Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko durys - 2

QUOTE(_wHiTe RoSe_ @ 2016 01 18, 22:24)

Apie TOTUM girdėjau nekokius atsiliepimus, šiame forume.
Atsakyti
http://www.viljandi....ys-thermo?v=365
Gal kas realiai matėte šias duris?
Kurias geriau rinktis, ar šias (nelabai suprantu iš ko jos padarytos ir kokia medžiaga viduje), ar plastikines pvc. profilio Kommerling 88. Nors šiandien kaip tik mačiau parduotuvės plastikines duris, kurios iš vidaus pasidengusios ledu, tai atbaido g.gif doh.gif
Atsakyti
Vlliandi - pas kolega "vaiksto" - vasara neatsidaro,ziema - plysiai. Medines...
Pakeite po metu.
Mano Kommerling 88- puikiai laiko, nors dvigubas paketas per visas duris , jokiu peršalimu

QUOTE(Ingese @ 2016 01 21, 11:58)
http://www.viljandi....ys-thermo?v=365
Gal kas realiai matėte šias duris?
Kurias geriau rinktis, ar šias (nelabai suprantu iš ko jos padarytos ir kokia medžiaga viduje), ar plastikines pvc. profilio Kommerling 88.  Nors šiandien kaip tik mačiau parduotuvės plastikines duris, kurios iš vidaus pasidengusios ledu, tai atbaido g.gif  doh.gif

Atsakyti
O kaip rehau geneo lauko durys?
Aš planuoju tokias statyti. Bet jos bus į tambūrą, o iš tambūro į lauką manau Hormann dėsiu, kad prie garažo vartų derintusi.
Atsakyti
Neradau temos apie garažą, tad klausiu čia, gal kažkas turite duris iš garažo į katilinę (ar kitą patalpą), kokias dėjote?
Atsakyti
Aš dėjau tokias https://www.senukai....mm-ral9016/32g4

QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 12, 17:50)
Neradau temos apie garažą, tad klausiu čia, gal kažkas turite duris iš garažo į katilinę (ar kitą patalpą), kokias dėjote?

Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2016 03 12, 18:54)

Dėkinga. O jos šiltintos? Mūsų garažas nebus šildomas, gal reikėtų kažko panašaus į šarvuotas lauko duris?
Atsakyti
Jos užpildytos mineraline vata man rodos, bet kadangi metalinės tai gaunasi didelis šalčio tiltas.

Gal klystu, bet katilinės durys visų pirma turi būti priešgaisrinės.

QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 12, 19:27)
Dėkinga. O jos šiltintos? Mūsų garažas nebus šildomas, gal reikėtų kažko panašaus į šarvuotas lauko duris?

Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2016 03 12, 19:48)
Jos užpildytos mineraline vata man rodos, bet kadangi metalinės tai gaunasi didelis šalčio tiltas.

Ne, neklystate, jos turi būti priešgaisrinės, bet gal tik į kambarį iš katilinės g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2016 03 12, 19:48)

Hormano Zk durų užpildas yra korys, o priešgaisrinių dažniausiai min.vata, todėl beveik neperšąla.
Atsakyti
QUOTE(gintarass @ 2016 03 13, 16:32)
Hormano Zk durų užpildas yra korys, o priešgaisrinių dažniausiai min.vata, todėl beveik neperšąla.

Naudinga informacija, ačiū 4u.gif Vadinasi, priešgaisrinės su min. vata bus ir patikimos, ir sandarios, ir nepraleis šalčio į patalpą?
Atsakyti
Ar patikimos - priklauso nuo gamintojo/modelio.
Ar sandarios - priklauso nuo gamintojo ir modelio.
Ar nepraleis šalčio į patalpą - priklauso nuo konstrukcinių sprendimų.

VIen tai, kad jos priešgaisrinės ir turi savy vatos - nieko nereiškia išskyrus tai, kad jos priešgaisrinės biggrin.gif
Atsakyti