Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(jediara @ 2011 04 26, 21:39)
Žydinti Aphrodite  4u.gif

Rausvutė gražuolė wub.gif

QUOTE(RamuteS @ 2011 04 26, 22:28)
As ir gi parsiveziau is Olandijos du grozius Double Dragon ir Splash. Parsivezus savaite kokia palaikiau kambaryje atidarytas dezutes ir pradejo lyst ziedpumpuriai, siandien susodinau jau i vazonus. Svogunai gigantiski ,vos suradau vazonus i kuriuos tilpo, nebuvau dar tokiu iddeliu macius  smile.gif Dabar su nekantrumu lauksiu prazystant  wub.gif

Mes irgi lauksime pasirodant 4u.gif kai žydės,o tie didžiuliai svogūnai žydint susitrauks,neišsigąsk,nes kai maniškiai traukiasi tai man būna strioko doh.gif ypač pradžioj kai tik pradėjau auginti amarilius,dabar jau apsipratau ir tai truputį baisu,kad atsistatytų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 26 balandžio 2011 - 20:40
QUOTE(jediara @ 2011 04 26, 21:13)
Taip, dabar žydi  ax.gif

Labai faina, aš niekaip neisikirtu kaip jus tas gėles fotkinat? Iš kur tas juodas fonas, kaip tai padarote, kad aplinka butu juoda neitema biski bet susije šiek tiek . Ir ta tustuma juodas fonas taip gražiai išryškina žieda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 04 22, 18:38)
Gražuolė Tango  thumbup.gif
O mano sąrašiuką papildė Zalm, Red Lion ir Royal Red, palangės grožių sumažėjo iki 10( du iš jų nežiniukai iš eurogėlių). Dabar žydi palangės grožis - dryžius user posted image

Ir aš jau turiu tokį žydinti grožį, gavau dovanų vardo dieną wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 27, 15:23)
Labai faina, aš niekaip neisikirtu kaip jus tas gėles fotkinat? Iš kur tas juodas fonas, kaip tai padarote, kad aplinka butu juoda neitema biski bet susije šiek tiek . Ir ta tustuma juodas fonas taip gražiai išryškina žieda doh.gif  doh.gif

na, dažniausiai tai fonas būna juodas vyro švarkas. O kas švarkų neturi, pvz., maniškis, tai tenka suktis kaip išmanau...
Atsakyti
Pražydo mano naujokas SUSAN,tik niekaip tikros spalvos negaliu išgaut,žiedo skersmuo 18cm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 27, 22:31)
Pražydo mano naujokas SUSAN,tik niekaip tikros spalvos negaliu išgaut,žiedo skersmuo 18cm

tai jie tokie PINK biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 27 balandžio 2011 - 22:17
QUOTE(zundyte @ 2011 04 27, 23:31)
Pražydo mano naujokas SUSAN

Na ir kiek žiedų?
Beje mergaitės,kada atskyrinėsit vaikučius nuo mamų,aš planuoju šiandien sutvarkyti visą ūkį bigsmile.gif
Įdomu,kada Nila ks persodinės mums su Ice Tea pažadėtą grožį g.gif labai jau nekantrauju apsimainyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 27, 22:31)
Pražydo mano naujokas SUSAN,tik niekaip tikros spalvos negaliu išgaut,

Visų pirma fotkinti reikia kad šviesa šviestų Į žiedą, o ne į fotiką (t.y. ne prieš langą)- tada nesigauna šešėlių, kurie ir sugadina visą vaizdą doh.gif
Visų antra pasinaudokit forumiečių patirtimi- fotkinti juodame fone mirksiukas.gif - labiausiai atsiskleis spalva ir grožis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 27, 23:31)

Visų pirma čia Susan net nekvepia.
Antra, kad būtų geriau matyti žiedo forma ir spalva darykit kaip pataria Ice tea
Atsakyti
Sveikos,
Pas mus nerealus ivykis, prazydo amarilis biggrin.gif Net nesitikejau, nes geles pas mane neauga, pernai nezydejo jis, o va siemet nustebino mus ir pasirode visu savo groziu thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 07:44)
Visų pirma fotkinti reikia kad šviesa šviestų Į žiedą, o ne į fotiką (t.y. ne prieš langą)- tada nesigauna šešėlių, kurie ir sugadina visą vaizdą doh.gif
Visų antra pasinaudokit forumiečių patirtimi- fotkinti juodame fone  mirksiukas.gif - labiausiai atsiskleis spalva ir grožis  rolleyes.gif

Vat nieko juodo neturiu namie,tai su juodu fonu striuka blush2.gif ,o kai fotkinu ,kad šviesa kristų ant žiedo ,tai visai ne tokia spalva nuotraukoj gaunasi ,įdėjau tą ,kurios spalva panašiausia,o žiedų keturi,ir dar vięnas toks neišsivystęs prielipiukas
O kad Susan nekvepia ,tai nesiginčyju,nes nesu ekspertė,man tai panašu į nuotrauką ant kortelės su kuria pirkau,gal žiedo forma kiek kitokia,bele ne raudonas,kaip darnai būna,ir man labai gražus wub.gif O tai mergaitės gal pasakytumėt koks čia iš tikro yra?Bandysiu dar fotografuoti,reikia pas kaimyną nueit juodo švarko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 28, 12:35)
Vat nieko juodo neturiu namie,tai su juodu fonu striuka  blush2.gif

doh.gif tai neturi juodo sijono bigsmile.gif Kąąąąą- nesi TIKRA lietuvė bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Finlandia @ 2011 04 28, 12:04)
Pas mus nerealus ivykis, prazydo amarilis  biggrin.gif

Gražuolis Orandžiukas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti