Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 02, 23:09)
ir as rodausi smile.gif

labai patiko: pirma pamaciau grazias ryskias akis, paskui zvilgnsis nuslydo plaukais ties petimi-graziai cia tuos plaukaus sumastei,kaip salika ar skara permesti per peti-saunuole!

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 23:39)
Na va mano iškankintas (net ir tiesiogiai  lotuliukas.gif  ) OBUOLYS  lotuliukas.gif

ui, kokia paskutine-kaip paveikslas. Labai labai patikti! Ispudingi seseliai gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 03, 02:07)

ui, kokia paskutine-kaip paveikslas. Labai labai patikti! Ispudingi seseliai gavos mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif pagaliau kažką panašaus gavau kas buvo galvoje susidėlioję blush2.gif

psio...obuolių daugiau nebekankinsiu - jau geriau žmones kankinti lotuliukas.gif (čia aš apie fotkinimą)
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 00:09)
ir as rodausi smile.gif

nu LABAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 22:41)

paprasta - koookio grožio foto  wub.gif

dėkui

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 22:50)

Jau flikre rasiau, dar ir cia pasakysiu-nuostabu, nuostabu wub.gif

dėkui

QUOTE(Lora27 @ 2011 04 02, 22:56)
Visos gražios, bet paskutinė  thumbup.gif ... nugi kaip ji tiktų mano dainai...  ax.gif

dėkui

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 02, 22:58)

paprasta super  4u.gif

dėkui

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 02, 23:50)
nėr ką čia kritikuot  wub.gif

pamatau tokius darbus ir rankos nusvyra, gyvenime taip nemokėsiu  cry.gif

Mokėsi... pamatytum tu mano pirmuosius darbus... doh.gif

ir as rodausi smile.gif

Patinka smile.gif Smagu stebėti, kaip tobulėji:)

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 00:16)
Paprasta, jau facebooke buvau uzmacius sias foto, nuostanios  thumbup.gif  labai grazi mergina, o ir tu puikiai ta jos grozi atskleidei 4u.gif , ir pati ideja  thumbup.gif
Reiks ir man pabandyt kada su actionais pasizaist, nes nemoku  smile.gif

Dėkui

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 03, 00:39)
man gražu  4u.gif

Na va mano iškankintas (net ir tiesiogiai  lotuliukas.gif  ) OBUOLYS  lotuliukas.gif

Antroji super šešėliai, tik man obuoliuko spalvytė šiek tiek kliūna
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 01:09)
ir as rodausi smile.gif
user posted image

man irgi patinka, akys labai dideles, grazios smile.gif o gal turi foto,kur plaukai nebutu apvyti aplink kakla?

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 03, 01:39)

antroji ispudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 03, 08:33)

Antroji super šešėliai, tik man obuoliuko spalvytė šiek tiek kliūna

ačiū 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 03, 08:52)

antroji ispudinga smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labu ax.gif

Mes vakar su šeima gamtoj prisibuvom, kepėm mėsytę prie užšąlusio ežero ir klausėmės kaip ant jo gagena gulbės thumbup.gif bet nufotkinau tik pora foto į šeimos albumą ax.gif

Alabama, portretą ir aš užskaitau, dėl paakių sutinku...parodyk ir kitą variantą, jei kažką keisi su PS, kaip gausis bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 19:04)
Kritikai  ax.gif
user posted image

Ir mano pirma mintis pamačius buvo tokia, kaip daugelio čia išsakiusių nuomones - per daug detalių, makalynas toks, nebeaišku, kas vis dėl to svarbiausias šitose foto.

QUOTE(dosa @ 2011 04 02, 20:50)
o  mes siandien su dukriuku  i gamta dumem  biggrin.gif
user posted image

kaip ilgisi širdis tokių vaizdųųųų...ech... wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 02, 22:12)
Ir aš keliu kritikai kelias iš šiandieninio pasivaikščiojimo...

Nuostabiai wub.gif nuotraukos tokios gyvos bigsmile.gif tas actionas čia labai tinka...miškas paslaptingumo turi bigsmile.gif ta mergina, pozos...viskas dera ir atrodo labai gerai apgalvota bigsmile.gif nėra net ko prikišti 4u.gif

ir as rodausi smile.gif

gražus portretas, man tai labai matosi tavo tobulėjimas drinks_cheers.gif

Šimtą milijardų kartų geriau nei pirmosios įdėtos foto cool.gif antra foto tai išvis superinė, tie šešėliai ir ta skylė obuolyje - gerai sugalvota rolleyes.gif
Atsakyti
aciu lb lb merginos 4u.gif wub.gif man paciai si nuotrauka labai patinka smile.gif blush2.gif

Zirzilja, turiu ir kitokiu, bet sita man paciai viena graziausiu is visos sesijos, tai sita ir parodziau smile.gif

Kikirike, man antroji tokia WOW bigsmile.gif
Atsakyti
Vanilla, tiek anas portretukas mergaites su triko tiek sis labai grazus ir idomus. Saunuole. 4u.gif

Merginos, gal galite ka nors pasakyti del reportazinio objektyvo 24- 70mm f2,8 ? Jis tik svenciu akimirkoms fiksuoti labiausiai tinkamas ar ir sakykim fotosesijoms gamtoje ir pan. Daro grazu boheg?

I sita dali jau radau pati ats. smile.gif

Imetu viena nuotrauka is pastarosios fotosesijos. Del sitos tikiuosi nesupyks. wink.gif Nors ner ka cia rodytis, bet man paciai patiko kaip vejukui pustelejus ta sapnu gaudykle labai graziai plevesavo. blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 balandžio 2011 - 10:57
OI kaip aš su Jūsų tempais nespėju. Eisiu vytis 4u.gif
Dedukelias saulėlydžio foto ax.gif Lauksiu pastabų, nor sžinau kad tikrai ne idealu, bet man visai patiko, ypač spalviškai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Ir vakar netyčia neplanuotai fotografavau draugę su dukryte. Draugei visai patiko nuotraukos, tai darysim kada planuotą fotosesiją, su apgalvotais drabužiukais vieta. lotuliukas.gif Bus man proga pasipraktikuot. Kai spėsiu iš neplanuotos fotosesijos pora foto įdėsiu kritikai, nors mažai šviesos buvo, pašaliniai daiktai maišė, bet puikiai suprantu, kad ir taip mažai laiko skiriu fotografavimui ir čia mažai rodausi, bet tiesiog nespėju per darbus. blush2.gif
Atsakyti
Ech .. kaip norėčiau koliažuose sudalyvauti verysad.gif
Teks laukti fotoaparato iš taisyklos doh.gif Įdomu kiek liko remontuos g.gif

Aš čia vėl ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 02, 22:12)

Ir aš keliu kritikai kelias iš šiandieninio pasivaikščiojimo...

nerealu thumbup.gif

ir as rodausi smile.gif

atsimeni apie mergina raudonais plaukais rašiau kad tobulėji, o sakei modelis dėkingas tai pasakysiu dar karta, TOBULĖJI smile.gif paskutiniai rodomi darbai tik patvirtina tai, taip ir toliau. gal auto?

man gražu  4u.gif

prisijungsiu prie daugelio antra faina

tiek daug prirašėt kad bandau paskaityt ir jau taip ilgai nepalikti jūsų o tiek grožių galima pražiopsot smile.gif
Atsakyti