Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(Sopfye @ 2011 04 03, 19:12)
Tai vat, poryt, antradienį, važiuosiu kaip tik į Vilnių (pati esu iš Joniškio) pas ortodontą E. Kirkutį. Tai su juo ir padiskutuosim... Pažiūrėsim, ką patars  mirksiukas.gif

Maniau kad Kaunas arciau nei Vilnius g.gif kaip visada kas turi problemu su sakandziu siulau ponia Latkauskiene smile.gif
Atsakyti
sveikos pleputes 4u.gif vel nauji namuciai, nebespeju su jumis blush2.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 02, 15:42)
Galima  biggrin.gif  jei jau kramtomos negalima, tai tada išvis manau sultimis tik gyventi ir kava reikia  biggrin.gif

o tai jei kramtomaja guma galima, tai cia gyvenimas ne vien sultim ir kava tada? tai cia toks maistas pas tave, aistuliaa, kramtoma guma??? blink.gif blink.gif blink.gif

beje, tame lape kur man dave uzdejus breketus parasyta, kad kramtomos gumos negalima. nors cia turbut del to, kad ji gali visur prilipti ir apsivynioti. bet as ir siaip jos nekramtau, tai man nebuvo problemu...
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 03, 21:41)
Maniau kad Kaunas arciau nei Vilnius  g.gif  kaip visada kas turi problemu su sakandziu siulau ponia Latkauskiene  smile.gif

O Vilniuje ka rekomenduotumete? blush2.gif
Papildyta:
Tai vat, poryt, antradienį, važiuosiu kaip tik į Vilnių (pati esu iš Joniškio) pas ortodontą E. Kirkutį. Tai su juo ir padiskutuosim... Pažiūrėsim, ką patars  mirksiukas.gif

Visiskai negirdeta pavarde... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2011 04 03, 21:04)
Ma rods, ka operacija greiciausias variantas netaisyklinga sakandzia atveju( ypac sunkiais atvejais), manyc.
Ma i uzsimini, ka yra kiti sakandzia tvarkyma budai, tame tarpe i operacija. Operacijas nenoreciau, nes,kai del kitu priezasciu operava, nebuva labai fain pries pat i is po operacijas. schmoll.gif

Vadinasi daug kam siulo operuotis..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 04 04, 00:58)
sveikos  pleputes 4u.gif vel nauji namuciai, nebespeju su jumis  blush2.gif

o tai jei kramtomaja guma galima, tai cia gyvenimas ne vien sultim ir kava tada? tai cia toks maistas pas tave, aistuliaa, kramtoma guma???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

beje, tame lape kur man dave uzdejus breketus parasyta, kad kramtomos gumos negalima. nors cia turbut del to, kad ji gali visur prilipti ir apsivynioti. bet as ir siaip jos nekramtau, tai man nebuvo problemu...

Sveika:) aš kadangi anksčiau žiauriai daug kavos gerdavau, o po jos visada kramtydavau gumą, tai man labai aktualu buvo klausimas apie jos kramtymą. Tai man gydytoja pasakė, kad pradžioj tikrai neapsimoka kramtyt, nes visur prilips ir neišsivalys ta guma.Bet..smile.gif "su laiku išmoksi biggrin.gif " . Tai db nematau jokios bėdos kramtyt ją. tiesiog kramtau taip, kad nesiliestų su breketais. Atsargiai taip:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 04, 08:12)
Sveika:) aš kadangi anksčiau žiauriai daug kavos gerdavau, o po jos visada kramtydavau gumą, tai man labai aktualu buvo klausimas apie jos kramtymą. Tai man gydytoja pasakė, kad pradžioj tikrai neapsimoka kramtyt, nes visur prilips ir neišsivalys ta guma.Bet..smile.gif "su laiku išmoksi biggrin.gif " .  Tai db nematau jokios bėdos kramtyt ją. tiesiog kramtau taip, kad nesiliestų su breketais. Atsargiai taip:)

Kramtoma guma šiaip nerekomenduojama ne dėl breketų aplipimo, o dėl to, kad ją kramtant žandikauliai juda ne tik į viršų ir į apačią, bet ir į šonus - darom tokius sukamuosius judesius, o tai judina žandikaulį iš jo įprastos padėties, o ypač jei dar yra tvarkomas sąkandis, ar stumiamas žandikaulis apatinis į priekį ar atgal - tai jokiu būdu negalima kramtomos - sugadinsit žandikaulio sąnarį...
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2011 04 04, 08:51)
Kramtoma guma šiaip nerekomenduojama ne dėl breketų aplipimo, o dėl to, kad ją kramtant žandikauliai juda ne tik į viršų ir į apačią, bet ir į šonus - darom tokius sukamuosius judesius, o tai judina žandikaulį iš jo įprastos padėties, o ypač jei dar yra tvarkomas sąkandis, ar stumiamas žandikaulis apatinis į priekį ar atgal - tai jokiu būdu negalima kramtomos - sugadinsit žandikaulio sąnarį...

o tai šiaip valgant, žandikaulis negi juda tik aukštyn-žemyn g.gif ? na bent jau aš tai tikrai nevalgau kaip robotas, o ir gumos nekramtau kaip arklys (sorry už išsireiškimą) biggrin.gif
Atsakyti
Mano konsultacija atkele - Budriene susirgo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 09:53)
Mano konsultacija atkele - Budriene susirgo  verysad.gif  doh.gif

O kuriai dienai atkėlė? Man pas ją 18d. tikiuosi jau pasveiks iki to laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 04 04, 10:20)
O kuriai dienai atkėlė? Man pas ją 18d. tikiuosi jau pasveiks iki to laiko unsure.gif

04-08 d. pasveiks tikrai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 04 balandžio 2011 - 09:37
QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 07:29)
Vadinasi daug kam siulo operuotis..... ax.gif

Nesiule, bet paminejo kaip viena is gydyma metodu. I gydyma plane uzrasyts chirurginis gydyms kaip pats apskutinis.
Jei nenori operuotis, tai nieks i neprivers uk taves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 04 balandžio 2011 - 09:41
QUOTE(Flegma @ 2011 04 04, 10:40)
Nesiule, bet paminejo kaip viena is gydyma metodu. I gydyma plane uzrasyts chirurginis gydyms kaip pats apskutinis.
Jei nenori operuotis, tai nieks i neprivers uk taves.

Taciau tai gali buti kaip pateisinama priezastis, jeigu gydymo rezultatas butu nepatenkinamas. blink.gif Stiliuks tokis: nesioperavuote, todel.....
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 11:58)
Taciau tai gali buti kaip pateisinama priezastis, jeigu gydymo rezultatas butu nepatenkinamas. blink.gif Stiliuks tokis: nesioperavuote, todel.....

Nu jau... ma saki, ka istiesinus dantus, su mana sakandziu galima gyvent, zinoma, jei noresi, galim tvaarkyt tokiom i tokiom priemonem....
Cia tau ne apendicita atvejis- nesioperuosi, kanopas uzversi.
Papildyta:

O jis a nedirb Siauliuos? A te kits Kirkutis? unsure.gif
Atsakyti