Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 14:18)
bigsmile.gif tai gal dvynukai  bigsmile.gif

Butu neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 05 09, 12:34)
Mergaites, negaliu atsidziaugti, o taip pergyvenau, kad per anksti pasodinau, va rodausi, ka mano amarilis augina  thumbup.gif

user posted image

o kas tie tokia per pumurai labai idomu? doh.gif g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 09 gegužės 2011 - 15:38
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 09, 17:37)
o kas tie tokia per pumurai labai idomu? doh.gif  g.gif

Oi tikrai bigsmile.gif atsiprašau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 09 gegužės 2011 - 15:46
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 09, 16:37)

Pumurai, ar pumpurai? Nesupratau ko klausiat .... na, akivaizadu, kad ziedus augina du. Visai cia mane subalamutinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 05 09, 17:35)
Pumurai, ar pumpurai? Nesupratau ko klausiat .... na, akivaizadu, kad ziedus augina du. Visai cia mane subalamutinot  doh.gif

atleiskite neteisingai parašiau pumpurai. Tai čia jau busimi žiedeliai? Ir dar žiestebi matyt ilga leis?
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 09, 17:48)
atleiskite neteisingai parašiau pumpurai. Tai čia jau busimi žiedeliai? Ir dar žiestebi matyt ilga leis?

Manau, kad taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 09, 18:48)

Tai juk aiškiai matosi, kad bus žiedai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 05 09, 16:21)
Butu neblogai  ax.gif

Labai lauksiu ir TOKIŲ žinių wub.gif blush2.gif Prasinešk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 09, 16:37)

Vakar aš su pilna burna maisto (na, žinot, duonytė, sviestelis, naminė dešrytė, agurkiukas, balta kavutė) prisėdau prie kompo. Tai kai perskaičiau šitą postą, iš pradžių sustingo abu žandikauliai, o paskui kai prunkštelėjau, tai tuo apželiotu maistu apvariau monitorių, klaviatūrą, stalą, nu, žodž, viską.
Skelbiu šitą žinutę amarilių temos nesąmoniu TOP-10 nugalėtoja. Galite stengtis kiek norite, pirmos vietos jau nebegausite. Liko 2-ra ir t.t.
Klausyk, tu pumure, parašysiu adresą į AŽ. Atvarai pas man maisto likučių iš klaviatūros krapštyti. nail.gif
Atsakyti
Jei kuri turetu idomesniu ziedu amariliu (ne palanginiu) vaikiuku (nebutinai) parduoti, labai noreciau nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 05 10, 10:26)
Vakar aš su pilna burna maisto (na, žinot, duonytė, sviestelis, naminė dešrytė, agurkiukas, balta kavutė) prisėdau prie kompo. Tai kai perskaičiau šitą postą, iš pradžių sustingo abu žandikauliai, o paskui kai prunkštelėjau, tai tuo apželiotu maistu apvariau monitorių, klaviatūrą, stalą, nu, žodž, viską.
Skelbiu šitą žinutę amarilių temos nesąmoniu TOP-10 nugalėtoja. Galite stengtis kiek norite, pirmos vietos jau nebegausite. Liko 2-ra ir t.t.
Klausyk, tu pumure, parašysiu adresą į AŽ. Atvarai pas man maisto likučių iš klaviatūros krapštyti.  nail.gif

Oho kaip žmonės galiu paveikti savo žiopliška klaida doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 05 10, 10:26)
Klausyk, tu pumure, parašysiu adresą į AŽ. Atvarai pas man maisto likučių iš klaviatūros krapštyti.  nail.gif

Steput,tamsta kaip visad,aukštas pilotažas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti