Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko durys - 2

QUOTE(Zirzille @ 2016 04 17, 21:56)
Po ankstesnių pasisakymų apie duris mes pasiskambinom pažįstamam, kuris savo langų įmonę turi (ne gamintojas, tik pardavėjas) ir jis patvirtino tą patį. Nebuvo kalbos apie konkretų modelį, net nežinau kokio profilio Vekos durys gali būti, bet sakė, kad Vekos lauko durų nerekomenduoja, nes dėl jų turi daugiausiai iškvietimų, dėl garantinio aptarnavimo...
Mes patys jau buvom užsisakę plastikines, bet ne Vekos, o Kommerlingo. Apie pastarąsias pasakyti nieko negalėjo, nes pats Kommerlingu neprekiauja. Tikėsimės, kad viskas bus gerai, nes vis tiek jau post factum mums, bet šiaip ar taip šarvuotų mes nenorėjom. Geros šarvo durys dvigubai ar net daugiau brangesnės už plastikines, o panašia kaina nupirkus ir vėl krūva visokių atsiliepimų, tai lupasi dažai, tai braižosi, tai peršąla iki ledo.

Iš kokios įmonės Kommerlingą pirkot?
Aš ir blaškausi tarp plastkinių ir šarvo durų.
Atsakyti
Kai stiklas yra per visą durų plotą, jis sutvirtina visas duris. Veikia kaip armuotė. Durų su siauru paketu atveju, tas siauras paketas armavimo funkcijos neatlieka. Bet sunkus stiklas lieka, veikia plastikines konstrukcijas, tai visiškai nestebina gamintojų išvada kad kokybiškai pagaminti neįmanoma.
Jei norisi būtent taip atrodančių durų galimas kompromisinis variantas - stiklo paketą daryti per visą durų plotą, o dalį stiklo pridengti priklijuojant imitacijas. Gal net specialų stiklo paketą galima būtų pagaminti vidurinį trečdalį paliekant skaidrų, o į šoninius trečdalius įdėjus PIR plokštes. Kad įmanoma taip padaryt tai ganėtinai akivaizdu. Klausimas tik ar norės kas nors tokio projekto imtis.
QUOTE(Žydriausia @ 2016 04 03, 21:02)
\mes irgi norim lauko duru su tokiu siauru stiklo paketu duryse. Uzsakinejom langu, norejom ir duris uzsakyt, taciau mano nuostabai, patys gamintojai pasake, kad kokybisku duru su tokiu siauru stiklo paketu per vidui neimanoma pagamint. PO keliu metu skusimes kokybe, nes durys issikraipo. Arba reikia daryt be stiklo arba kas tik remas ir stiklo paketas per visas duris. Taciau ideti atskirai siaura stiklo paketa= tipo neimanoa kokybisku duru pagamint.
o mes norim butent su tokiu siauru duryse, tai jie nenoreo mums gamint, nes negali garantuot kokybs ir sake tokiu atveju mums reikia gamintis sarvuotas duris. <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 04 18, 13:31)
Iš kokios įmonės Kommerlingą pirkot?
Aš ir blaškausi tarp plastkinių ir šarvo durų.

Parašiau asmenine žinute iš kokios įmonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzille: 18 balandžio 2016 - 13:02
Stebuklingos Tilo durys nepaliauja stebinti. Ties durų spyna susiraukšlėjo staktos dažai. Gal po kelių žiemų dar labiau pabrinks ir visai atšoks?
Atsakyti
Sensta ir bręsta

QUOTE(cibulis @ 2016 04 28, 09:42)
Stebuklingos Tilo durys nepaliauja stebinti. Ties durų spyna susiraukšlėjo staktos dažai. Gal po kelių žiemų dar labiau pabrinks ir visai atšoks?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 04 28, 11:48)
Sensta ir bręsta

drinks_cheers.gif Gerai prajuokinai.
Atsakyti
Sveiki, gal esate kas įsidėję ar susidūrę su "Vilniaus durys" lauko durimis?

gavau pasiūlymą VIKKING Premium lauko durų su stiklu per vidurį ir paprasta rankena, kainuoja 1330 eur. Jų varčia užpildyta poliuretanu ir dengta armuotu stiklo pluoštu (garantija - 20 metų). Namas ne A+ tai šiltesnių nebūtina.

http://www.vilniausd...vikking-premium

o gal neverta tiek mokėti už stiklo pluoštą ir žiūrėti su OKUOME plokšte, kaina apie 750 eur, kaip pvz.:

http://www.vilniausd...rand-solid-wood

yra rinkoje šiltesnių ir pigesnių durų kaip "Tilas" pasyvios durys, bet su jomis ne pas vieną yra problemų.

Kokios būtų nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(Pancas @ 2016 05 21, 12:05)
Kokios būtų nuomonės?

Tilo durų nerekomenduoju, nors ir važiuoja broko taisyti. Šią savaitę pakeitė rankeną nemokamai. Dabar ties rankena staktoje susiraukšlėjo dažų sluoksnis.

Aš dabar imčiau Vikingų duris pačias šilčiausias. Nežinau ar yra šiltesnių, bet jos pakankamai šiltos ir svarbiausia dengtos stiklo pluoštu, todėl turėtų būti patvarios.
Atsakyti
Vikinguose, kiek pamenu, nemazai geležies. Tiltų.
Nemanau, kad vertos 1500

QUOTE(cibulis @ 2016 05 21, 13:03)
Tilo durų nerekomenduoju, nors ir važiuoja broko taisyti. Šią savaitę pakeitė rankeną nemokamai. Dabar ties rankena staktoje susiraukšlėjo dažų sluoksnis.

Aš dabar imčiau Vikingų duris pačias šilčiausias. Nežinau ar yra šiltesnių, bet jos pakankamai šiltos ir svarbiausia dengtos stiklo pluoštu, todėl turėtų būti patvarios.

Atsakyti
QUOTE(Pancas @ 2016 05 21, 12:05)
o gal neverta tiek mokėti už stiklo pluoštą ir žiūrėti su OKUOME plokšte, kaina apie 750 eur, kaip pvz.:

http://www.vilniausd...rand-solid-wood

yra rinkoje šiltesnių ir pigesnių durų kaip "Tilas" pasyvios durys, bet su jomis ne pas vieną yra problemų.

Kokios būtų nuomonės?

Pigesnių kaip 750?
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2016 05 23, 08:39)
Pigesnių kaip 750?

Turėjau omenyje pigesnių už stiklo pluošto vikking duris, kurių premium kaina prasideda nuo 1040 eur, o artic plus (šilčiausios) 1590 eur. Man paprastas premium duris su stiklu paskaičiavo už 1330 eur, tai šilčiausios durys būtų netoli 2000 eur, bet man tokių nereikia.
Atsakyti
Labas,

Gal kas esate užsakinėję sandėliuko duris iš Saugi Uogienė? Niekur neradau atsiliepimų...
Atsakyti