Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 20, 13:31)
Matyt auga mažoji gėlininkė flirt.gif juk reikia žinoti kas,kur ir su kuo hihihi.gif  irnesakyk.gif aišku vaika apibarei g.gif aš tai mamai buvau susodinusi begonijas aukštyn kojom,tai kai dabar pas mane jas pamato,vis primena mano pirmąjį darbą gėlyne lotuliukas.gif

apsiverkiau pamacius (nes siais metais pirma karta prazydo jos pas mane) o mano gelininke mane ramino ir sake, mama, gi nieko..
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2011 05 20, 15:44)
Mažoji tikra gėlininkė  4u.gif
šiaip veislinėms tulpėms pirmamet galvos sukamos  ax.gif ) paliekamos žydėjymui tik kelios įsitikint dėl rūšies  blush2.gif 

o ka reiskia susukamos? Nusukamos, ta prasme g.gif
Atsakyti
O aš noriu padėkoti MILERETAI už siuntinuką mirksiukas.gif , tai mano namai pasipildė:
WHITE PEACOCK 2 baby, LASIŠIUKAS, PAPILIO, 6 baby eksperimentiniai, seti is sėklų, LEMON LIME , 1 baby, RAUDONAS MILŽINAS ir 2 jo baby, RAUDONAS ir jo 1 baby thumbup.gif

ICE TEA prašau itraukit į sąrašiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Dryžius wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ice tea gražuolis wub.gif
Gal padetumėt atpazint maniskį? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2011 05 23, 09:42)
Gal padetumėt atpazint maniskį? g.gif

Kažkas iš Minervų, Starų ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 20, 17:52)
o ka reiskia susukamos? Nusukamos, ta prasme g.gif

Nusukamos-nulaužiamos,kai neleidžiama žydėti ,kad stiprėtų svogūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 05 23, 10:10)
Nusukamos-nulaužiamos,kai neleidžiama žydėti ,kad stiprėtų svogūnas  smile.gif

hehe, tai pasirodo mano gelininke daug daugiau uz mane zino apie tulpių auginimą thumbup.gif
Atsakyti
Neapsisprendziu,kaip auginti gelytes vasara...Siltnami bijau,kad apsikres miltligem,erkutem,nuo ko agurkai kencia. Pameginau terasoj atviroj pietinej-lietaus per daug,teko gelbeti..Gal nesti i balkona nedideli,tas po stogu unsure.gif Lysvagalio prie namu neturiu,o kai buvau toli isnesus,nepatresiau blush2.gif Kaimietukai pas mane daugiausiai...Sis nezydejo dar,pavasari persodintasneziniukas
Atsakyti
O aš sodinsiu po balkonu - šilta ir lietaus negaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 23, 10:57)
Kažkas iš Minervų, Starų ax.gif  tongue.gif

arba Mambo
Atsakyti
Ice tea 4u.gif
Maniskiai jau šiltnamyje(kaip ir pernai) uzaugo gigantai ir nestuke.gif tik va vietos gaila,kiek pomidorų tilptų biggrin.gif Vyras pasižiūri šnairom ,bet nieko nesako..žino kad beviltiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš į Jūsų būrį 4u.gif

Mano uošvienė pametus galvą, dėl amarilių bigsmile.gif
Ir mums sakė padovanos vieną gėlytę, nes jau neturi kur jų dėt ax.gif Tai kai parsivešiu ir jei dar nebus nužydėjus pasirodysim mirksiukas.gif
O šiaip tai žiedukas, kaip ir pas Ice tea dryžius wub.gif
Atsakyti