Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 14 tema

Sveikos, na gavau savo pirmus pirkinukus iš J. Crew bigsmile.gif Ėmiau tris megztukus iš Factory unsure.gif Kažkaip nesu tikra, ar dar ką iš ten perlabiausia norėčiau pirkt g.gif

Na šiaip ar taip, faktas, kad Factory šmutkės nepadidintos anei grameliu biggrin.gif Su 88-68 (krūtinė-liemuo) ėmiau S dydį, tai manau, kad reikėjo M gal unsure.gif

Pirkau tokius du vienodus, tik skirtingų spalvų smile.gif

user posted image

user posted image

O šitas tai grynas nesusipratimas, kiba neapsižiūrėjus iš vaikų skyriaus papirkau blink.gif Rankovės trumpos baisiai (nors kai fotkės šalia, tai jos ir matosi, kad trumpesnės doh.gif ), ir pats toks potrumpis sakyčiau unsure.gif O gal čia kokios 3/4 rankovės? lotuliukas.gif Nors kažin dry.gif

Iš esmės būtų galima eiti atsisegus ir pasitraukus rankoves aukštyn cool.gif biggrin.gif Tai nežinau ar pardavinėti, ar taip ir nešioti, kaip sakot? unsure.gif

user posted image

Atsakyti
Nematau realiu foto, nieko pasakyti negaliu, bet tas 3, tai su 3/4 rankovemis, jos netrumpos, o tokios turi buti.

Papildyta:
Gyte, matuoju tau. Factory sijonas, 6 dydis:
Liemuo-39cm
Klubai apie 48-49cm, sunku nustatyti tiksliai kur tie klubai turetu matuotis.
user posted image
Atsakyti
O būna ir tokių megztukų su 3/4 rankovėm? g.gif Na tada gal taip ir yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 04 02, 16:30)
O būna ir tokių megztukų su 3/4 rankovėm? g.gif Na tada gal taip ir yra unsure.gif

Zinoma kad buna, pati turiu kelis is Jcrew mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 02, 16:36)
Zinoma kad buna, pati turiu kelis is Jcrew mirksiukas.gif

Tada gal reikės paprašyt MB vakare pafotkyt, apžiūrėsit ir pasakysit, ar man jie ne mažoki biggrin.gif Nes kolkas tokį įtarimą turiu, tik nenoriu pati sau garsiai to pripažint doh.gif blush2.gif Kitą savaitę tikiuosi J.Crew normalų megztuką gauti S dydžio, tai bus matyt, bet jei anas bus čiut didintas, tai tikrai bus kaip tik wub.gif
Atsakyti

tai va, kad būna. Ir aš esu taip užsirovus. Vis iš to greitumo, nebeskaitai, kad parašyta, nes o jeigu neliks doh.gif

O iš factory tai sakiau nepirksiu, nes kokybe ten netrykšta, dar ir pačiai pasidarbuot reikia, kad galėtum nešiot.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 02, 15:49)

O iš factory tai sakiau nepirksiu, nes kokybe ten netrykšta, dar ir pačiai pasidarbuot reikia, kad galėtum nešiot.

as irgi is ten nebeziuriu,nors daug kas patinka,bet realybej medziaga ir pasiuvimas prastoki buna tikrai unsure.gif
o as siandien taip kukliai apsipirkau biggrin.gif seniai norejau sitos maikytes,tai siandien pasiimiau biggrin.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...~~~~~/36819.jsp
Atsakyti

Būtent šito megztuko rankovytės ir yra 3/4, jis toks turi būti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks man grazus sitas megztinis is vaiku skyriaus, bet idomu, koks jo ilgis g.gif Aprasyme nurodyta, kad jis ilgesnis, tik, idomu, kiek. Gal kuri turit?

user posted image
nuoroda
Atsakyti
oj susibalamutinau, tai factory nepadidinti?

laukiu vieno factory XS,
ir dabar du pasikrovus turiu, tai keist į S? g.gif
Atsakyti
Pagavo man ta Printed wool sali pagaliau smile.gif

Dabar si bandysiu gaudyt..
http://www.jcrew.com...~~~~~/19316.jsp
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2011 04 02, 19:31)
gal kas turit toki
http://www.jcrew.com...~~~~~/29176.jsp
ar ner jis koks skystas  g.gif , ka dar galetumet pasakyt  g.gif  blush2.gif

Man jis vienas mylimiausiu, M dydis cia, atitinka. Ilgos rankoves.user posted image
Atsakyti