Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

Sakome 'labas!' jau 39-ojoje breketininkių temoje!
user posted image

Mūsų gausios gretos -
user posted image

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams

Keliaujame link Holivudo šių ortodontų pagalba -

Kaune
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andžiulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 02 balandžio 2011 - 20:24
Uzklydau cia pirmoji ax.gif
Atsakyti
Užklydau antroji second.gif
O manęs sąraše vis dar nėra, ot doh.gif biggrin.gif
Jetau, greičiau pirmasis vizitas. Taip noriu, kad tuos dantus maustų. O tai dabar atrodo, kad niekas ten nevyksta, nes jokio skausmo nejaučiu doh.gif
Atsakyti
Noriu parasyt, ka E.Zasciurinskieni dirb da kitoj vietoj. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 04 03, 13:36)
Noriu parasyt, ka E.Zasciurinskieni dirb da kitoj vietoj.  ax.gif

Aha, aš ir sakyt norėjau. Ale kam aktualu - pats susižinos, kur dar ji dirba irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 03 balandžio 2011 - 12:39
Sveiki visi. 4u.gif
Neseniai prisijungiau prie Jūsų forumo smile.gif
Norėjau paklausti apie breketukus g.gif Žodžiu, man turbūt yra netaisyklingas sąkandis ( tas vadinamas gilusis, kuomet viršutiniai dantukai pilnai uždengia apatinius) tai ar su breketais galima jį pataisyti? Taip pat nesu visiškai patenkinta savo šypsena, dantukai nekreivi, tik kaip čia pasakius.... dantų lankas siaurokas, ar būtų galima paplatinti su breketais? Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 03, 13:49)
Sveiki visi.  4u.gif
Neseniai prisijungiau prie Jūsų forumo  smile.gif
Norėjau paklausti apie breketukus g.gif  Žodžiu, man turbūt yra netaisyklingas sąkandis ( tas vadinamas gilusis, kuomet viršutiniai dantukai pilnai uždengia apatinius) tai ar su breketais galima jį pataisyti? Taip pat nesu visiškai patenkinta savo šypsena, dantukai nekreivi, tik kaip čia pasakius.... dantų lankas siaurokas, ar būtų galima paplatinti su breketais? Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę...    rolleyes.gif  4u.gif

Gal ir imanoma pataisyti sakandi su breketais ir elastikais. pvz Bon Bon ir Aistulia nesioja tik breketus ir sakandi taisys su elastikais. jokiu papildomu aparatu ar operaciju nenusimato. man asmeniskai reikejo taisyti sakandi su Herbstu. sunku spresti nematant dantukus ir tuo labiau kad mes ne specai smile.gif o dantu lanka breketai praplatina, o kai kurie nesioja zandikaulio pletikli. vel gi priklauso nuo situacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz naujus, siltus, namucius 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad nenusimanau, bet kas yra Herbstas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 03, 15:01)
Atleiskit, kad nenusimanau, bet kas yra Herbstas? 4u.gif

user posted image
Toks baisus aparačiukas sąkandžiui tvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 03 balandžio 2011 - 14:08
Oho... g.gif
Truputį baisokai atrodo jis lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na is savo patirties pasakysiu, kad siulo iskart operuotis. blink.gif Turiu vilciu sutikti protinga gydytoja (vyr./mot.), kuris pasiulys Herbsto aparata arba elastikus. ax.gif Apziurejau klinikinius atvejus kuomet chirurgine intervencija tiesiog butina, mano atvejis tikrai neatitinka. doh.gif

SU PAVASARIU IR NAUJAIS NAMUCIAIS. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 03, 13:49)
Sveiki visi.  4u.gif
Neseniai prisijungiau prie Jūsų forumo  smile.gif
Norėjau paklausti apie breketukus g.gif  Žodžiu, man turbūt yra netaisyklingas sąkandis ( tas vadinamas gilusis, kuomet viršutiniai dantukai pilnai uždengia apatinius) tai ar su breketais galima jį pataisyti? Taip pat nesu visiškai patenkinta savo šypsena, dantukai nekreivi, tik kaip čia pasakius.... dantų lankas siaurokas, ar būtų galima paplatinti su breketais? Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę...    rolleyes.gif  4u.gif

Mano virsutiniai danciai neuzdengia apatiniu, bet siule operuotis.... doh.gif , pasake, kad mano galinis sakandis, stai toks, nors realiai taip nera
http://www.orthognat...io/galin_sakand

O GAL VLN. NIEKAS NESIULO KITOKIO GYDYMO, NES YRA DIDZIULIS ORTOGNATINIS CENTRAS? g.gif
Atsakyti