Įkraunama...
Įkraunama...

Dumplūnė

man jau norėtųs jas laukan kišt...... užaugo gigantės. dvigubos turbūt nei buvo ankstesnėj foto. Auga kaip beprotės lotuliukas.gif bet savaitę dar reiks palaukt..... medžių žydėjimas visad šalnos būna. Reiks ant pakiuko pažiūrėt kokį mėn ten reiktų jas išsodint laukan.
Atsakyti
manau, kad jau šalnoms praėjus jas į lauką išsodinti reikia, aš lauksiu iki birželio ax.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintu keletu daigeliu Vilniuje, del atlygio susitartume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 05 09, 20:51)
Gal kas pasidalintu keletu daigeliu Vilniuje, del atlygio susitartume  4u.gif

Galiu mainyti 3 nedideles į ką nors. ax.gif
Vilnius, Šnipiškės
Atsakyti
gal kas Klaipėdoje turėtų perleisti dumplainio daigelių.siek tiek per vėlai prisiminiau pasėti.pasėjau prieš savaite,bet dar nepasirodė daigeliai.o taip noretusi įvairovei nors kelis daigelius.
Atsakyti
nu surizikavau ir sukišau dumplūnes ir uošvijoj ir pas tėvus laukan. Gana kankintis jom mažuose indeliuose. Užmulčiavau dar. jei ką reiks bėkt su agroplėvele 4u.gif bet kad dabar tokie šilti orai, tai tuose indeliuose jas reikia laistyt du kart dienoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 05 21, 14:55)
nu surizikavau ir sukišau dumplūnes ir uošvijoj ir pas tėvus laukan. Gana kankintis jom mažuose indeliuose. Užmulčiavau dar. jei ką reiks bėkt su agroplėvele  4u.gif  bet kad dabar tokie šilti orai, tai tuose indeliuose jas reikia laistyt du kart dienoj  doh.gif

Nu ir pas mane kankinasi,didziausios gigantes ir zydi smile.gif nesiu jau ir as lauk,gaila augalu doh.gif
O kiek kisai i zeme? Pas mane labai daug stiebas baltuoja,matosi kad saknis nori leist o vietos nera,nes zemiu nera.Turbut reik iki tos vietos ir kist iki kiek matosi? g.gif Pirma karta auginu,net nezinau kaip reik daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 05 21, 22:25)
Nu ir pas mane kankinasi,didziausios gigantes ir zydi  smile.gif nesiu jau ir as lauk,gaila augalu  doh.gif

parodykit, m? 4u.gif įdomu kokio jų ūgio reik sulaukt ir pradėt tikėtis žiedelių biggrin.gif iškeliavo mano visi dumplainiai pas mamą, tik pasilikau du auginimui vazone, tai bus matyt kas gausis rolleyes.gif

o dėl sodinimo tai manau sodinkit iki tiek kiek matos kad šaknelės nori lyst. Visgi jis pomidoro giminaitis tai manau panašiai ir elgtis reikia. Tik turbūt nereiks lapų skabyt ir pažastėlių, jei tokio išvis bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 21 gegužės 2012 - 21:36
maniškės žydi ant palangės, savaitgalį jau išvešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano visiškos mizerijos, pasodinau šiltnamyje -truputį paaugo per savaitę, kaži ar bus man iš jų naudos..Kažkas nepatinka joms
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 05 21, 22:34)
parodykit, m?  4u.gif įdomu kokio jų ūgio reik sulaukt ir pradėt tikėtis žiedelių  biggrin.gif

Pasirodau dar viena gigante,kitos dvi siltnamyje jau iskeltos,bet labai viena uzpuole skruzdeles,kazin del ko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 23 gegužės 2012 - 21:04
QUOTE(arnaaa @ 2012 05 23, 21:53)
Pasirodau dar viena gigante,kitos dvi siltnamyje jau iskeltos,bet labai viena uzpuole skruzdeles,kazin del ko? g.gif

vaje, kokios didelės doh.gif
Atsakyti