Mano istorija tokia: maniškis užsienyje, grįžinėja kas kelis mėn..
Jau seniai mane kamavo nuojauta, kad kažkas negerai, kad kažkas yra, nes jis labai labai pasikeitė. Neatpažįstamai. Bandžiau kalbėt, klausinėt, aiškino, kad viskas gerai. Buvo visko: pykčio, ir gražių dienų, buvo ir skyrybos, kai neapsikentusi jo ignoravimo palikau pati.Verkiau kelias dienas, buvau vaikščiojantis lavonas. Vėliau, suteikiau antrą šansą, maniau, pasikeitė. Bet deja..
Neseniai, jam grįžus, ir nuėjus į dušą, lovoje radau jo mobilųjį.. Prisipažinsiu, niekad neskaičiau jokiu sms, e-mailų, skype pokalbių - pasitikėjau. Bet tą vakarą, jaučiau, kad reik nusižengti sau.. Ir, ką jūs manote? Krūva sms is kitų panų, tekstai "pasiilgau" ir panašiai.. Iš susirašinėjimo, supratau, kad net buvo susitikęs su viena. O gal ir su keliomis.. Nežinau.. Skaudžiausia, kad tada, jam parėjus iš dušo, aš paklausiau: ar tiktai nėra kitų? Atsakė, kad ne, kad myli tik mane.. Buvo be galo skaudu, kai meluoja tiesiai į akis, o aš katik radus įrodymus, kad yra priešingai.. Nežinau kodėl, bet jam nepasakiau, kad viską žinau.. Nenoriu pyktis gal būt? Gal nenoriu būt viena? Nors, galima sakyt, tokia ir esu, juk jis užsienyje.. Tik tiek, kad dingo pasitikėjimas tuo žmogumi. Gaila man ir tų kitų panelių, nes jos, tikriausiai, irgi mano, jog yra vienintelės.. Žinau, kvaila, kad iki šiol jam nieko nepasakiau, kad leidžiuosi apgaudinėjama.. Taip, pati, irgi nesėdžiu rankas sudėjusi, bendrauju su kitais vaikinais, bet tik dėl to, kad iki šiol, aklai juo tikėjau, laukiau, nėjau į kairę, atsisakydavau net ir draugiškų kitų draugų pasiūlymų, iš tos didelės meilės.. Tačiau dabar, pagalvojau: kodėl stengtis dėl santykių turiu aš viena? Kodėl, tik aš turiu rūpintis, rodyt dėmesį, švelnumą, kai iš jo pusės to visiškai nesulaukiu?
Dauguma, kas žino situaciją, sako, kad buvau jam tiesiog per gera..
Ryt, jis vėl grįžta.. Ir esu visiškai pasimetusi, ką daryt.. Palikt nenoriu - myliu, nors protas suvokia, kad elgiuosi kaip visiška durnelė šitaip žemindamasi..