Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(zebrina @ 2011 06 01, 16:45)
Sako už gėles nereikia dėkot-tada geriau auga mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nesąmonė. Girdėjai kažkur varpus skambant, bet nežinai kurioje bažnyčioje. Tai už vaistus nereikia dėkoti. O kad augalai geriau augtų, tai juos reikia arba vogti, arba susimokėti. Va tokie yra prietarai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 06 02, 08:33)
O kad augalai geriau augtų, tai juos reikia arba vogti, arba susimokėti. Va tokie yra prietarai.  4u.gif

tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2011 06 01, 20:12)

tikriausiai sis, aciu 4u.gif o gal kuri turi ar tures parduoti PAPILIO amarilio svoguneli? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pas mane pražydo tris metus augintas ir puoselėtas vaikiukas,nežinojau net kokios veislės,kai iš ryto pamačiau prasiskleidusį net prunkštelėjau doh.gif lotuliukas.gif dar viena gražuolė šokanti karalienė hihihi.gif irnesakyk.gif šį kartą jau net nebepykstu,juokas ima...
Pavilionyte mirksiukas.gif atspėk kur važiuos g.gif
Atsakyti
Sveikutes, galvoju galvoju, matomai liga nepagydoma g.gif , noreciau ir as šokančios karalienės, galo dar kuri kada laisva tures? tada nepamirskit ir manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 03, 09:34)
Labas rytas 4u.gif
Pas mane pražydo tris metus augintas ir puoselėtas vaikiukas,nežinojau net kokios veislės,kai iš ryto pamačiau prasiskleidusį net prunkštelėjau doh.gif  lotuliukas.gif  dar viena gražuolė šokanti karalienė hihihi.gif  irnesakyk.gif šį kartą jau net nebepykstu,juokas ima...

Na Tau ir sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš apžiūrėjau, kad mano RedCharmas vargsta siltnamy - tai teko operuoti. Aišku, reikėjo anksčiau, nes buvo galima įtarti, kad po trijų žiedkočių po šešis žiedis ne kas ir turėjo likti. Tai dabar apipjaustytas ilsisi, keliaus paskui atgal į šiltnamį..
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 06 03, 08:34)
Labas rytas 4u.gif
Pas mane pražydo tris metus augintas ir puoselėtas vaikiukas,nežinojau net kokios veislės,kai iš ryto pamačiau prasiskleidusį net prunkštelėjau doh.gif  lotuliukas.gif  dar viena gražuolė šokanti karalienė hihihi.gif  irnesakyk.gif šį kartą jau net nebepykstu,juokas ima...

Labukas, ot ir būna gerų dienų lyg tyčia drinks_cheers.gif
Spėju......., kad keliaus į Rokiškį mirksiukas.gif ar atspėjau ax.gif
Nu, bet mano tai kūdikis, tai net nežinau....gal dar kokį priedėlį pridėt, susitarsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 03, 09:55)
Na Tau ir sekasi  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai
QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 03, 12:48)
Spėju......., kad keliaus į Rokiškį  mirksiukas.gif  ar atspėjau

Atspėjai bigsmile.gif
Atsakyti
Mano kvietkus VĖL užpuolė tripsai verysad.gif verysad.gif
Pirksim fungicidų ir vakare jų laukia PROCEDŪRA doh.gif

beje Ice queen ir vėl žydės bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Fairy tale irgi stumia žiedstiebiuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 birželio 2011 - 08:18
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 06, 09:17)
Mano kvietkus VĖL užpuolė tripsai  verysad.gif  verysad.gif
Pirksim fungicidų ir vakare jų laukia PROCEDŪRA  doh.gif

beje Ice queen ir vėl žydės  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Fairy tale irgi stumia žiedstiebiuką  wub.gif

tai ne fungicidų, o insekticidų gal? Tripsai tai čia vabalai? O fungicidai nuo ligų...
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 06, 10:46)
tai ne fungicidų, o insekticidų gal? Tripsai tai čia vabalai? O fungicidai nuo ligų...

doh.gif taip taip- Actara drinks_cheers.gif

Susivėliau iš pačio ryto doh.gif Ech, tas rytinis vėjelis ir plazdanti suknelė..... wub.gif
Dievinu vasarą wub.gif wub.gif Ko nepasakysi apie mano augalus- vos termometro stulpelis kilsteli virš 30, iškart trucai mumis puola doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 birželio 2011 - 10:21