QUOTE(kas cia @ 2011 06 21, 13:12)
Man irgi idomu, gal galetu daugiau kas pasidalinti informacija, ar saugu palikti pinigus siaip kambaryje?

Nesiotis visur su savimi tai tikrai nesamone...
tai juk tam reikalui seifai yra
Papildyta:
QUOTE(iingutte @ 2011 06 21, 14:01)
Mes asmeniškai išsinuomavom seifa. Jau nepamenu kiek sumokėjom, bet tikrai buvom ramūs, kad ir dokumentai, ir pinigeliai ir šiaip visi brangesni dalykai seife gulėdavo. Foto aparatą ir tą sukišdavom, kai eidavom pusryčiaut ar vakarieniaut
Aš dar noriu paklaust keliavusiu, gal netyčia pamena kokiom dienom Novaturas vykdo ekskursijas į Santorinį bei į Samarija? Tiesiog mes jau antrą kartą Kretą lankysim, o mūsų bendrakeleiviai - pirmą. Jie norės aplankyt tuos objektus, o mes jau buvę. Būtų smagu jau dabar protingai sumastyt ką su mašinos nuoma daryt...

Ilgesniam laikui nuomotis - pigiau, bet jei tos dienos abi kur nors vidury kelionės, tai irgi nelabai patogu...
novaturas i Santorini plukdo pirmadieniais ir ketvirtadieniais, del Samarijos deja, nieko negaliu pasakyti
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2011 06 21, 14:36)
Atrodo, kad man issinuomoti masina bus sudetinga, angliskai kalbu prastai, tai ne tik, kad nesusikalbesiu, bet jei dar ir issinuomosiu masina be draudimo, tai isvis sakes bus

, o taip noreciau i balos ir i matala. Novaturas i ten turbut ir neorganizuoja ekskursiju?
ne, neorganizuoja, maziau stresuokite, eikite i masinu nuoma kur rekomendavau, rodykit pirstu ir sakykit kad norit sitos masinos su full insurance - viskas, reikia paprasciau i viska ziureti, juk atostogos, patikekit, jie labaiu suinteresuoti, kad jus masina issinuomotumet, todel tikrai nersis is kailio, kad tik susikalbetu
Papildyta:
QUOTE(uzgalyte @ 2011 06 21, 15:18)
Ar keliavote pasieme tik asmens tapatybes kortele? Ar pakako jos ir nuomuojant masina ir visur kitur

Nes paso galiojimas pasibaiges, tai nezinau ar pakanka tik korteles, nors turetu, vis gi Europos sąjunga... Bet vis tik kyla abejoniu....
nuomojantis masina nereikia nei paso, nei asmens tapatybes korteles, reikia vairuotojo pazymejimo