Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XII

QUOTE(iingutte @ 2011 04 05, 10:32)
as rugsėjį važiuosiu  smile.gif  Bet kiek esu skaičiusi, tai atsiliepimai visai neblogi  smile.gif

Kaip jums skrydžių laikas? 14 val pakyla lėktuvas. Man labiau patiktu iš ryto ankstaus išskristi...  g.gif

Ir po to laukti kambario su lagaminais ....
Atgal bus sunku. Isregistruoja turbut iki 12, o skydis tik 6 vakare unsure.gif
Atsakyti
Deimute, o gal pasakytumete, ar Aphrodite Beach emete Standard ar Superior kambari? Man smalsu, ar visuose Standard kambariuose yra dvi atskiros lovos, vietoj vienos dvigules? g.gif Nes kiek ziurejau ju internetiniam psl, visur dvi sustumtos... Ir kazin kokia kitu Superior kambariu isvaizda, nes tas, kur pateiktas ju internetiniam psl, beje, vienintelis lotuliukas.gif , laaabai jau super atrodo smile.gif Tik naivu turbut tiketis, kad kiti bus panasus schmoll.gif

Kol kas labiausiai gasdina tik tas ju nekoks papludimys, ir pasiziurinejus tripadvisor.co.uk labai jau nekokiu foto ideje buve keliautojai savo duso kabinu ir t.t. Kazin rimtai ten taip blogai viskas? g.gif Matyt priklauso nuo laimes koki kambari pavyks gaut... Kiek skaiciau, 3 pagrindinio pastato aukstas renovuotas, o 1 ir 2 ne, bet gal cia jau pasenusi info.
Ir idomu, ar is to Gouves miestelio imanoma per diena ramiai sulakstyt pirmyn-atgal iki Elafonissi ir Balos lagunos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 05 balandžio 2011 - 12:39
Dabar pabandziau paziureti galutine kaina uzsisakant viesbuti per Tez tour, tai nemaloniai nustebau, kad jau iskaiciuojamas kuro mokestis - 200lt uz du zmones, ko dar pries kelias dienas niekas nepriskaiciuodavo.. Tai kelione jau 200lt brangsta ;(
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 04 05, 11:14)
Ir po to laukti kambario su lagaminais ....
Atgal bus sunku. Isregistruoja turbut iki 12, o skydis tik 6 vakare  unsure.gif

nieko nesunku. uz 20-30 euru paliks ta kambari iki jusu isvykimo. ne syki esam taip dare, jokiu bedu. arba yra bagazo kambariai. bet savam vistiek smagiau pabaigt pakuotis.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 04 05, 13:49)
nieko nesunku. uz 20-30 euru paliks ta kambari iki jusu isvykimo. ne syki esam taip dare, jokiu bedu. arba  yra bagazo kambariai. bet savam vistiek smagiau pabaigt pakuotis.

Cia man naujiena, net nezinojau, kad taip galima. O kada prasytis ir susimoket is anksto ar pries skrydi ryte ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 05 balandžio 2011 - 14:05
mes paprašėm, kad leistų pasilikt kambarį keliom valandom ilgiau, nes lėktuvas tik vakare ir mums be problemų leido, nereikėjo nieko mokėti.
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2011 04 05, 11:32)
as rugsėjį važiuosiu  smile.gif  Bet kiek esu skaičiusi, tai atsiliepimai visai neblogi  smile.gif

Kaip jums skrydžių laikas? 14 val pakyla lėktuvas. Man labiau patiktu iš ryto ankstaus išskristi...  g.gif

thumbup.gif mum tai labai gerai, nes cia bus musu povestuvine kelione, tai po 6nio baliaus dar galesim issimiegoti tongue.gif
o del viesbucio tai as labai nepergyvenu. bus taip kaip bus. vistiek nuomosim masina ir vazinesim , o ne tunosim paciaim kambaryje irnesakyk.gif aisku, norisi, kad bent dusas normalus butu ir lovos patogios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2011 04 05, 11:32)

as pernai buvau Joan Beach viešbutyje-gali pasakyti - esu labai patenkinta-viešbutis ant jūros kranto, maistas uikus, personalas mielas, zodziu, jei vel grišiu į Kretą, manau, kad į tą paqtį viešbutį tikrai. Tiesiog viskas man ten patiko
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 04 05, 14:29)
Dabar pabandziau paziureti galutine kaina uzsisakant viesbuti per Tez tour, tai nemaloniai nustebau, kad jau iskaiciuojamas kuro mokestis - 200lt uz du zmones, ko dar pries kelias dienas niekas nepriskaiciuodavo.. Tai kelione jau 200lt brangsta ;(

Aš pažiūrėjau, kad maniškė kelionė jau daugiau nei 300 Lt pabrango, tai džiaugiuos, kad ilgai nebegalvojau ir pirkau. ax.gif

O kur jūs tam tripadvaisor randat žmonių nuotraukas? ax.gif Domina būtent Aphrodite Beach Club viešbutis, nes aš tai neradau.
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 04 05, 14:29)

tai pasirodo viskas teisybė... Aš šią naujieną balandžio pirmą dieną pirma kart išgirdau. Tai dar tikėjausi, kad tai tik balandžio pirmosios pokštas. g.gif Nors šiam kartui manes šis mokestis negazdina biggrin.gif Bilietai jau senokai kišenėj.
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 04 05, 22:37)
O kur jūs tam tripadvaisor randat žmonių nuotraukas? ax.gif  Domina būtent Aphrodite Beach Club viešbutis, nes aš tai neradau.

Nuotraukos buna desinej puslapio pusej, tokiam kvadratuke, ten, kur rodo visa viesbucio lankytoju jam suteikta reitinga (prie reviews). Bandykit paieskot wink.gif Pvz Aphrodite Beach Club, kiek pamenu, yra net 74 lankytoju foto. Bet perspeju, yra labai gasdinanciu biggrin.gif

O mes vakar jau uzsisakem si viesbuti, rugpjucio 4d leksim medaus kopinet smile.gif) Imem Superior kambari, tikimes siek tiek geresnio varianto, nei ten tose lankytoju foto prifotkinta biggrin.gif
Atsakyti
Prasau patarimo jau keliavusiu, agenturoje patare pirkti kambari su vaizdu i kiema, nes vietoje susitarti bus daug pigiau, kad pakeistu kambari su vaizdu i jura. Kokia sumele butu galima siulyti 5 zvaigzduciu viesbutyje, kad pakeistu kambariuka. Nesinori permoketi ir tuo paciu pasistatyti saves i nepatogia padeti mirksiukas.gif
Atsakyti