Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(aggree @ 2011 04 03, 13:45)
Na va, viskas! Visiskai viskas ir visam laikui. Nesuprantu, ko taip suskydau, jau seniai viskas baigta, bet asaros kaip pupos rieda...
Paliko man ir komoda, ir paveikslus, ir dulkiu siurbli, ir... suzadetuviu zieda verysad.gif
Galvojau bus lengviau. Nebuvom matesi mazdaug 4 menesius. Skyremes piktuoju, riksmais. O siandien nei vienas balso nepakelem. Draugiskai atsisveikinom, bet kodel man taip liudna.
Kol jis buvo pavyzdingai laikiausi, o dabar... doh.gif

Na bent žinai, kad viskas, įsidėk tą žiedelį giliai į stalčių, bus kaip atsiminimas, vistik tuo metu tai buvo svarbu, o dabar laukia nauja pradžia, šiandien bus sunku, išsiverksi, ryt bus jau geriau, pamatysi mirksiukas.gif pažiūrėk pro langą, bent jau pas mane už lango bundantis pavasaris, saulutė šildo 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pavasariska diena. Reikia pasidaryti pusiau generaline tvarka, tiek dulkiu liko doh.gif jau lyg geriau, issiblioviau, ir tiek. Gyvenimas tesiasi smile.gif
Niekas niekada nevyksta be priezasties, ir, viskas visada vyksta i gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 03 balandžio 2011 - 13:09
Taip labai grazi diena. wub.gif taip noretusi salia turet zmoguti su kuriuo galetum ta saulute sedint parkeli pasidziaugti....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 04 03, 18:45)
Taip labai grazi diena. wub.gif taip noretusi salia turet zmoguti su kuriuo galetum ta saulute sedint parkeli pasidziaugti....

taip sutinku as irgi manau kad reikia ntro zmogucio kad butu salia dviese smagiau dziaugtis saule...
o vyrams irgi skauda.... nezinua kaip kitiem bet man skauda
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 04 03, 14:08)
Pas mane irgi pavasariska diena. Reikia pasidaryti pusiau generaline tvarka, tiek dulkiu liko doh.gif jau lyg geriau, issiblioviau, ir tiek. Gyvenimas tesiasi smile.gif
Niekas niekada nevyksta be priezasties, ir, viskas visada vyksta i gera.

o cia tai jau teisybe thumbup.gif

QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 04 03, 19:10)
taip sutinku as irgi manau kad reikia ntro zmogucio kad butu salia dviese  smagiau dziaugtis saule...

verysad.gif , vienas su mazyliu likai ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2011 04 04, 12:34)
verysad.gif  , vienas su mazyliu likai ?

mazylio neturiu nes nebuvo viskas antiek rimta bet meile buvo... nezinia kaip butu buve su mazyliu gerai kad jo nera butu buve negerai
Atsakyti

[/quote]

kazkaip tas skausmas jiems greiciau isgaruoja, g.gif jei ir skauda, tai labai trumpai, o mes galim metu metus kankintis del tos nepavykusios meiles doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noreciau ir as papasakoti savo istorija.Su vyru issiskyriau lygiai pries metus siemet vasari buvo metai,o kai nesimatem spali bus du metai.isgyvenom 3m turim grazu berniuka triju metuku,vaikas tevo nemate nuo tada,kai jis isvaziavo.Viskas buvo super kol nesusituokem,ir prasidejo pragaras parode savo tikraji veida,buvau jam tik reikalinga del valgio darymo,namu seimininke,dingo jausmai is jo puses kenciau,kol jam teko trumpam isvykti i uzsieny su reikalais,nieko nelaukusi padaviau skyrybu,nieko jam nesakius viskas lngviau ejosi ir lengviau buvo issiskirti be jo,maziau nervu,aisku buvo gailsa tu metu kartu.bet geriau atskirai negu kartu ir kasdien pyktis,nes ir mazajam trauma matant tevus pyxtantis.budavo paskambina vaika pakalbina,yra palinkejas kad buciau nelaiminga,nzn gal ir taip nebuna atrodo prakeike mane,nes nuo jo isvaziavimo visiskai nesiseka.turiu vaikiuka jis mano gyvenimas ir kasdien jauciasi kad ir jam reikalingas tetis,nors teciui jam jis nerupi.skaudu,bet nieko negaliu pakeisti,o taip noretusi rasti zmoguti ir pagaliau buti laimingai unsure.gif
Atsakyti
tikrai skaudu kai tai ka turejai gero virsta i nieka kai pasijauti vienas...
Atsakyti
Indriux, liudna labai tavo istorija... idomu kiek jus laiko draugavot iki vestuviu, kad po ju taip blogai pasidare? blink.gif
Atsakyti
iki vestuviu metus laiko prabuvom,o paskui nutarem kad norem vaikiuko,viskas buvo super,bet yra kaip yra,vaikiuka uzsiauginsiu,bus laikas kada vaikui tevo nereikes,pati be tecio uzaugau,sunku bet taip yra
Atsakyti
Stiprybes tau. Kas jis per zmogus kad jam nerupi jo vaikas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 04 balandžio 2011 - 20:28