Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 08 01, 10:21)
va va.. Viltie matai kai jie nori jiems stabdziu jokiu nera.. perlipa net per vaikus.. bet ar tokiu jus vyru norit salia,tokius norit glausti salia  doh.gif

Ne, ne tokių - normalių, ramių, mylinčių ir rūpestingų norim, o ne plevėsų...
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 08 01, 10:21)
Aplinkybės taip susidėliojo, kad šlykščiuosi jo polegiais. Bus visokių dienų, apims ir silpnumo akimirkos, tik stengsiuos nepasiduot.

Laikykis, nepasiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rittux'e @ 2011 08 01, 10:21)
tai vakar aiškino koks tarp jų ryšys, kad jam taip gera su ja, tai aš jam atsakiau, kad tau viduramžių krizė per anksti atėjo  smile.gif

rysys lotuliukas.gif .. apie rysy kalbet reikia kai metu metus nugyvenama,pereinama juoda ir balta kartu.. ..

Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 08 01, 10:22)
o sakė, kiek jau laiko jis turi kitą?

žinokit nepatikėsit: neva susipažino prieš pusmetį, bet nebendravo, bet va prieš kelias savaites susitiko ir taip gimė meilė smile.gif
žinau, kad bandau rašyti sarkastiškai, bet tiesiog per daug skaudu...bet panašiais žodžiais jis man ir kalbėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittux'e: 01 rugpjūčio 2011 - 09:27
QUOTE(rittux'e @ 2011 08 01, 10:26)
žinokit nepatikėsit: neva susipažino prieš pusmetį, bet nebendravo, bet va prieš kelias savaites susitiko ir taip gimė meilė  smile.gif
žinau, kad bandau rašyti sarkastiškai, bet tiesiog per daug skaudu...bet panašiais žodžiais jis man ir kalbėjo...

Netikiu, duodu savo kepurę prikakot, kad tas ryšys tęiasi ne kelias savaites...
Likit išdidi ir stipri, pakovokit dėl vaiko gerovės!

Laukiu pietų... tada jau rašysiu jam... net vidurius suka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis miršta paskutinė: 01 rugpjūčio 2011 - 09:31
žinokit nepatikėsit: neva susipažino prieš pusmetį, bet nebendravo, bet va prieš kelias savaites susitiko ir taip gimė meilė  smile.gif

tikrai neįtikėtina lotuliukas.gif bent turėtų gėdos pasakyt tiesą..
Atsakyti

As irgi netikiu, meluoja jis ...
Atsakyti
...bet panašiais žodžiais jis man ir kalbėjo...

kalbetojai ir liks jie... praeis laiko ir tu dekosi tyliai dievui,kad su situo keliai issiskyre.. manau ne viena dar moteri jis padarys nelaiminga.. tokie nesikeicia,bet tokie ir patys laimingi nebuna mirksiukas.gif
laikotes moteros.. isikabinat i kede ar stala ir laikotes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 08 01, 10:30)

Laukiu pietų... tada jau rašysiu jam... net vidurius suka...

Isivaizduoju, man tas pats buna... Laikykites, stiprybes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis miršta paskutinė @ 2011 08 01, 10:30)

tai aš irgi tuo netikiu...reiks, kažkaip reiks kovoti...
labai dėkoju jums visoms už palaikymą
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 08 01, 10:32)
kalbetojai ir liks jie... praeis laiko ir tu dekosi tyliai dievui,kad su situo keliai issiskyre.. manau ne viena dar moteri jis padarys nelaiminga.. tokie nesikeicia,bet tokie ir patys laimingi nebuna  mirksiukas.gif
laikotes moteros.. isikabinat i kede ar stala ir laikotes  drinks_cheers.gif

Įsirėmus į stalą...laikausi... nesidirba visai, o dar uspakajoncų išgeriau - galva suktis pradėjo.. doh.gif
Atsakyti

O jusu santykiai tarpusavyje buvo grazus, viskas buvo gerai, nieko neitarete?
Atsakyti