Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 13, 11:48)

Man tokie 'Mont blanc' mmmm wub.gif

4u.gif Liko neatsiimti amariliukai tamsiai tamsiai raudonas,raudonas,Klown prašom 4u.gif gal kuri norite?
Pentarda biggrin.gif biggrin.gif ir Taviškį prastumsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 13 gegužės 2011 - 10:16
QUOTE(jediara @ 2011 05 13, 10:52)
Bus nuostabi spalva thumbup.gif

Manau bus fantastiški drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 13, 10:51)
Neee- ji tiesiog savam stiliuj doh.gif Tuoj ir užkeikimų sulauksi  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir džiūsta, ir vysta pas tave, ir belladonnos nebeturi - panašu, kad veikia mano užkeikimai. Pati esi kalta. Nereikėjo, pataikaujant kažkokiai prašalaitei, Steputės apsišikusia piktžole išvadinti. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 05 13, 14:34)
Ir džiūsta, ir vysta pas tave, ir belladonnos nebeturi - panašu, kad veikia mano užkeikimai. Pati esi kalta. Nereikėjo, pataikaujant kažkokiai prašalaitei, Steputės apsišikusia piktžole išvadinti.  nail.gif

Oi, tik nereikia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesi TOKIA visagalė, kokia save laikai lotuliukas.gif Matėm TOKIŲ doh.gif Visos laikui bėgant nusileidžia nuo šluotų į savo daržus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O ar aš kalta, tai ne TAU spręsti tongue.gif
Ir ar tu apsišikus (beje, taip apie tave nesakiau NIEKADA) ar ne - nemačiau ir NENORIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl beladonnos gali kandžiotis kiek nori liezuvis.gif Beladonnos netekti nėra taip skaudu, kaip apsipažinti, kad laukiesi bebe.gif
Atsakyti
Labai norėčiau "Papilio" vaikučio 4u.gif , gal kas nors turėtų parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 13, 14:59)
Beladonnos netekti nėra taip skaudu, kaip apsipažinti, kad laukiesi bebe.gif

Upss..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 13, 23:30)

giedre.vilnius. Kaip vadinasi jusu nuotraukoje esantys Amarilis? Pas mane lygiai toks pats ir nežinau jo tikrojo pavadinimo. Labai butu idomu suzinoti
Stai radau ta adresa kuris buvo nurodytas ant kortelės, kuri buvo prie Amarylio, o ten vistiek nera pavadinimo. Nuotraukos tokios pacios kaip ant korteles http://www.zuijdgees...h...18&view=big
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 14 gegužės 2011 - 15:37
QUOTE(Steputė @ 2011 05 13, 12:34)
Ir džiūsta, ir vysta pas tave, ir belladonnos nebeturi - panašu, kad veikia mano užkeikimai. Pati esi kalta. Nereikėjo, pataikaujant kažkokiai prašalaitei, Steputės apsišikusia piktžole išvadinti.  nail.gif

...prasau cia nerekauti ax.gif ,jokia prasalaite-seku tema,tik rasau mazai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 14, 16:13)
giedre.vilnius. Kaip vadinasi jusu nuotraukoje esantys Amarilis? Pas mane lygiai toks pats ir nežinau jo tikrojo  pavadinimo. Labai butu idomu suzinoti
Stai radau ta adresa kuris buvo nurodytas ant kortelės, kuri buvo prie Amarylio, o ten vistiek nera pavadinimo. Nuotraukos tokios pacios kaip ant korteles http://www.zuijdgees...h...18&view=big

Benficia, mano meile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 13, 23:30)
Upss..

Ne upss... bet - pirst! smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 14 gegužės 2011 - 20:36
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 14, 19:28)
Benficia, mano meile smile.gif

user posted image
Stai mano, bet kai isižiuriu, kad lapai biški manosios ovalesni, gal ir ne šita g.gif net nežinau, o taip tikėjausi doh.gif verysad.gif blush2.gif bet googlen ivedžiau tai , kad ir i maniške pamačiau manau, kad tos pačios gyminės, tik dar vieno žodelio po Benficia truksta kitos veislės, bet pagrinda turiu dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 16 gegužės 2011 - 09:03
QUOTE(gintare0704 @ 2011 05 16, 11:01)

Stai mano, bet kai isižiuriu, kad lapai biški manosios ovalesni, gal ir ne šita g.gif  net nežinau, o taip tikėjausi doh.gif  verysad.gif  blush2.gif bet googlen ivedžiau tai , kad ir i maniške pamačiau manau, kad tos pačios gyminės, tik dar vieno žodelio po Benficia truksta kitos veislės, bet pagrinda turiu dėkui

O aš nieko nesupratau g.gif
Atsakyti