Įkraunama...
Įkraunama...

Namo Aplinka 61

QUOTE(smth1 @ 2011 04 20, 13:36)
Na jei jau Suo tampa namu seimininku, teks investuoti i futbolo aiksteles arba golfo aikstynu veja.

Na gal ne namų smile.gif , gal labiau kiemo smile.gif Pas mus Golfmaster veja, nepadeda ax.gif
Atsakyti
Sveiki, kazkada skaiciau , kad kazkokia zeme galima naudoti kaip mulcia.Noriu pasitikslinti ar nepainioju-ar tai kapu zeme?? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau monbrečių gumbelių, kada jas reikia sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2011 04 20, 14:46)
Na gal ne namų  smile.gif , gal labiau kiemo smile.gif Pas mus Golfmaster veja, nepadeda ax.gif

Tai gal bandykit pries ta istrypta plota pasodint kokius aukstesnius augalus, kad nors siek tiek pridengtu ta plika plota ir akiai vaizdas butu malonus. O jeigu man reiktu rinktis suo ar veja, pasirinkciau suni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 04 20, 20:55)
Nusipirkau monbrečių gumbelių, kada jas reikia sodinti?

As siandien susodinau jas ir galtonijas, nes pernai sodinau veliau, pamenu, ilgokai dygo, tai pamaniau ,kol isibeges.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2011 04 20, 20:22)
Sveiki, kazkada skaiciau , kad kazkokia zeme galima naudoti kaip mulcia.Noriu pasitikslinti ar nepainioju-ar tai kapu zeme??  ax.gif

kiek pamenu lig Rokoko buvo taip minėjusi smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsit man pradedanciai "ukininkei" kokias seklas pirkt vejai? blush2.gif Ivairove ju begaline, bet kaip joje nepasiklyst? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 04 21, 09:15)
Merginos, gal patarsit man pradedanciai "ukininkei" kokias seklas pirkt vejai? blush2.gif Ivairove ju begaline, bet kaip joje nepasiklyst? unsure.gif

Bent mes pirkom Liliput'a. Gera kaina, o kokybe, tai bus matyt, kai sudigs. Ziurejau seklas, kad butu kuo daugiau pievines migles. Kituose misiniuose buvo po 5%, o cia 10%. Is vis norejau tik pievines migles, bet per skubejima, nusiciupau sita.

Ai dar, gal galit pasakyti is patirties, pacia nereikliausia gyvenimo salygom gele? Nes turiu plika ploteli palei takeli, o ten visiskas pavesis, tai ir galvoju kuom ji apsodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 04 21, 10:21)
Bent mes pirkom Liliput'a. Gera kaina, o kokybe, tai bus matyt, kai sudigs. Ziurejau seklas, kad butu kuo daugiau pievines migles. Kituose misiniuose buvo po  5%, o cia 10%. Is vis norejau tik pievines migles, bet per skubejima, nusiciupau sita.
Ai dar, gal galit pasakyti is patirties, pacia nereikliausia gyvenimo salygom gele? Nes turiu plika ploteli palei takeli, o ten visiskas pavesis, tai ir galvoju kuom ji apsodint  g.gif

Melsvė
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 04 21, 10:15)

mes taip pat kaip ir Kulke sėjom ,,Liliput,, ir esam labai patenkinti ,nes rečiau reik pjauti .
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2011 04 21, 10:21)
Bent mes pirkom Liliput'a. Gera kaina, o kokybe, tai bus matyt, kai sudigs. Ziurejau seklas, kad butu kuo daugiau pievines migles. Kituose misiniuose buvo po  5%, o cia 10%. Is vis norejau tik pievines migles, bet per skubejima, nusiciupau sita.
Ai dar, gal galit pasakyti is patirties, pacia nereikliausia gyvenimo salygom gele? Nes turiu plika ploteli palei takeli, o ten visiskas pavesis, tai ir galvoju kuom ji apsodint  g.gif

Kuo daugiau mišinyje miglės, tuo gražesnė žolė, bet mažesnis atsparumas mindžiojimui.

drinks_cheers.gif Pritariu, kad melsvė, dar bergenija ( iš bėdos jei jau neturėsi ką sodinti ), rododendras, hortenzija, tiarelė, cimicifuga, astilbė, heuchera ir t.t. Vienu žodžiu visą vasarą žydintis ir mažiausiai reiklus kampas. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 21 balandžio 2011 - 16:00
QUOTE(Ledum @ 2011 04 21, 16:58)
Kuo daugiau mišinyje miglės, tuo gražesnė žolė, bet mažesnis atsparumas mindžiojimui.

drinks_cheers.gif  Pritariu, kad melsvė, dar bergenija ( iš bėdos jei jau neturėsi ką sodinti ), rododendras, hortenzija, tiarelė, cimicifuga, astilbė, heuchera ir t.t. Vienu žodžiu visą vasarą žydintis ir mažiausiai reiklus kampas.  tongue.gif

Sitkaip g.gif
Oi kaip aciu biggrin.gif Nes ten amzinos sutemos, o noretusi bent kokio ziedelio, nes palei iejima smile.gif Man rodos rinksiuos melsve, bus neutraliausia ir dauginasi ji man rodos greitai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 21 balandžio 2011 - 18:17