Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 14 tema

QUOTE(zibuteg @ 2011 04 05, 11:56)
As manau paprasciausiai suklydo ji  ax.gif

Nu kiba pas ją tikrai šilkinis? doh.gif Pažiūrėjau, kad 85 Lt už jį nori, o ir dėvėtas kartelį unsure.gif Nes bent manieji po 45 Lt kainavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 04 05, 12:46)
nieks neturit sitos suknutes?
su 93/73/96 koki dydi imti 4ar 6? g.gif

kažkas Rudaplaukes temoj turi, nes man matavo ilgį. Turi 8 dydį. Aš su porą cm mažiau ėmiau 8, bet išsiaiškinau, kad man būtų užtekę 6
Atsakyti
Labukas, mergaites gal kuri turite tokias kelnytes? Kaip ju medziaga?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28584.jsp
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2011 04 05, 12:22)
Labukas, mergaites gal kuri turite tokias kelnytes? Kaip ju medziaga?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28584.jsp

Dar negavau tokių, bet labai laukiu rolleyes.gif Tik bijau dėl dydžio, su 103 cm storąja užsisakiau 10, o šiandien išparduotuvėj mačiau, tokias, tik trumpintas pardavinėja 4 dydžio su 50 cm klubais g.gif Kažin nepaskesių, ką manot? Dar spėčiau kitą dydį pagriebti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 05, 13:14)
kažkas Rudaplaukes temoj turi, nes man matavo ilgį. Turi 8 dydį. Aš su porą cm mažiau ėmiau 8, bet išsiaiškinau, kad man būtų užtekę 6

Keistuole, o tu sitos suknutes dar negavai?
gal man tada 4 dydi imti sau g.gif

gerai kad su maziuku per pietus nuluzau, vis tiek papildymas mazas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau siandien sita maikute (Zigzag ruffle top), ir esu liudna, taip norejau tokios kremines spalvos maikutes, o netinka verysad.gif S dydis, panasu kad atitinka savo dydi, tik kadangi rankos mano neplonos, tai biski verzia per rankoves doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 04 05, 12:46)
Šią savaitę turi atkeliaus mano ŠEŠTO dydžio paltukas, tai kaip suprantu, kažkuri buvot įmetus itališkus dydžius, tai jis atitinka turbūt kokį 40..... nu skęsiu garantuotai, o tai iki šiol dar turėjau vilties užpildyti jį  doh.gif dry.gif

Svarkely su vilna 6 dydzio tai paskendau, kaip su tetuko svarku. Itariu, 2 uztektu man.
user posted image
QUOTE(Ilka* @ 2011 04 05, 13:41)
Dar negavau tokių, bet labai laukiu  rolleyes.gif  Tik bijau dėl dydžio, su 103 cm storąja užsisakiau 10, o šiandien išparduotuvėj mačiau, tokias, tik trumpintas pardavinėja 4 dydžio su 50 cm klubais  g.gif  Kažin nepaskesių, ką manot? Dar spėčiau kitą dydį pagriebti  ax.gif

Is kur toki dydi sugalvojot? Maximum maximiausiai 6 dydis jums.
QUOTE(savita1 @ 2011 04 05, 15:26)
Gavau siandien sita maikute (Zigzag ruffle top), ir esu liudna, taip norejau tokios kremines spalvos maikutes, o netinka verysad.gif S dydis, panasu kad atitinka savo dydi, tik kadangi rankos mano neplonos, tai biski verzia per rankoves doh.gif

Ale kaip keista, kokio laibumo cia rankoms ji sumodeliuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 05, 15:34)
Ale kaip keista, kokio laibumo cia rankoms ji sumodeliuota? g.gif

Normalioms rankoms turbut unsure.gif blush2.gif
Manekenei rankoves tai laisvos, o man gaunasi aptemptos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 05, 15:34)
Svarkely su vilna 6 dydzio tai paskendau, kaip su tetuko svarku. Itariu, 2 uztektu man.
user posted image

o kaip jis realiai?medziaga?ar rankoves ilgos?as tokio 00 laukiu, tik bijau, kad rankoves trumpos nebutu?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 04 05, 16:19)
o kaip jis realiai?medziaga?ar rankoves ilgos?as tokio 00 laukiu, tik bijau, kad rankoves trumpos nebutu?

Ojei, atkasiau uzsakyma, kad 8 dydis uzsakytas, tai kur nebus didelis. Rankoviu ilgio tai sociai, medziaga tokia biski panasi i veltinuka, nori kasti.
Long knit Benny blazer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 balandžio 2011 - 15:30
QUOTE(linamog @ 2011 04 05, 14:34)

Cia gal benny? Smagus jis realiai?
Atsakyti
Merginos,

gal kas pirkote siuos, kaip nesiojasi ar malonus prie kuno? ax.gif

http://www.jcrew.com...42214/42214.jsp
http://www.jcrew.com...18098/18098.jsp
Atsakyti