesne, nes geriau apsimoka. Buna Eurovaistinese. Kainuoja apie 30 Lt.Man labai gerai sudrekina oda, kazkaip ta dregme islaiko, nepleiskanoja. Paskutiniu metu nusipirkau sviestmedzio sviesto, bet nepasakyciau, kad jis man labai tiko, ypac kai patepu didesni odos plota

Oda kazkaip susierzina. Maudausi tik su vandeneliu be jokiu duso zeliu, tik retsykiais panaudoju Alepo muila arba pasidarau vonia su Belmondol aliejuku. Dar paskutiniu metu isigijau krema ALIARMIN, bet kazko labai apie ji negaliu pasakyt,nes mazai naudojau. Man paumeja, nurimsta ir vel ... Pastaruoju metu paumejima jauciu, bet tai kasmet pavasari buna. Visiskai negaliu naudot pieno produktu( alergijos testo nesidariau, bet pati ta jauciu)

Ai ka cia as issipleciau taip, jei kas idomu dar paklauskite. Is patirties papasakosiu. Tai paveldima liga. Sunus turi, bet svelniasne forma ir anukele tai pat
Papildyta:
Varsa, tikrai labai idomu, kas per kremukas
[/quote]