Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 14 tema

QUOTE(Eimutė @ 2011 04 06, 16:00)
Na ir velvetukai  thumbup.gif Labai graži spalvytė. Man šie labiau patiko nei bootcut modelio orchid spalvytė.
user posted image

o kaip dydis siu velvetuku? Siandien su drauge uzsisakem, tai baisiai smalsu ka ten gausim biggrin.gif

Oi ne, pasiziurejau mes tokius emem. Gal kas turi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 06 balandžio 2011 - 16:30
QUOTE(Vijone @ 2011 04 06, 16:25)
o kaip dydis siu velvetuku? Siandien su drauge uzsisakem, tai baisiai smalsu ka ten gausim biggrin.gif

Turiu aš jau abiejus. Tai bootcut modeliuko klešnės apačioje platesnės, o ir pačios klešnės platesnės lyginant su pirmaisiais. Norint aptemptesnio galima labiau į mažesnę pusę imt...
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 04 06, 16:37)
Gundausi labai,bet kartu ir labai labai bijau, kad likes dydis tik M plocio.Gal kuri Jusu susidurete su tuo Jcrew batuku plociu:hm Gal gi nebus baisingai platus? ax.gif

Viskas gerai su plociu, nebent jusu koja labai siaura...siaip nera jcrew batukai labai platus kiek susiduriau, nors bemaz visu plotis M parasytas. Taip kad manau drasiai uzsakinekit, juolab kad ir kaina gaunasi ne tokia baisi ax.gif
Atsakyti
mergaites, gal tokia kas turit. Ziauriai grazi, tik kazi kaip su dydziais ar labai didinta
http://www.jcrew.com...~~~~~/34433.jsp
Mano 92-77-95 blush2.gif Ka siulytumete...
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2011 04 06, 18:40)
mergaites, gal tokia kas turit. Ziauriai grazi, tik kazi kaip su dydziais ar labai didinta
http://www.jcrew.com...~~~~~/34433.jsp
Mano 92-77-95 blush2.gif Ka siulytumete...

Manau, 6.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2011 04 06, 17:25)

user posted image

Kaip tik siandien atsiemiau tokius, tai su klubais 88-89cm emiaus 25d. kaip tik smile.gif, tik prasoviau su ilgiu doh.gif , uzsisakiau short, kad tiktu prie zemu batu, bet pertrumpi..noretusi kokiu poros cm ilgesniu...ugis mano 164..
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2011 04 06, 17:45)
Kaip tik siandien atsiemiau tokius, tai su klubais 88-89cm emiaus 25d. kaip tik smile.gif, tik prasoviau su ilgiu  doh.gif , uzsisakiau short, kad tiktu prie zemu batu, bet pertrumpi..noretusi kokiu poros cm ilgesniu...ugis mano 164..

Niu va.. Gal mao kojos tada trumpos, man gerai short.. Nesuprasi ju dydziu
Atsakyti
Gal kas esate susidure su outwear svarkais/striukytemis? Kaip su dydziais? Pasiemiau 0 sita, bijau, kad bus didelis ir mastau 00 pasiimti.
utility jacket
Atsakyti
as siandien gavau savo leopardini tai toooks grozis wub.gif o minkstutis koks,o spalvos wub.gif nesigailiu kad be nuolaidos rolleyes.gif imiau S ir labai dziaugiuosi ,nes trumputis toks,Xs turbut iki bambos butu biggrin.gif siaip dydis man kaip tik,ner per daug aptemptas,zodziu esu be galo patenkinta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 06, 20:22)
as siandien gavau savo leopardini tai toooks grozis wub.gif o minkstutis koks,o spalvos wub.gif nesigailiu kad be nuolaidos rolleyes.gif imiau S ir labai dziaugiuosi ,nes trumputis toks,Xs turbut iki bambos butu biggrin.gif siaip dydis man kaip tik,ner per daug aptemptas,zodziu esu be galo patenkinta wub.gif  thumbup.gif

Man jis vienas geriausių j.crew pirkinių - labai juo džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 06, 18:43)

g.gif Nea, turbut 4 maximum.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 06, 20:41)
g.gif Nea, turbut 4 maximum.

Kiek iziurejau, medziaga nesitempia, su tokia juosmens apimtim 4 nerizikuociau.
Atsakyti