Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

Sunku mergaites, bet gal gerai, nereiks beviltiskai spalio 1 laukt, juk tikrai niekas nebutu pasikeite...

Pakeles ranka buvo girtas, kai 5 -a diena gere, ir as ispyliau ugnine i kriaukle prie jo akiu...
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 16:53)
Sunku mergaites, bet gal gerai, nereiks beviltiskai spalio 1 laukt, juk tikrai niekas nebutu pasikeite...

Pakeles ranka buvo girtas, kai 5 -a diena gere, ir as ispyliau ugnine i kriaukle prie jo akiu...

na, gal aš ir naivi, bet vyras, pakėlęs ranką prieš moterį, kad ir kokiom aplinkybėm, mano akyse kristų..
ir jis dar i rišgert mėgsta?
susidėliokit dabar visus tuos blogus faktus savo galvoj ir pamatysit, kad tikrai tokio vyro nereikia..
Atsakyti
Deliojuosi ir suprantu, kad visus metus aplinkiniai mate, kad mums ne pakeliui, isskyrus mane. Juk jei tikrai myli, tai neatidelioji sprendimu, nezemini ir nesakai, kad keistis turi tik viena puse, o jis jau ne, nes as turiu prie jo taikytis...
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 17:00)
Deliojuosi ir suprantu, kad visus metus aplinkiniai mate, kad mums ne pakeliui, isskyrus mane. Juk jei tikrai myli, tai neatidelioji sprendimu, nezemini ir nesakai, kad keistis turi tik viena puse, o jis jau ne, nes as turiu prie jo taikytis...

būtent, juk keistis turi abu žmonės, apsišlifuoti savo kampus, kas iš to, jei keisis tik vienas, o kitas nieko nedarys, tokie santykiai anksčiau ar vėliau taps pasmerkti.
pagaliau ir su tais sprendimais - galima atidėlioti, tačiau ne 3 metus..
rašydama tai, ir aš blaiviau suvokiu savo situaciją, tiesa, man turbūt lengviau, nes kaip ir seniai žinau, kad nieko nebus ir atsiriboju, bet vis tiek.. mylintis žmogus nelauks ir neprašys laiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo october': 31 liepos 2011 - 16:06
QUOTE(october' @ 2011 07 31, 14:19)
kita vertus, gali būti ir kitokia nuomonė - vaidinimas draugams, artimiesiems, kad viskas šeimoje gerai, kad nekiltų bereikalingų šnekų.. gal nėra viskas taip tragiškai.. bet šiaip dėl įdomumo paklausčiau jo, ką nuveikė savaitgalį, ir pažiūrėčiau, ar sumeluos..

Na kaip suprantu is jo geras aktorius, jei gali visiems ja pristatyt kaip mylima moteri, net su mama supazindint, o paskui kaip niekur nieko toliau gyvent seimoj doh.gif

QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 14:32)
Ir as pati kelis kartus meginau per tuos 3,5 metu nutraukt rysius, karta buvau isvezus jo daiktus jo mamai, kai buvo pakeles girtas ranka pries mane.

Gal ir dabar vertetu viska mamai nuvezti, nereiks su juo matytis g.gif As kaip ziezula is prigimties, tai prikiaulyciau kaipnors tongue.gif ir spyna dar pasikeisciau, kad i mano namu neitu.

QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 15:00)

Nesigrauzk del to, meile akla ir visi mes kvailysciu pridarom is meiles ir del meiles, tik paskui atsikvosejus baisiai geda buna pries kitus ir pries save blush2.gif
Laikykis tvirtai savo sprendimo ir nedvejok ne sekundes. Tegu ant keliu sliauzioja ir amzina meile prisiekineja-neklausyk nei vieno zodzio schmoll.gif
Stiprybes tau ir ryzto 4u.gif
Atsakyti
Grįžau namo ir pirmiausiai sudėjau į maišus jo daiktus. Bet kaip, nieko nelankstydama sugrūdau iš piktumo ir sumečiau. VISKAS. Kelio atgal nebėra. Nekeisiu spynų, pats žino, jei kažkas nutiks, rašysiu pareiškimą policijai, nes butas nuomojamas. O ką jis pirko lai ima jei jam negėda - pamanykit mikrobangų krosnelė, pora kėdžių balkone...
Lai šį kartą pats pasiims viską, nebevešiu. Ryt parašysiu sms.

