Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jau atsiliepiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 19, 09:50)
Tai,kad ne amarilius dalini doh.gif todėl matyt labai ir nedega hihihi.gif  irnesakyk.gif

Nu bet GAILA augaliukų- juk jie šunta blink.gif O aš tiek vietos ant palangių neturiu, kad visų priglausčiau verysad.gif
Kristele mirksiukas.gif
Atsakyti
Dievinu Benficia.. Tiesa sakant, ji man gražiausia iš visų turimų. Kad dar tokia panašią pilnavidurę paraut... O jos tikrosios spalvos nepagauna joks fotoaparatas...
user posted image
Skirtingai nei Charismos. Šita tai paprasta, kaip trys kapeikos smile.gif Gal kas nori? dvi turiu, galiu rudenį vieną atiduoti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 19, 12:22)
Gal kas nori? dvi turiu, galiu rudenį vieną atiduoti

NORIU, bet........... ech... palieku kitai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 19, 13:22)

O tai nori pasakyti,kad čia ne Charisma blink.gif labai simpatiška wub.gif Net nepagalvočiau,kad kažkokia kita bigsmile.gif
Pas mane pražydo kažkokia balta su rausvais dviem brūkšneliais,tai reikės pagalbos krikštynose mirksiukas.gif pernai jokių brūkšniukų nebuvo.Vakare pafotkinsiu,kotas vakar matavau metro ir dvylikos cm,o žiedo skersmuo 26cm.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 19, 14:27)
O tai nori pasakyti,kad čia ne Charisma blink.gif labai simpatiška wub.gif Net nepagalvočiau,kad kažkokia kita bigsmile.gif
Pas mane pražydo kažkokia balta su rausvais dviem brūkšneliais,tai reikės pagalbos krikštynose mirksiukas.gif pernai jokių brūkšniukų nebuvo.Vakare pafotkinsiu,kotas vakar matavau metro ir dvylikos cm,o žiedo skersmuo 26cm.

Charisma, tai ir sakau, fotkint, kai kaip du pirstus.. biggrin.gif O Benficia ir ten dejau, ir ten dejau, ir su blicu, ir be blico, nu niekaip spalvos neina pagaut..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 19, 15:31)
biggrin.gif O Benficia ir ten dejau, ir ten dejau, ir su blicu, ir be blico, nu niekaip spalvos neina pagaut..

Tikra tiesa. Mano Red Pearl vasarį žydėjo. Na niekaip nesigavo teisingai nufotografuoti. Taip ir liko be nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 19, 15:31)
Charisma, tai ir sakau, fotkint, kai kaip du pirstus.. biggrin.gif O Benficia ir ten dejau, ir ten dejau, ir su blicu, ir be blico, nu niekaip spalvos neina pagaut..

A nesupratau doh.gif matyt negalvadienis lotuliukas.gif Tu apie fotkinimą,o aš apie gėlę,dabar daėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 19, 14:44)
A nesupratau doh.gif matyt negalvadienis lotuliukas.gif Tu apie fotkinimą,o aš apie gėlę,dabar daėjo rolleyes.gif

doh.gif aš irgi apie gėlę pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
giedre.vilnius, labai gražu, man tai abu gėliukai labai labai wub.gif , o antro tai labai norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 19, 14:38)
Tikra tiesa. Mano Red Pearl vasarį žydėjo. Na niekaip nesigavo teisingai nufotografuoti. Taip ir liko be nuotraukos verysad.gif

Peržiūrėjau nuotraukas gugle - kažin, kuo Benficia nuo Red Pearl skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 19, 16:24)
Peržiūrėjau nuotraukas gugle - kažin, kuo Benficia nuo Red Pearl skiriasi?

skiriasi. Benfika pasibangavusiais lapais, o Red Pearl tokia lygiais lapais. Veliau įkelsiu nuotraukas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 balandžio 2011 - 14:40