Neturiu noro namuose būti, sesers vedybų 24 metinės dar kaip tik šiandien, tikriausiai perku gėlių ir važiuoju ten. Grįšiu permiegoti.

P.S. Ištryniau iš visų kontaktų - skype, pašto ir kt., suprantu kaip tai vaikiška, bet...nors morališkai šiek tiek lengviau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis miršta paskutinė: 31 liepos 2011 - 18:51
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 19:49)
Grįžau namo ir pirmiausiai sudėjau į maišus jo daiktus. Bet kaip, nieko nelankstydama sugrūdau iš piktumo ir sumečiau. VISKAS. Kelio atgal nebėra. Nekeisiu spynų, pats žino, jei kažkas nutiks, rašysiu pareiškimą policijai, nes butas nuomojamas. O ką jis pirko lai ima jei jam negėda - pamanykit mikrobangų krosnelė, pora kėdžių balkone...

Neturiu noro namuose būti, sesers vedybų 24 metinės dar kaip tik šiandien, tikriausiai perku gėlių ir važiuoju ten. Grįšiu permiegoti.

ir geriausia nebūti namie, jei nesinori, mažiau bus blogų minčių, mažiau reiks galvoti.. o paskui, pirma bus sunkiau, ypač jei jis dar bandys kalbėtis ar iš pykčio kažką darys, tačiau po to kasdien tik lengvės, juk laikas padeda.. o dabar belieka laikytis ir nepalūžti..
Atsakyti
Dabar norėčiau prisigerti...suprantu, kad nepadės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 19:49)
Lai šį kartą pats pasiims viską, nebevešiu. Ryt parašysiu sms.

P.S. Ištryniau iš visų kontaktų - skype, pašto ir kt., suprantu kaip tai vaikiška, bet...nors morališkai šiek tiek lengviau...

šaunuolė, Viltie 4u.gif

ir visai nevaikiška ištrint kontaktus. tiesą sakant, man kas tikrai padėjo (bet jau buvau dasivarius iki psichuškės..) - tai visiškai jokio kontakto, pakeičiau telefoną, paštą, viską, per ką galėjo dar sužmėžuoti. praėjo beveik keturi metai ir tai, kas atrodė visiškai nepakeliama, kas suardė mano sveikatą ir asmenybę - dabar jau išgyventa.
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 17:54)

geriau pasilepink kaip nors mirksiukas.gif karsta vonia, taure vyno, gera knyga, puodelis karsto sokolado, didele pica... 4u.gif

p.s. dabar tavo ateitis tavo rankose, esi nuo nieko nepriklausoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 19:54)

nepadės, nes ryte jausmas bus tik blogesnis, geriau kiti atsipalaidavimo būdai..
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 07 31, 15:14)
Ačiū, kol esu pas tėvus laikausi, bet išvažiavus į Vilnių nežinau kaip bus. Aišku sunku.. Bandau daryti anglų namų darbus, bet sėdžiu, žiūriu į lapus ir nieko nematau, nesuvokiu. Jaučiu tokį pyktį ir apmaudą. Pykstu pati ant savęs. Kokia aš kvaila, tikėjau jo šnekomis. Žinau, jei pasakyčiau dėl ko baigiu tą draugystę, pultų aiškint, kad ne taip supratau, nieko nėra. Bet savo ausimis girdėjau, kad viskas puiku ir gražu... Nesakysiu jam nieko, nesiaiškinsiu, nėra prasmės.

mest lauk, ne kitaip. kai atvažiuos daiktų, be jokių kalbų išsiųskite produris. taipžeminančiai vyras elgtis negali.

išgerkit keletątaurių vyno, atsipalaiduokite, velniop, nėra to, kas neišeitų į gerą, pamatysite. su laiku. tik neišskyskite ir neleiskite teisintis, tik širdį drąskys.O Jūs grdėjote jį kalbantį konkrečiai, ką sakė?
Atsakyti